Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   746 / 3609
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Attól még megmaradhat a vírusod.

Amikor beteszed a telepítőt, akkor "megszkenneli" a merevlemezt, keresve a telepített windozokat. Ekkor bejuthat a vírus is a memóriába, és tegyük fel megformázta a lemezt a telepítő, és amikor kerülnek rá a fájlok a lemezre, akkor megfertőzödhetnek a memóriából.
...Illetve telepítés után akár bootolás közben is, mert ekkor is vizsgálja a rendszer a háttértértárakat, és igyekszik csatlakoztatni a rendszerhez. Nem véletlenül van ez, hogy egy pillanatra megtorpan a bootolás, és vadul villogni kezd pl a DVD meghajtó ledje is, egy pillanatra. Ha van D mervlemez particiód, akkor azon van vírus, simán bekerülhet a rendszerbe.

Nekem három trójaim volt, ebből egy jelentősen veszélyes egyed, ami mail üzenetben érkezett. Mire kipucoltam a rendszerből addigra kitéptem a hajam. Szerencsére nem sok fájlom veszett oda, de egy kettő igen fontos volt, ami egy heti megfeszített munkám eredménye volt a saját kiadású Windoz CD -m ről, így azt kezdhettem elölről, de még nem vagyok vele készen, mert nem volt türelmem hozzá.

Matyinak igaza van vannak ilyen vírusok is. A Karsperky az egyik ilyen vírus írtó amit ilyen képeséggel ruháztak fel. Valahonnan mégis csak össze kelett szedni azt a vírust. (?)

Videokártya telepítője vírusos lehet. Nekem a WinFa$ TV kártyám, telepítője PDM.Keylogger -el van megfertőzve, de nem tud semmi csinálni. Sem portot nyitni, csem loggolni valahová a leütésket.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Már megy. Nem tudom hogy, de beindult. Otthagytam a gépet vagy 10-15 percre és utána valami krixkrax megjelent a képernyőn. Ekkor nyomogattam összevissza a billentyűzetet és leállítottam a gépet. Majd VGA módban indítás, elindult és utána lassan felvettem a felbontást és ment. Utána újraindítás és megy. De hogy mi a fene baja volt?
(#) szamóca hozzászólása Okt 16, 2009 /

Most néztem meg a Stargate univers első két részét. Nem lesz olyan jó véleményem szerint mint az előzőek.
(#) hapro hozzászólása Okt 16, 2009 /

Na? Hányadik az U20?
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Fogalamam nincsen. Bár csak lenne rólla fénnykép, engem is érdekelt volna az a smile teleszetemelősdi.

hijackthis programmal megtudod nézni, hogy mi töltődik be a rendszerbe. Talán sikerül rálelni a huncutkodó programra, mert az igen furcsa, hogy eddig szivózik, és hirtelen abba hagyja. Megjegyzem életemben nem találkoztam ilyen "hibajelenséggel". A vírusok egyik bevált mechanizmusa, hogy smmit nem mutatnak magukból, majd hirtelen aktiválódnak, amint a kérdéses cél látóhatárban fetbelbukkan.
Nagyon jó példa erre a viselkedésre:

Felmillió dollart lopott egyetlen webezotol egy trojai

A legbiztonságosabb megszabadulni egy vírustól úgy lehet, ha DOS alól "gyúrod le" a merevlemezt.
(#) szamóca hozzászólása Okt 16, 2009 /

Ilyen is van. De a halláskárosodáson kívül mi a jó ebben?
A srác egy fanatikus.
(#) tiggersoft válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Én inkább a videókártyára gyanakszom vagy annak az alaplapi csatlakozójára...
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Holnap mekkorát nézel, ha meglátsz!
(#) DuMatyi válasza hapro hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Bronzérmes!
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Erre van egy egyszerű egyenlőségi tétel:

amerikanizmus = idiotizmus
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Norbi-update?
(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Remélem valaki jól kifossza a kocsiát.

Azért az szégyen, hogy ilyen erősítóket egy ocska fakaeretbe pakolja össze. Mindenre célszelmákuk van.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Inkább downdate, mivel engem nem lehet updatelni holmi zöldségkörettel . Aktuális kedvencem a kolozsvári szalonna!
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Két napja azt eszem! :yes:
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

No igen, mondhatni ez jellemző rájuk.
(#) DuMatyi hozzászólása Okt 16, 2009 /

Ma sétálgatok a városban, és egy csokiszínű kutyát látok, szakasztott, mint a mienk, de amaz zsemleszínű. Kiderül: német vizsla. Nomármost elkezdi óvatosan harapdálni a kezem, és mivel előtte úgy kérdeztem meg, hogy milyen a kutya fajtája, mivel nekünk is hasonló van, de világosabb, teljesen nyugodtan viseltettem, tudtam, hogy nem fogja leharapni, mivel a mienk is ezt csinálja. Eddig nem értettem, de a gazdája elmondta: így üdvözli és ismerkedik az emberekkel. Nem tudom, mi ennek a valóságtartalma, de hihetőnek hangzik.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Ebből itt is hagyta "KŐ -t", és ebből született a KŐleves Magyarországon.
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Idézet:
„így üdvözli és ismerkedik az emberekkel”

Puhaságmintát vesz.
(#) Norberto válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Én is ilyesmire gondoltam. :yes:

Kiszámolja, hogy ha valóban éhes lenne, mennyi energiát kellene befektetnie a harapásba egységnyi puhasághoz mérve.
(#) tiggersoft válasza Norberto hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Mértékegysége a harapáskilógramm/kilókalória?
(#) DuMatyi válasza tiggersoft hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Emberek, holnapra is tartogassatok valamit a fárasztásból, különben úgy fogtok ülni, mint a kukák. Nem székelyekkel megyek találkozni! DUMÁT akarok hallani!
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Idézet:
„DUMÁT akarok hallani!”

Jééé, ezzel én is így vagyok!

És akkor ki fog végülis dumálni?
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Ez a szöveg tetszett. Kár, hogy én nem lehetek ott majd.
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Na jó, egye fene, feláldozom magam! :hehe: ÉN fogok dumálni! Különben is, Imi rám pirított: DuMatyi vagyok, az a munkaköri kötelességem, hogy lökjem a sódert, különben kitesz a kocsiból az út közepén! :hide:
(#) mark.budai hozzászólása Okt 16, 2009 /

Scooby! Ma én is kaptam oltást, neem, nem a "háegyeneggyet", hanem kötelező Hepatitisz B-t. Semmi bajom nincs.. 10 órakor kaptam, már azt sem tudom, hogy hova..
(#) Müszi válasza mark.budai hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Örülök, hogy nem KOCA HAPCI-ra kaptál "oltást".
(#) mark.budai válasza Müszi hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Az kivettem volna az orvos kezéből, aztán beleböktem volna abba, aki csúnyán néz!
(#) gg630504 válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Felajánlja a lehetőséget, ha a másik kezed hosszabb, és az ismerkedés közben a szemébe nézel, akkor kiegyenlíti.
Valószínű a "kezit csókolom" üdvözlés az emberiség oly korából származ, mikor a verbális önkifejezés még a kutyák szintjén állt.
Vagy az egyedfejlődés korából: a csecsemők, kisgyermekek és a kutyák viselkedése közötti párhuzamok feltárása az etológusok kedvenc foglalatossága.
De van megjejölő funkciója is: rádkeni szagát.
Sajnos a harapás nem kommutatív: ha megharapod, az állatkínzásnak ítélődik meg.
(#) scooby_ hozzászólása Okt 16, 2009 /

WOW!
Még csak most látom a topik címét
Itt van sz ősz,itt van újra"-ez miatt nekem még holnap is suli! Minden jóban van valami rossz,és a legrosszabb,hogy csak 1 hét!
(#) scooby_ válasza Norberto hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Miért,nincs kit moderálni? :hide:
Következő: »»   746 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem