Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   844 / 3593
(#) magitor hozzászólása Dec 9, 2009 /

Nem tudom észrevettétek-e, vagy velem van baj, de jött egy marék GE tranyó postán, origi csomagban, és kibontva édeskés szaga volt, egész kellemes, és már annó jártam így amikor Pesten a HQ tól hoztam Ge tranyót ugyanilyen szaga volt, ez meg amerikábol jött.
(#) Action2K válasza magitor hozzászólására (») Dec 9, 2009 / 1

Anthrax.
(#) magitor válasza Action2K hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

(#) kiskacsa2009 válasza Action2K hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Nem kóstoltam, inkább elmentem kakaó nélkül a suliba...
(de aztán rájöttem, hogy ha az erkélyen kerestem volna a tejet, akkor talán ittam volna... )
(#) DuMatyi válasza kiskacsa2009 hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

És mióta isznak a kiskacsák kakaót? Ők csak nyelnek. Nokedlit
(#) bankimajki hozzászólása Dec 9, 2009 /

Tudjátok mennyibe kerül egy olyan csaptelep, amiből olyan víz folyik ki, ami színes és a hőmérséklettel klappoló színű (Tehát ha hideg, akkor kék, ha meg meleg akkor piros.)? (Ma fürdőszoba felszereléseket tároló raktárban melóztam.) Szermányoltam pár karácsonyi ajándékot is
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

20 eFt? A beszerzési vagy a kisker árát kérded?
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Én egy német cég termékeit pakoltam, és az 350eFt-ot kóstált. Kérdezték is hogy szerintem mennyi és én 40e-et mondtam. De egy picit tévedtem.
(#) nagy hoho válasza Action2K hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Köszönöm szépen! Én karácsonyra terveztem az 1000.-et de túlteljesítettem.
(#) nagy hoho válasza kiskacsa2009 hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Szia! Ittál már tejet? Ami a tehénből jön közvetlen, mert a bolti tejnek annyi köze van a tejhez, hogy úgy hívják.
Nálunk a csapvíz klór szagú kb hat éve nem ittam belőle.
Tehát kakaó tehén tejjel, ha javasolhatom.
(#) nagy hoho válasza magitor hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Valószínűleg a tranzisztor a cukorgyár mellett csinálják. Vagy elfogyott a germánium és átálltak a cukorra.
(#) Ricsi89 válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Nálunk házi tej van. Van egy tanya és onnan jönnek egy transporterrel, ami hátuljában egy tartály van és tele van fincsi házi tejjel. Olcsóbb is, mint a bolti tej. :yes:
(#) bankimajki válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

És milyen jó zenét nyomat amikor jön Nyáron találkoztam vele párszor fagyiárulás közben
(#) Ricsi89 válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Igen az a legdurvább. Legelőször, amikor jött, azt se tudtam mi lehet. Már egy órával azelőtt lehetett hallani a hangját, mielőtt hozzánk ért volna.
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Naponta min. 1 liter tejet iszom (igaz bolti tej). És aki személyesen ismer az tudja hogy amióta megszülettem tejen élek. Volt olyan időszakom is amikor csak tejből készült ételeket ittam, ettem. (puding napi 0,5kg, mellé a kakaó, meg a csokis palacsinta, meg tejbegríz. ) Javarészt ezekből táplálkozom.
(#) kocici17 válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Sajnálhatod, hogy nem tudod milyen finom, a házi pálinka után egy pacalpörkölt , és ez követően egy-két nyugodt sör.
(#) _ampervadasz_ válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Mi ez itt? Tejcsárda?! ÉS* engem kihagytok?!

Házi tejet azt szeretem én is, régebben még volt is amikor jobb idők jártak errefelé. A 4L tejet mindig szombaton hozattuk, és kedd -re mindig elfogyott.

*:tudom és -el nem nyitunk mondatot, de.. ÉS?
(#) bankimajki hozzászólása Dec 9, 2009 /

De, mint azt már írtam amikor hazautazom vidékre bepótolom a melegkaja hiányát. (Egész nap csak eszem )(Nem csak tejes cuccot) Ha már itt tartunk én a múltkor a tes....ban vettem valami 14 liter tejet (az volt ráírva) És nem kellett egy hét az elfogyasztásához.
(#) kocici17 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Komolyra fordítva régen gyerekkoromban még emlékszem a házi tejre, és persze a régi kimért kannatejre, majd ezután az üveges pasztörözöttre, és itt ki is végeztem a tejet, mert ezután a tehénnel még köszönő viszonya sem volt a boltokban a tejnek.

Ezekből már nem lehet jó aludtejet csinálni.
Igy rászoktam a jó borra.
(#) Stadi válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Az a jó tej, ami annyira friss, hogy még meleg. :yes: :finom:
(#) kocici17 válasza Stadi hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Az tényleg finom volt mikor nagymamám megfejte a riskás, és hozta a friss tejet.

De azt tuti tehén csinálta.
Azota tehén sem nagyon van. A kereskedelmi "tejről" ne is beszéljünk.
(#) nagy hoho válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Hát ez bosszant,hogy a gagyi tej drágább még azt is velünk fizettetik meg, hogy lerontják a minőséget.
(#) _ampervadasz_ válasza kocici17 hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

A borból csak a vörösbort, és abból is az édeset szeretem, sajnos nem volt sok szerencsém hozzá, még csak házit írtam Fehérvárcsurgón.

Amikor megkínálnak, akkor sört azért szoktam inni, de még magamtól azt sem vettem. Viszont nagy tejás vagyok.
(#) kocici17 válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

A lefejt tejből minden értelmeset kivonnak, és ami maradt az meg drágán adják. ezekből nyáron a melegben nem lehet egy finom lehűtött aludtejet enni.

Vagy túrót csinálni belőle.
Csak maximun Eeeeeeeeeeeeeee betüket. pl: E 245. stb.
(#) _ampervadasz_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

A drágább tej sem tej, én azt mondom.
(#) nagy hoho válasza kocici17 hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

A szívemből beszélsz! Mindegyiket imádom.
(#) kocici17 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Finom is a jó tea, én kávé helyett szoktam teázni.
Persze más a borostea,meg a rumos tea, de azok nem a teáról szólnak.
(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Arról nem bezsélve, hogy amiatt rontják le a minőséget, hogy még egyzser eladhassák tejfönek, túrónak...
(#) Stadi válasza kocici17 hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Azért a víz hozzáadását se hagyjuk ki...
(#) kocici17 válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 9, 2009 /

Na ez az amit a bolti "tejből" nem lehet csinálni.
Mert az egész gyártási folyamatbol kifelejtették a tehenet.
Következő: »»   844 / 3593
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem