Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   514 / 3611
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Ez jó
Én betoltam 2 szelet sütit meg 2deci kólát és kész..
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Találtam retket is! (bocs webkamos kép)

vacsi.jpg

(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

aranyos
Azt az EI lemezes trafót is betermeled?
(#) zolee1209 válasza wg_kezdo hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Idézet:
„holnap bedeszkázom és fel is töltöm”

Ugye nem vízzel töltöd fel az újdonsült hajót?
(#) zolee1209 hozzászólása Máj 1, 2009 /

Sziasztok! Lenne hozzátok egy kérdésem, ami kicsit elektronikás, de inkább "művészi" szemmel szeretném, ha néznétek a dolgot! Készítettem egy képet, és a véleményeteket szeretném kikérni! Pozitív, negatív egyaránt jöhet!
(#) zoly15 válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Ez nagyon jó...
Én a háttérnek a felét valami beültetett panellal tölteném ki
(#) zolee1209 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

A háttér egy házilag elkészített panel, a véletlen következtében sikerült ilyen színűre megcsinálnom, aztán megtetszett! Direkt kerestem beültetetlen panelt, lesz még ehhez hasonló kép, azon már beültetett lesz! :yes:
(#) DuMatyi válasza karesz01 hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Amikor nálunk volt ellés a szívem majd' megszakadt, amikor vitték el a sok kis gombócot. Akkor a legaranyosabbak, akikor "elvitelre érettek", mert akkor nyílik ki az értelmük. Emellett jó az ha 2 hónapos korára kerül a gazdájához. A kutya választja ki agazdáját s nem fordítva... Az első alomból megtartottunk egy kutyust. Mindekinek ajánlom, legyen otthon kutyája! Leírhatalan mit tudnak ezek a jószágok!
(#) zoly15 hozzászólása Máj 1, 2009 /

Oké...
Ha megbocsájtotok, én eltenném magam holnapra..
Ma csak 3 órán át nyírtam a füvet
Szaladgáltam mint a mérgezett egér
Honlap is kb ez vár rám..

Üdv!
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Idézet:
„Ma csak 3 órán át nyírtam a füvet... ...Honlap is kb ez vár rám..”

Focipálya van a házatok mögött?
(#) DuMatyi válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

A Win98 alatt volt egy olyan téma, aminek a hátterében panelok voltak. Voltak csövek is, de a mögött világított valami lámpa (Nem a fűtésük. Annál erősebb volt.) NEm tetszett, azért nem használtam. Ha lesz digitális gépem, én is csinálok kompozíciókat...
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Csakis pozitívat, mivel a név kötelez! (Positiv 20) Egyébként tényleg jó lett, le is loptam (illetve küldted magadtól Emesén keresztül). Jó lesz nekem is háttérnek.
(#) Sergei válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 1, 2009 /

Fűnyirást,parlagfüirtást.bozótirtást olcsón vállalok
(#) Ricsi89 hozzászólása Máj 1, 2009 /

Valaki tudna valami egyszerű, de jó látogató számlálót a honlapomhoz adni??? Html lenne a legjobb, mert jegyzettömbben írom.
(#) vtsoftware válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

HTML/JavaScriptben nem fog menni. Nem tudsz miben tárolni.
PHP-ben már menni fog, egyszerű mint a pofon.

1. <?php
  2. if (file_exists("file.txt")) // ha létezik file.txt
  3. {
  4.   $a=file_get_contents("file.txt"); // akkor kiolvassuk az eddigi letöltéseket
  5. }
  6. else // vagy
  7. {
  8.   $a="0"; // még nem volt letöltés
  9. }
  10. settype($a, "integer"); // $a változó szám
  11. $b=($a+1); // hozzáadunk egyet és betesszük $b változóba
  12. file_put_contents("file.txt", $b); // elmentjük a letöltések számát
  13. print "Eddig ".$b."-sze(o)r töltötték le az oldalt."; // kiírjuk a letöltések számát
  14. ?>

Ha viszont az egyedi látogatókat/számítógépeket szeretnéd úm. "naplózni" az már bonyolultabb... de ha kell tudok segíteni privátban
(#) Georgee hozzászólása Máj 2, 2009 /

Talán kezdő kérsdés, de szerintem inkább OFF! Valaki elmagyarázná nekem, hogy egy akkukisütő, ami tartalmaz egy 20ohm 25W-os ellenállást egy ledet, és annak előtét ellenállását, mi kerül ebben 4500 forintba? . Szerintem ez nagyon drága
(#) szamóca válasza Georgee hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

"Mi kerül ezen a fotelon 2600 forintba?"
1976-óta kérdés.
(#) Georgee válasza szamóca hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

De ami árat irtál, az akkor is olcsóbb. Na mind1 én nem adok egy ilyen akku kisütőért, 4500at, válság van
(#) MolnarG válasza Georgee hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

A HQ-ban tudsz venni 22R 25W -os ellenállást: Bővebben: Link. A többi pár forintból megvan.
Do it yourself!
(#) MolnarG hozzászólása Máj 2, 2009 /

Valaki tudna nekem küldeni LED-ekről anyagot valamilyen elektronikus formában? Kicsit bővebbet, mint amiket neten lehet fellelni. Felépítés, felhasználás, meghajtás stb. témakörökben.
Előre is köszi!
(#) Georgee válasza MolnarG hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

Van pár ilyen ellenállásom, nem az építéssel van bajom, engem az háborított fel, hogy ennyit elkérnek egy ilyen kisütőért
(#) Georgee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

Nem rossz ajánlat, alszok rá eggyet de akkor ha kész a kisütés, akkor leválasztja az akksit az elektronikáról (még mindig ott tartok, hogy nem akarok venni, csak sokallom az árát)
(#) bartisaron hozzászólása Máj 2, 2009 /

Ezt nagyon fontos elmondanom: Ma láttam egy macskát fejjel lefelé mászni a hipertérben. :eek2:
(#) brezinajanika válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

Mivel meghalt az elektromos fűnyíróban a motor (hála az istennek )Anya beszerzett 1 benzineset.Ezzel kb 2,5órára csökkent a fűnyírás időtartama olyan 10óráról
(#) radocziandras válasza bartisaron hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

Csak nem akadt fel a fára?
(#) szamóca válasza bartisaron hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

Voltak mögötte cyberegerek?
(#) bartisaron válasza szamóca hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

Sajnos csak olyan egeret láttam, amivel klikkelni lehet.
(#) zolee1209 hozzászólása Máj 2, 2009 /

Szerintem páran olvastátok egy frissen nyílt témában:
Idézet:
„mert ilyen www.hobbielektronika.hu-s szavakat nem nagyon értem...”

Ez egy kicsit rosszul érintett... Amikor leírta ezt a hozzászóló, mégis mi járt a fejében, hogy értette ezt a mondatot?! Viszont örülök, hogy van egy saját nyelvünk! (ezek szerint) Szeintem eléggé érthető nyelv, de ha nem fekszik valakinek, akkor nem... Elég furcsa, na mindegy! Offolásnak kitűnő volt!
(#) bartisaron válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 2, 2009 /

Szerintem annyi az egész, hogy "kicsit" gyenge a szókincse. Az ilyent én elnézem.
(#) thundermormota hozzászólása Máj 2, 2009 /

hali! ezt nézzétek meg! Bővebben: Link
elég komoly nem egy komplett pc és csak ekkora! Azt irták hogy paszzív hűtésű, elléggé nehezen hiszem el hogy elég neki , mert az én gépem eléggé melegszik, még 3 ventivel is. legalább nem kell fűtés a szobámba egyébként azt irták hogy 80 000 ft ba fáj. Ennyiért nem tudom mit tudhat...

üdv: zoli
Következő: »»   514 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem