Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez jó
![]() Én betoltam 2 szelet sütit meg 2deci kólát és kész.. ![]()
Találtam retket is! (bocs webkamos kép)
aranyos
![]() Azt az EI lemezes trafót is betermeled? ![]() Idézet: „holnap bedeszkázom és fel is töltöm” Ugye nem vízzel töltöd fel az újdonsült hajót? ![]()
Sziasztok! Lenne hozzátok egy kérdésem, ami kicsit elektronikás, de inkább "művészi" szemmel szeretném, ha néznétek a dolgot!
![]() ![]()
Ez nagyon jó...
Én a háttérnek a felét valami beültetett panellal tölteném ki ![]()
A háttér egy házilag elkészített panel, a véletlen következtében sikerült ilyen színűre megcsinálnom, aztán megtetszett!
![]()
Amikor nálunk volt ellés a szívem majd' megszakadt, amikor vitték el a sok kis gombócot. Akkor a legaranyosabbak, akikor "elvitelre érettek", mert akkor nyílik ki az értelmük. Emellett jó az ha 2 hónapos korára kerül a gazdájához. A kutya választja ki agazdáját s nem fordítva... Az első alomból megtartottunk egy kutyust. Mindekinek ajánlom, legyen otthon kutyája! Leírhatalan mit tudnak ezek a jószágok!
Oké...
Ha megbocsájtotok, én eltenném magam holnapra.. Ma csak 3 órán át nyírtam a füvet ![]() Szaladgáltam mint a mérgezett egér ![]() Honlap is kb ez vár rám.. Üdv! Idézet: „Ma csak 3 órán át nyírtam a füvet... ...Honlap is kb ez vár rám..” Focipálya van a házatok mögött?
A Win98 alatt volt egy olyan téma, aminek a hátterében panelok voltak. Voltak csövek is, de a mögött világított valami lámpa (Nem a fűtésük. Annál erősebb volt.) NEm tetszett, azért nem használtam. Ha lesz digitális gépem, én is csinálok kompozíciókat...
Csakis pozitívat, mivel a név kötelez! (Positiv 20)
![]() ![]()
Fűnyirást,parlagfüirtást.bozótirtást olcsón vállalok
![]()
Valaki tudna valami egyszerű, de jó látogató számlálót a honlapomhoz adni??? Html lenne a legjobb, mert jegyzettömbben írom.
![]()
HTML/JavaScriptben nem fog menni. Nem tudsz miben tárolni.
PHP-ben már menni fog, egyszerű mint a pofon.
Ha viszont az egyedi látogatókat/számítógépeket szeretnéd úm. "naplózni" az már bonyolultabb... de ha kell tudok segíteni privátban ![]()
Talán kezdő kérsdés, de szerintem inkább OFF! Valaki elmagyarázná nekem, hogy egy akkukisütő, ami tartalmaz egy 20ohm 25W-os ellenállást egy ledet, és annak előtét ellenállását, mi kerül ebben 4500 forintba? . Szerintem ez nagyon drága
![]()
"Mi kerül ezen a fotelon 2600 forintba?"
![]() 1976-óta kérdés.
De ami árat irtál, az akkor is olcsóbb. Na mind1 én nem adok egy ilyen akku kisütőért, 4500at, válság van
![]()
A HQ-ban tudsz venni 22R 25W -os ellenállást: Bővebben: Link. A többi pár forintból megvan.
Do it yourself! ![]()
Valaki tudna nekem küldeni LED-ekről anyagot valamilyen elektronikus formában? Kicsit bővebbet, mint amiket neten lehet fellelni. Felépítés, felhasználás, meghajtás stb. témakörökben.
Előre is köszi!
Van pár ilyen ellenállásom, nem az építéssel van bajom, engem az háborított fel, hogy ennyit elkérnek egy ilyen kisütőért
![]()
Nem rossz ajánlat, alszok rá eggyet
![]() ![]() ![]()
Ezt nagyon fontos elmondanom: Ma láttam egy macskát fejjel lefelé mászni a hipertérben. :eek2:
Mivel meghalt az elektromos fűnyíróban a motor (hála az istennek
![]() ![]()
Csak nem akadt fel a fára?
![]()
Voltak mögötte cyberegerek?
![]()
Sajnos csak olyan egeret láttam, amivel klikkelni lehet.
Szerintem páran olvastátok egy frissen nyílt témában:
Idézet: „mert ilyen www.hobbielektronika.hu-s szavakat nem nagyon értem...” Ez egy kicsit rosszul érintett... Amikor leírta ezt a hozzászóló, mégis mi járt a fejében, hogy értette ezt a mondatot?! ![]() ![]() ![]()
Szerintem annyi az egész, hogy "kicsit" gyenge a szókincse. Az ilyent én elnézem.
hali! ezt nézzétek meg! Bővebben: Link
elég komoly nem egy komplett pc és csak ekkora! Azt irták hogy paszzív hűtésű, elléggé nehezen hiszem el hogy elég neki ![]() ![]() ![]() üdv: zoli |
Bejelentkezés
Hirdetés |