Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen! Éljen a szünet. Mától fogva vége a sulinak.
![]() ![]()
Már akinek
![]() Sok sikert kívánok... ![]() Én ma egész nap szegecseltem... hűű, milyen rossz volt avval a jó lábammal guggolni 1-2 órát.. ![]() De kész lett .....
Kösz. Szerencse kelleni fog egy hosszúplatós IFA-val. :yes: Elrontották az utolsó napunkat is. Minden nap minimum egy órán lent szoktunk pingpongozni, de tegnap egy srác véletlenül betört egy ablakot és elvették a hálót meg az ütőket is.
![]()
Ez igazán kér lehetett!
Igaz én nem vagyok a ping-pong híve... Egy ilyen autó szerencse elég lesz? Bővebben: Link ![]()
Jajj...
Ez már brutális ![]() Arra nem gondolsz, hogy a túl sok szerencse összelapíthatja? ![]()
Egy napra ez elég lesz, de az egészre viszont igényt tartok a nagy autóra. Majd arról átpakolom a kisebbre ami aznap kelleni fog, hogy ne vigyem az összeset.
![]() Szerk.: Akkor már most el kell kezdeni gyűjteni a szerencsét, hogy hétfőre megpakoljam a nagy autót. ![]()
Tásrulok társulok! Éljen a szünet szabadságon vagyok
![]()
Gyomorforgató munkavédelmi film...
(Erős idegzet, és gyomor szükségeltetik) olyan dolgokat csinálnak amiket nem is szabadna.. No meg a videón az oxigén palack mitől szikrázik? ![]() Bővebben: Link Idézet: „nem tűnik el megint 6-8 hónapra!” 9? ![]() ![]()
Jól gondolom mire szeretnél kilyukadni?
![]()
miért, honnan tudod hogy nem-e szeretők...
Valakinek el kell játszania a rosszfiút is a szappanoperában!
![]()
ááá. azért ennyire nem
![]() Valami ilyesmi csak :felkialtas: ![]()
Hát ez időnként elég erős...
Én ez ismerem: Bővebben: Link
Anno én is sokat targoncáztam, na de itt a sofőr volt a hibás, hogy elindult. Sajnos sikerült nekem is egy két hasonló jelenetet végig nézni. Itt a filmen, azt látod, hogy bambák az emberek és jót röhögsz, éles helyzetben már másabb, egyből reagálni kell, ha baj van.
Titi 5:00 nál a videó nem semmi, itt a targoncás gyerek tényleg szerencsétlen. Amugy röhögök a videón, mert a gyerek a targoncán csak szerencsétlenkedik, amikor letette a palettát az se volt szabályos,(amikor a kés leesett róla)
Lemaradt, amugy ez tiszta Happy Tree Friends csak emberekkel. Az eleje még valóságos helyzetet ad, de a vége kicsit már durva, szerintem a vége már nem üzemi baleset kategória.
Én nem bírtam végignézni... Szerintem csak trükkfelvételek. Mennyi az esélye annak, hogy úgy történik egy baleset, -ráadásul ilyen szörnyűek-, hogy ott egy éles kamera?
De akkor is, kicsit durva. Kicsi az esélye, hogy ponnt igy történik meg. Ráadásul láncreakcióval. Na de mind egy én végig néztem, voltak benne pontok amit a valós életben balesetet okozhatnak.
Persze, hogy nem valós események, csak az a célja a videónak, hogy felhívja a figyelmet (kicsit drasztikusan) a munkavédelmi szabályok betartására.
kb. 10 évig én is gyakran targoncáztam...
Szegény kezdőktől elveszik a munkakedvet
![]() ![]()
...és még talán munkát is könnyebben talált volna...
![]()
Én nem mondtam hogy kinevetem, én elszörnyülködve néztem :no:
Ezt miért keltet így egy az egyben kiírni?
![]() Elég lett volna csak körbeírni ![]() ![]()
Na ma megvolt a ballagó.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |