Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Vinnyogóba tranzisztor. Gitárhoz építek tremolót és csak ez a kettő kell.
Csak ez a két fajta tranyó jó bele? Ezek Germánium tranyók nehéz lesz ilyet találni.
Ha megint lejutok Györökre, válogatok neked ilyeneket. Van rengeteg Ge tranyóm.
Köszönjük szépen
Majd olyan publikus link is születik, hogy már ki/mennyien jelentkeztek?
Holnap megyek interjúra ami külföldre közvetít. Meglátjuk idén lesz e rá alkalom hogy elmenjek.
Én is.
Valami lista megtekinthető-e majd, hogy kik vesznek részt a találkozón?
Köszönöm.
A listát emiatt nem kultiválják.
Értem. Kár, hogy nincs megjelenítve.
Ez az "ha ő jön, akkor én nem megyek" valami bődületes óvodás hozzáállás. Akkor maradjon otthon.
Érdekel valakit bemutató jelleggel régi EMG műszerek? nixie-s freki mérők, hanggenerátor, függvénygenerátor.. Mind általam javított, felújított. Potyára nem viszem ki őket.
Engem biztos érdekel (nosztalgia), de szerintem az ifjakat még inkább. Ha nem nagy teher, hozd el őket.
Lista híján, javaslom, hogy aki (főleg messzebbről, vagy járatlan) tud hozni mást is, az kérdezzen itt. Gyűjtsön "telekocsit".
Mint nyálcsorgatás, engem érdekelne.
Jó ötlet, belekerült a jelentkezési lap Tudnivalók részébe!
Csak nehéz úgy megszervezni, hogy titkosak a jelentkezők...
Eredménye szerintem az lészen, majd hogy sok post jön: - Józsi, Te mégis elmész? - Megyek, ha a Karcsi is jön. - Honnan jönne a Karcsi? - Rekettyéről, ha nem akkor szül a felesége. - De megbeszéltük, hogy 23.-án HE találkozó. - Az a Pista miatt van. - A találkozó? - Nem, a gyerek. - Mert Ő fizeti a benzint? - Miért a gyereknek kell fizetni a benzint? De ha úgyis arra jársz, akkor az ingyen van. - Ja tényleg, írták is, hogy ingyen vihető... Nem látom a teljes racionalitását a titkos megjelenésnek, de a szervező dönt. Szerintem sok OFF születik majd, de ne legyen igazam. És természetesen megyünk (én például függetlenül attól, hogy ki jelentkezett, és ki nem). A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2017
Már én is jelentkeztem és szabim is megvan aznapra! Szóval nincs akadály.
Gyalog? Hozod az uborkás üveget?
Busz. Kettőt is viszek az egyikben a rossz barackok büntetőbörtöne (lekvár) a másikban pedig valami édesebb bár szárazabb.
Óránként öt euróért nem bólintottam rá végleg a holland melóra így szinte biztos, hogy megyek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |