Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Vinnyogóba tranzisztor. Gitárhoz építek tremolót és csak ez a kettő kell.
Csak ez a két fajta tranyó jó bele? Ezek Germánium tranyók nehéz lesz ilyet találni.
Ha megint lejutok Györökre, válogatok neked ilyeneket. Van rengeteg Ge tranyóm.
Köszönjük szépen
![]() Majd olyan publikus link is születik, hogy már ki/mennyien jelentkeztek?
Holnap megyek interjúra ami külföldre közvetít. Meglátjuk idén lesz e rá alkalom hogy elmenjek.
Én is.
![]() ![]() ![]()
Valami lista megtekinthető-e majd, hogy kik vesznek részt a találkozón?
Köszönöm.
A listát emiatt nem kultiválják.
Értem. Kár, hogy nincs megjelenítve.
Ez az "ha ő jön, akkor én nem megyek" valami bődületes óvodás hozzáállás. Akkor maradjon otthon. ![]()
Érdekel valakit bemutató jelleggel régi EMG műszerek? nixie-s freki mérők, hanggenerátor, függvénygenerátor.. Mind általam javított, felújított. Potyára nem viszem ki őket.
Engem biztos érdekel (nosztalgia), de szerintem az ifjakat még inkább. Ha nem nagy teher, hozd el őket.
![]()
Lista híján, javaslom, hogy aki (főleg messzebbről, vagy járatlan) tud hozni mást is, az kérdezzen itt. Gyűjtsön "telekocsit".
![]()
Mint nyálcsorgatás, engem érdekelne.
![]()
Jó ötlet, belekerült a jelentkezési lap Tudnivalók részébe!
Csak nehéz úgy megszervezni, hogy titkosak a jelentkezők...
Eredménye szerintem az lészen, majd hogy sok post jön: - Józsi, Te mégis elmész? - Megyek, ha a Karcsi is jön. - Honnan jönne a Karcsi? - Rekettyéről, ha nem akkor szül a felesége. - De megbeszéltük, hogy 23.-án HE találkozó. - Az a Pista miatt van. - A találkozó? - Nem, a gyerek. - Mert Ő fizeti a benzint? - Miért a gyereknek kell fizetni a benzint? De ha úgyis arra jársz, akkor az ingyen van. - Ja tényleg, írták is, hogy ingyen vihető... Nem látom a teljes racionalitását a titkos megjelenésnek, de a szervező dönt. Szerintem sok OFF születik majd, de ne legyen igazam. És természetesen megyünk (én például függetlenül attól, hogy ki jelentkezett, és ki nem). A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2017
Már én is jelentkeztem és szabim is megvan aznapra!
![]()
Gyalog? Hozod az uborkás üveget?
![]()
Busz. Kettőt is viszek az egyikben a rossz barackok büntetőbörtöne (lekvár) a másikban pedig valami édesebb bár szárazabb.
![]()
Óránként öt euróért nem bólintottam rá végleg a holland melóra így szinte biztos, hogy megyek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |