Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   513 / 3611
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 30, 2009 /

Ez jó!
Én sorfalat álltam
De nekünk az eső csak ijesztgetett.. egyszer csak erős lehűlés nagy sötétség.... esett vagy 20 csepp eső, mindenki menekült be a suliba.. aztán a napocska legyőzte az esőt és újra atom meleg lett

(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 30, 2009 /

De ze még mindig jobb volt ,mint a napon főni. tegnap a főpróbán 5 percet sem álltunk kint a napon pólóban és minden bajunk volt. Ma meg a fekete öltöny, plusz fekete ing jó kis hőcsapda lett volna.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 30, 2009 /

én a napon álltam tök feketébe...
(#) KTobi válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 30, 2009 /

Jégeső Meghalt a telefonvonal is.
Mindjárt teszek fel képeket, ha sikerültek, csak előkeresem a fényképezőt.
(#) KTobi válasza KTobi hozzászólására (») Ápr 30, 2009 /

igértem

100_5114.JPG

(#) Action2K válasza KTobi hozzászólására (») Ápr 30, 2009 /

Hát, nem semmi, felénk csak egy kis eső volt. mekkora szemű volt? Csinált kárt? Már ha tudni így este.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 30, 2009 /

Hehe
Mi is locsolunk mindég, mert egy csepp eső sincs.. illetve van de az csak 25-30 csepp
(#) KTobi válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 30, 2009 /

Hát a borsó kapott (más nincs a kertben), a tetőablak a fejem felett épp. Pontosan majd holnap tudjuk meg mit okozott, meg utána. Még mindig nincs telefon, valószínűleg a villám elrendezte a központot.
(#) Action2K hozzászólása Ápr 30, 2009 /

A látvány lenyűgöző: Link A többi itt OFF.
(#) zenetom hozzászólása Máj 1, 2009 /

Kicsit programozgattam
Gép leállító, be lehet állítani mennyi idő múlva kapcsoljon ki a gép. Elvileg nincs benne semmilyen bug A C:\Documents and Settings-ben hoz létre egy dat fájlt, amit futtat cmd parancsként...
Nem rendszergazda júzernél nem biztos hogy engedi az oprendszer a leállítást.
Várom a véleményeket :yes:

Shutdown!.zip

(#) zolee1209 válasza zenetom hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Legalább Te voltál olyan rendes és leírtad mit csinál, amit mellékeltél! :yes:
(#) Attila86 hozzászólása Máj 1, 2009 /

A Hungária körúton a a Róbert Károly körút és a Szent László út sarkán a ház tetején van egy égbekiáltóan Photoshop-érett szdsz-es plakát. Ezt keresem már jó ideje a neten de ezt pont nem találom. Ha valaki esetleg belebotlik, küldje már el legyen szíves a linkjét!

GPS koordinátái:
47°31'21.53"N
19° 4'58.75"E
(#) Georgee válasza Action2K hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Nem semmi, tényleg jó videó. Találtam egy érdekességet klikk
(#) Georgee válasza KTobi hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Ha már természeti jelenség, nekem is sikerült egyet megörökíteni. Sajnos a dupla szivárványt már nem sikerült, 2 volt egymás mellett Ezen a képen csak halványan látszik.
(#) zolee1209 hozzászólása Máj 1, 2009 /

Tegnap hazaértem Budapestről , olyan este fél 11 körül. Bekapcsolom a gépet, nincsen net! Anyumat kérdezm, mi történt, erre közli velem, hogy volt valami vihar és se víz, se villany nem volt egy jó ideig. Hajnali háromig bírtam internet nélkül... Erre gondoltam egyet, és elővettem a régi modememet, na azóta van net. Az "új" T-nyomis fehér dobozkám megadta magát... Pedig erre is kellett egy hónapot várni, mire kihizták a szerelők, most szólhatunk nekik, hogy cseréljék ki! De legalább itt lehetek!
(#) llaci56 válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Igen, ha kihízták, akkor ki kell cserélni nagyobbra!
(#) karesz01 hozzászólása Máj 1, 2009 /

Sziasztok !Tegnap balagtam a suliból.
Mára megajándékozott a kutyám 2 kis vakonddal!
üdv.
(#) szamóca hozzászólása Máj 1, 2009 /

Srácok! A Groovehouse-Hajnal című számának kísérőakkordos kottája, nincs meg véletlenül valamelyikőtöknek?
(#) wg_kezdo hozzászólása Máj 1, 2009 /

Építettem ma egy hajót (mászókát) tüzifából (1m-es akác ágak) egész jó lett, holnap bedeszkázom és fel is töltöm. (Ez jobban megy, mint az elektronika és a gyerek is jobban örül neki.).
Ja és megjött a várva-várt eső talán így lesz fű és nem költöttem 10.000 Ft-ot feleslegesen fűmagra
(#) brezinajanika válasza karesz01 hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Velünk a macska játszotta el ugyanezt 3napja...4et szült és 1élte túl...Lehet,hogy ő is meghal holnapra.
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Hogy miért az kell az embereknek ami nincs Azért talán majd ezeket is tudod hasznosítani.

Szerk: Megtaláltam!

Groovehouse - Hajnal

[F]Ártatlan [C]szemmel néz most rám a [Dm]hajnal,
[F]Madarak [C]ébrednek a reggeli [Dm]zajjal.

[F]Megszűnt a csend a [C]város felett,
[Dm]Eltűnt egy gyönyörű [B]álom (álomkép),
[F]Monoton képek [C]hangja remeg
[Dm]Ezen a csoda vi[B]lágon.

Ébredj [F]fel,
Nemcsak neked [C]fáj, magad marad[Dm]tál,
Hideg hajna[C]lon, annyit mondhat[B]nál,
Mit kezdj magad[C]dal, szíved értem [F]fáj még (értem fáj).
Nemcsak neked [C]fáj, magad marad[Dm]tál,
Hideg hajna[C]lon, annyit mondhat[B]nál,
Mit kezdj magad[C]dal, szíved értem [F]fáj még.

Nélküled [C]ébredtem fel [Dm]reggel,
[F]Hideg éj [C]után a nap is [Dm]felkel.

[F]Engem ma reggel az [C]ágy is ölel,
[Dm]Eltűnt egy gyönyörű [B]álom (álomkép),
[F]Titokban engem a [C]hajnal figyel,
[Dm]Tudom, hogy neked hi[B]ányzom.

Ébredj fel... még.

||: [F]Nemcsak [C]neked fáj,
[Dm]Magad [C]maradtál,
[B]Hideg [C]hajna[F]lon. :||

||: Nemcsak neked... még. :||
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Ááá! A másodikat most gyakorlom, úgyhogy köszi!
szerk: Csúcs vagy! (megyek is gyakorolni)
(#) zoly15 hozzászólása Máj 1, 2009 /

A vakondokról jut eszembe
Amióta megvan a lánymacskánk (Puki) azóta itt vakond nincs.. Azóta született egy kandúr (Jack) ő nagy vakondfogó volt.. képes volt 1-2 órát a túrás felett ülni.. napi 3-4 vakond is volt.. majd ha a vakond feladta otthagyta az udvar közepén..
A mostani vadász (Tücsök) szintén Puki utódja...
A mai nap látom hogy hoz a szájába egy vakondot játszott vele vagy 2 órát de a vakondnak semmi baja nem volt befúrt a szőlő alá így ki keltet locsolnunk... Ami meg is történt..
Majd a mai nap délután látjuk hogy ugrik át a szomszédból szintén vakonddal a szájában... Milyen frankó már hogy áthordja hozzánk.. Ki kéne adni bérbe a macskát
Amit hozott elengedte a betonkeverő alatt.. Apám szól hogy ez a vakond má tud valamit.. a betonkeverő alól egy fél furik földet "kinyomott" 6-10 perc alatt...
(#) Georgee válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Nekem meg a tojásos nokedliról jut eszembe Most estem neki csinálni, ha éhes vagy ugorj át
(#) zoly15 válasza Georgee hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

ááááá....
Átiratom a NICK emet Tojásos nokedlire
Mindég evvel szívatsz
De én estére már nem szoktam semmit enni..
Na jó, anáby süti a sütit.. vagy már lehet hogy kész is van?

nem szivatlak de az előbb említett étel finom

Az tény hogy finom, de csúnya és veszélyes sérüléseket okoz

Hát én nem tapasztaltam, vagy felénk nem szokás rohanni, ha kész a kaja, nekem csak annyi, hogy :
Idézet:
„Anyu hozd már be légy oly szíves”
és itt is a gépnél akaja

óÓó...
Szóval a DJ uraságnak arany élete van.. Én ha azt akarom hogy a kaja jöjjön hozzám akkor futószalagot kell kiépítenem vagy valami hasonlót..
A sütiről jut eszembe
Anyám csinálta a sütit amibe a fél tepsibe mákos a másik felébe diós krém van.. mondom neki "a mákos kevesebb vagy 15mm-el.. erre ő "honnan tudod" mondom rá hogy látom.. de hogy bebizonyítsam az igazamat, lementem a 300-as tolómérőért.. A mákos rész volt 160mm a diós pedig 183mm mondom neki hogy van 11.5mm eltérés.. erre ő hogy minek kell ilyen pontosnak lenni?
No, most megnézem hogy csúszik lefelé a süti...
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

No most, hogy ilyen jól megalapoztátok az étvágyamat, megyek is a konyhába, és hozom a kolbászt, paprikát, kenyeret, no meg a hagymát, meg sajtot, meg... lehet, hogy betolom az egész hűtőt ide
Következő: »»   513 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem