Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Debian, WINE alatt futtatva is ott van
Frissített verzió ...
Könyvtár ...
Üdv!
Kétoldalas nyákgyártásnál az alsó és felső rézréteg összekapcsolását milyen módon célszerű megoldani? A csatolt képen két variáció is van. A baloldali pad furat nélküli, amelyre ki van választva a furatgalván opció. Ennél a megoldásnál a gyártó automatikusan elkészíti a megfelelő galvánlyuk méretét? A jobb oldali pad pedig 1mm furatátmérővel rendelkezik, itt adott az átmenő méret, a furatfájlban is szerepel míg az előbbi nem. A padnak ebben az esetben csak annyi szerepe lenne, hogy a két vezetősávot összekapcsolja, lakkrétegbe is be van olvasztva.
A furat nélküli furat az milyen? Kb. mint a tömör cső... Hogyan kapcsolódhatna a két réteg ha nincs furat? Egyébként a gyártók megadják a lehetséges legkisebb furatátmérőt is, ez még szűkülni fog a galván vastagságától függően..
Akkor itt szerintem hiba van a programban, mert a teszt funkció a furat nélküli padnél is összeköttetést jelez a két réteg között.
Idézet: „Akkor itt szerintem hiba van a programban” Igen, de első sorban ott a hiba ahol a kérdés megszületett A furat nélküli furat családjába tartozik még a betontalpfa, műanyagüveg Idézet: „Akkor itt szerintem hiba van a programban” Érdekes, mert tényleg a program összeköttetést jelez ilyen megoldásnál! De mitől lenne összekötve, ha nincs furat? Ettől nem lesz galvanikus összekötés. Az általam csatolt képnél én az első megoldást használom, eszembe sem jutott sohasem a furat nélküli furat, a második megoldást sohasem használtam. Ha a furatfájlban nem szerepel az adott furat, a gyártó mi alapján fúrná azt ki? Szerintem önállóan, és ésszerűen dönts, hogy mit kell tenned. De lehet, hogy a program olyat tud, amit még senki nem próbált ki. Itt az alkalom, küld el így a panelgyártónak, mit és meglátod mit kezd vele.
Tisztelt Szakértők!
Nincs valakinek meg az IV22 vfd cső Layout makrója? Sprint Layout 5 ös verzióm van. Előre is köszönöm.
Gondolom nehezedre esik megrajzolni, mert csak egy mérőeszköz kell hozzá.
De tessék ... használd!
Nagyon köszönöm, a csövek még ezután érkeznek.
Ez csak kifogás. Az adatlapján az összes méret rajta van.
Az ősi kérdés. Jobb kéz vagy bal kéz? Illetve felső, vagy alsó nézet?
Ehhez azért elképesztő módon kell unatkozni.
A beültetési rajzot megkaphatnánk hozzá?
Mindenki a saját személyiségéhez kapcsolási rajzot tervezhet, majd a beültetési rajzot önállóan végrehajthatja ...
Ha úgy csináltad volna hogy egy meglévőből vagdosod ki a kéz formát, akkor lehet hogy csak 20 perc lett volna.
Előtted a lehetőség, kíváncsi leszek a Te alkotásodra.
Olyan nem lesz, ennyire én sosem unatkozom.
Nem unatkoztam, hanem:
Idézet: „Szórakoztam egy kicsit ... ”
Sziasztok!
Készítenék egy panelt, ami kb egy " T " alakú , ráadásul íves is. Úgy gondoltam az "O" rétegben megrajzolom a kívánt panelkontúrt és utána rárakom az alkatrészeket . De az alkatrészeket bárhová engedi felhelyezni az eredeti lapra , nem csak a "T" alakba . Ha az "O" réteg folyamatosan látható lenne, akkor könnyebben boldogulnék. De lehet van erre még egyszerűbb megoldás, hogy tiltódjon a kizárt terület? Ehhez kérném a hozzáértők segítségét. Köszönöm!
Az O réteg folyamatosan látható ha azt nem kapcsolod ki.
Sőt, minden réteg folyamatosan látható A hozzászólás módosítva: Feb 15, 2018
Sziasztok!
Tudom senki nem szereti ha valaki makróért kuncsorog, de én most azt teszem, ha valamit le kellett kopiznom meg is tettem. De most elakadtam. Volna e valakinek egy 11 kivezetéses elektroncső makrója?
Sok változat van, talán típust is megadhatnál.
Szia!
Ehhez a csőhöz kellene.
PAD varázslót próbáld ki, szerintem neked is fog működni
Köszi!
Mi az a PAD varázsló pontosan? |
Bejelentkezés
Hirdetés |