Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok!
Samsung sp43t8he eeprom hibás, ha valakit érdekel, viheti! 2db stk cserélve kb egy éve. (Szolnok)
Ha tudnád tartani szombatig megmondanám hogy eltudnék e érte menni.
Ha Pisti 27 nem bírna érte menni,akkor beállnék a sorba érte.
István
Pisti27: Nem igazán akarok vele foglalkozni többet, így a postát, ilyesmit kihagynám, sajnálom.
Ha el tudsz érte jönni, akkor ok, csak kérlek tuti legyen a dolog! Ha nem, akkor természetesen BarnaPilia a következő.
2 db hibás lézer nyomtató és 4-5 db CRT monitor elvihető Bócsáról. A terjedelmük miatt nem postázom. ( egész mogyorós csoki felajánlása értük előnyt élvez, de nem feltétel )
Az apróban lévő 3 monitor és egy doboz bontani való panel elvihető. Nem postázom. Nem kell a büdös csokid, én a sört szeretem. Üllő mellett, Péteri.
Kár, hogy a nyomtatók ilyen messze vannak. Ha esetleg valahogy meg tudjuk oldani postán kívűl (pl ismerősnek erre van útja) a Gödöllőre való eljuttatást, akkor érdekelne.
Körbe kérdezek, de nem valószínű hogy találok olyat aki arra járna
Sajnos pont nálam is így van, azért írtam, hogy hátha nálad akad olyan. Előre is köszi!
Sziasztok!
Régóta gyűjtögettem a képen látható tejberizses dobozokat. Csavarokhoz, apró dolgok tárolásához tökéletes. Vettem egy szortimert, szóval megválok tőlük. Kidobni még nem akarom, hátha valakinek kell. Van belőle kb 50db, de lassan gyűlik még, ha kell.
Átadnám a lehetőséget mert nem tudtam autót szerezni sajnosKöszönöm azért a türelmet,és a felajánlást!
Igazán nincs mit, nagyon szívesen.
Szervusz István!
Úgy néz ki, Te vagy a következő, mikor tudsz érte jönni?
Írtam üzenetet.
Sziasztok. Van egy Grundig 76cm-es szines tv. Kissé nehezen indul be mert állitólag a tápegység kondit kellene cserélni.Csere csak mogyorós csoki formátumba érdekel.Gyömrő.
Kisképernyős színes TV képcsöve. Funai típusú készüléké volt.
A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2014
Azért a képátló mérete csak nem mindegy..
Sőt többet segítene a képcső pontos típusa.
Folytatva a műhely takarítást ismételten összejött némi felesleges anyag ami ingyen elvihető ,
csomagnál csak a postaköltséget kell megfizetni ! A yagi még mindig megvan sajnálnám kidobni de aki jelentkezett rá nem jelzett vissza hogy valóban kell neki vagy nem !
Hová valósi vagy? Személyesen hol tudnám átvenni? Érdekelne a 2 yagi. : )
A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2015
Az tőlem nagyon messze van. Akkor meghagynám másnak az esélyt.
Mondjuk te nemvagy olyan messze!
A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2015
Szia
A router müködöképes? Engem érdekelne postával.
Szia!
A dobozos cucc megvan még? Ha postázod, akkor érdekelne. A routert meghagyom az előttem szólónak.
Szia
Az a piros-sárga gombos, LCD kijelzős cucc micsoda? |
Bejelentkezés
Hirdetés |