Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem van egy Robosabiensem. Vettem magamnak karácsonyra, pár éve egy valag pénzért, hogy majd én feltuningolom.
Kölcsön adom, ha eljöttök érte!
Ú, gyerekek, ez milyen finom lesz! Anyu sütötte. :yes:
Nem ám megkívánod, mint az Amerikai Pitét!
Kedves Fórumtársaim és Moderátorok! Úgy érzem, sok-sok olvasgatás után, hogy itt elkélne pár szuperhős, aki megvédi az ártatlanokat és szembeszáll azokkal, akik állandó nyomáson tartják Őket! Szívesen újraregisztrálnék Batman, vagy Zorro, legszívesebben Superman néven és véget vetnék a genyózásnak, beszólásnak, leszólásnak, okítgatásoknak! Köszönöm! Meghajlás, taps! Viszont látásra!
Az.Szórakozik itt a villanykörte a szomszéd miatt aki hegeszt, amíg le nem fejelem, mint vasorrú bába a mágnesasztalt!
Ha már ennyire bele van esve a munkába, inkább vigyél neki egy kis hegesztenivalót
Olyasmi nemnagyon van... :nemtudom: Ami volt,azt már meghegesztette.
Sziasztok!
Valaki nem tud olyan programot, ami egy filmbe beleteszi a feliratot? Úgy értem, hogy ne egy külön feliratfájlban legyen a szöveg, hanem a videofájlban. Ha valaki tud még egy jobb video és hangvágó programot (azért nem kell hiperprofinak lennie, csak használható legyen) ossza meg velem! Előre is köszi!
Total commanderrel nem lehet? Mert azzal is össze lehet pakolgatni file-okat.
Szerintem alex077 rá akarja égetni a feliratot a filmre.
Most a moderátor Uraktól kérdezem, hogy mit lát az, aki ki lett tiltva?Nem bír bejelentkezni és kész?Ez mindíg is érdekelt.
Csak egy ötlet volt.Nem tudtam, hogy jó-e.
Tőlem filccel is felírhatja a monitorra is a feliratot,nembánom, csak baj ne legyen belőle.(tessék viccként érteni )
Ez jó kérdés, én is szeretném tudni..
Valószínűleg az oldal sem jön be
Nem tudom, még nem voltam kitiltva. Kipróbálod?
Ha utána "leveszitek a tiltást"
Úgy hallottam hogy a modik ha valakit kitiltották vissza tudják csinálni. Igaz ez? Üdv!
Jelentkezz ki, majd be. 5percre kitiltalak.
Ez tök mókás volt
Épp nézegettem a topicokat egyszer kilép.. Be akarok lépni nézem "nem aktív".. Utálna belenéztem az OFF os topicba már tudtam hogy mi van
Köszi
Csak nem nekem kellet keresni hanem ő talált meg.. Ebben a mai világban már a nyuszik keresnek, nem mi őket.. Lassan már húsvétkor az emberek fognak bujkálni
Na szerintem, tíltsuk vissza. ( vicceltem )
Köszi, Tehát nemkívánatos személy vagyok itt a HE-n?
Ajj... csak vicceltem. Félreérthető volt, bocsi.
Ne izélj már Zoli. Nem ismered sound.man-t? Mára épp elég volt már a negatív hullámokból. :no:
Bocsi, én olyan vagyok hogy ha nem vicces magamra veszem..
Miféle negatív hullám? Én tele vagyok pozitív dolgokkal és várakozással.. Délután ünnepeljük nagyapám névnapját, és lesz egy vagon sütemény.. A meghívás így szólt Idézet: már 10 órától nem ettem semmit de ha egyszer odaérek... „kiéhezve kell jönni” Idézet: Sajnos nem... „Nem ismered sound.man-t?”
Hello! Nem tudjátok, a Neroval lehet videót vágni?ha azzal nem, akkor mivel lehet úgy vágni hogy "kimenetén" avi legyen?
Köszi
Igen, lehet vele vágni. Hogy mi legy a kimenetén, azt nem tudom, de onnan már szerintem csak konvertálás kérdése.
Melyik progijával lehet vágni?
Nero Vision-al!
Köszi a segítséget minenkinek!
Ma kerestem a panelfúrómhoz egy adatlapot/ leírást..
Találtam is Bővebben: Link Csupán az utolsó sorban az a 230Kg az érdekes
Még egy kérdés:Mit kell tennem ahhoz, hogy írjak egy szétszedést?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |