Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez jó!
Én sorfalat álltam ![]() De nekünk az eső csak ijesztgetett.. egyszer csak erős lehűlés nagy sötétség.... esett vagy 20 csepp eső, mindenki menekült be a suliba.. aztán a napocska legyőzte az esőt és újra atom meleg lett ![]()
De ze még mindig jobb volt ,mint a napon főni. tegnap a főpróbán 5 percet sem álltunk kint a napon pólóban és minden bajunk volt. Ma meg a fekete öltöny, plusz fekete ing jó kis hőcsapda lett volna.
![]()
Jégeső
![]() ![]() ![]() Mindjárt teszek fel képeket, ha sikerültek, csak előkeresem a fényképezőt.
Hát, nem semmi, felénk csak egy kis eső volt. mekkora szemű volt? Csinált kárt? Már ha tudni így este.
Hehe
![]() Mi is locsolunk mindég, mert egy csepp eső sincs.. illetve van de az csak 25-30 csepp ![]()
Hát a borsó kapott (más nincs a kertben), a tetőablak a fejem felett épp. Pontosan majd holnap tudjuk meg mit okozott, meg utána. Még mindig nincs telefon, valószínűleg a villám elrendezte a központot.
Kicsit programozgattam
![]() Gép leállító, be lehet állítani mennyi idő múlva kapcsoljon ki a gép. Elvileg nincs benne semmilyen bug ![]() Nem rendszergazda júzernél nem biztos hogy engedi az oprendszer a leállítást. Várom a véleményeket :yes:
Legalább Te voltál olyan rendes és leírtad mit csinál, amit mellékeltél! :yes:
![]()
A Hungária körúton a a Róbert Károly körút és a Szent László út sarkán a ház tetején van egy égbekiáltóan Photoshop-érett szdsz-es plakát. Ezt keresem már jó ideje a neten de ezt pont nem találom. Ha valaki esetleg belebotlik, küldje már el legyen szíves a linkjét!
GPS koordinátái: 47°31'21.53"N 19° 4'58.75"E
Nem semmi, tényleg jó videó. Találtam egy érdekességet klikk
Ha már természeti jelenség, nekem is sikerült egyet megörökíteni. Sajnos a dupla szivárványt már nem sikerült, 2 volt egymás mellett
![]()
Tegnap hazaértem Budapestről , olyan este fél 11 körül.
![]() ![]() ![]()
Igen, ha kihízták, akkor ki kell cserélni nagyobbra!
![]()
Sziasztok !Tegnap balagtam a suliból.
Mára megajándékozott a kutyám 2 kis vakonddal! üdv. ![]()
Srácok! A Groovehouse-Hajnal című számának kísérőakkordos kottája, nincs meg véletlenül valamelyikőtöknek?
![]()
Építettem ma egy hajót (mászókát) tüzifából (1m-es akác ágak) egész jó lett, holnap bedeszkázom és fel is töltöm. (Ez jobban megy, mint az elektronika és a gyerek is jobban örül neki.).
Ja és megjött a várva-várt eső talán így lesz fű és nem költöttem 10.000 Ft-ot feleslegesen fűmagra ![]()
Velünk a macska játszotta el ugyanezt 3napja...4et szült és 1élte túl...Lehet,hogy ő is meghal holnapra.
Hogy miért az kell az embereknek ami nincs
![]() Szerk: Megtaláltam! Groovehouse - Hajnal [F]Ártatlan [C]szemmel néz most rám a [Dm]hajnal, [F]Madarak [C]ébrednek a reggeli [Dm]zajjal. [F]Megszűnt a csend a [C]város felett, [Dm]Eltűnt egy gyönyörű [B]álom (álomkép), [F]Monoton képek [C]hangja remeg [Dm]Ezen a csoda vi[B]lágon. Ébredj [F]fel, Nemcsak neked [C]fáj, magad marad[Dm]tál, Hideg hajna[C]lon, annyit mondhat[B]nál, Mit kezdj magad[C]dal, szíved értem [F]fáj még (értem fáj). Nemcsak neked [C]fáj, magad marad[Dm]tál, Hideg hajna[C]lon, annyit mondhat[B]nál, Mit kezdj magad[C]dal, szíved értem [F]fáj még. Nélküled [C]ébredtem fel [Dm]reggel, [F]Hideg éj [C]után a nap is [Dm]felkel. [F]Engem ma reggel az [C]ágy is ölel, [Dm]Eltűnt egy gyönyörű [B]álom (álomkép), [F]Titokban engem a [C]hajnal figyel, [Dm]Tudom, hogy neked hi[B]ányzom. Ébredj fel... még. ||: [F]Nemcsak [C]neked fáj, [Dm]Magad [C]maradtál, [B]Hideg [C]hajna[F]lon. :|| ||: Nemcsak neked... még. :||
Ááá! A másodikat most gyakorlom, úgyhogy köszi!
![]() ![]() szerk: Csúcs vagy! (megyek is gyakorolni) ![]()
A vakondokról jut eszembe
![]() Amióta megvan a lánymacskánk (Puki) azóta itt vakond nincs.. Azóta született egy kandúr (Jack) ő nagy vakondfogó volt.. képes volt 1-2 órát a túrás felett ülni.. napi 3-4 vakond is volt.. majd ha a vakond feladta otthagyta az udvar közepén.. A mostani vadász (Tücsök) szintén Puki utódja... A mai nap látom hogy hoz a szájába egy vakondot játszott vele vagy 2 órát de a vakondnak semmi baja nem volt befúrt a szőlő alá így ki keltet locsolnunk... Ami meg is történt.. Majd a mai nap délután látjuk hogy ugrik át a szomszédból szintén vakonddal a szájában... Milyen frankó már hogy áthordja hozzánk.. Ki kéne adni bérbe a macskát ![]() Amit hozott elengedte a betonkeverő alatt.. Apám szól hogy ez a vakond má tud valamit.. a betonkeverő alól egy fél furik földet "kinyomott" 6-10 perc alatt...
Nekem meg a tojásos nokedliról jut eszembe
![]() ![]()
ááááá....
Átiratom a NICK emet Tojásos nokedlire ![]() Mindég evvel szívatsz ![]() De én estére már nem szoktam semmit enni.. Na jó, anáby süti a sütit.. vagy már lehet hogy kész is van? ![]()
nem szivatlak de az előbb említett étel finom
![]()
Az tény hogy finom, de csúnya és veszélyes sérüléseket okoz
![]()
Hát én nem tapasztaltam, vagy felénk nem szokás rohanni, ha kész a kaja, nekem csak annyi, hogy :
Idézet: és itt is a gépnél akaja „Anyu hozd már be légy oly szíves” ![]()
óÓó...
Szóval a DJ uraságnak ![]() A sütiről jut eszembe ![]() Anyám csinálta a sütit amibe a fél tepsibe mákos a másik felébe diós krém van.. mondom neki "a mákos kevesebb vagy 15mm-el.. erre ő "honnan tudod" mondom rá hogy látom.. de hogy bebizonyítsam az igazamat, lementem a 300-as tolómérőért.. A mákos rész volt 160mm a diós pedig 183mm mondom neki hogy van 11.5mm eltérés.. erre ő hogy minek kell ilyen pontosnak lenni? ![]() No, most megnézem hogy csúszik lefelé a süti... |
Bejelentkezés
Hirdetés |