Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én még most is Heretic-ezem az androidos telefonon
![]()
Életem legelső számítógépe egy 386-os volt...
![]() ![]()
486 dx-es gépem nekem egy HP netserver volt 66MHz-es procival. Késöbb szereztem egy 100-ast. Mindene scsi volt Win 98 csak trükkel ment fel a hatalmas 525MB-os vinyójára...
Magasról kezdtetek fiúk.Timex 1000,16Kb Ram-mal,és ez akkor felső osztály volt (1983).
![]()
486os procim van itthon két darab, meg hozzá alaplap is pár mega memóriával...
![]() ![]() Szóval hogy a téma is megmaradjon, csatolmány.. Annyira tudnak unatkozni az emberek, hog hihetetlen. Ha ezt hasznos munkára fordítanák...
Kis gyakorlással lehet rá ujjal rajzolni. Majdnem érintőképernyő
![]()
Monokrom manuális kijelző...
Érintőnek érintő, csak egy kissé keményen kell megérinteni.
Gratulálok, ilyen jót rég olvastam, komolyan mondom. !
![]()
PS, mint állat
![]()
És milyen igaz...
Nincs mit csodálkozni: RaJ-fájzen ügyfél (valószínűleg védett fogyasztó)
Az csoda, hogy írni tud ![]()
Az egyik tanár megkérdezte_ hogy hogyan lehet irni a kivetitö táblára_
ere haverom_ alkoholos filcel_ ere a tanár tényleg rá-íirt szépen_ de ezek után még haveromnak kelett letörölni az egész táblát_ szép tisztára_
Ezt el kell mesélnem Nektek...
![]() A következő vicces dolog történt velem tegnap este: Javítottam egy EAG AE-211-es erősítőt. Pont a tápegység részben cseréltem ki a kondikat, mert már ki voltak száradva. Szépen beszereltem az új kondikat, gondoltam no, akkor kipróbálom. Azért a biztonság kedvéért odatettem az erősítő alját a kondik elé, ha valami gubanc lenne. Bekapcsoltam, és vártam egy kicsit. Hála Istennek nem durrant ki egyik sem. No mérjünk rá. Megmértem a kondikon a feszt, minden jó volt. Rákötöm a hangfalat, és a PC-t, mint jelforrást. Elindítok egy filmet, szépen működik minden, szól az erősítő, majd kb. 5-10 másodperc múlva teljes sötétség lett a lakásban... ![]() Aztán később kiderült, csak áramszünet volt, de szerencsére nem az én hibámból. ![]()
„Mondom anyukámnak, csak nem vagyok olyan béna, hogy az egész lakótelepen kiverem a biztosítékot. Mire Ő: Dehogynem... “
Hidd el, anyád ezt dicséretnek szánta! Szerinte elég ügyes vagy ahhoz, hogy olyan kütyüt építs, amelyik az egész lakótelepet áramtalanitja.
húúú hát ez durva
![]() ![]()
Nem nem! Ez a durva!
![]()
Hűűha... :csodalk: Nagyon agresszív a lány. A végén még a csávó sörét is elvitte. Nem semmi.
![]()
Úgy látom nem is olvadt össze, tehát jó
![]() Steve
Igazán "profi" munkát végzett az elkészítője.
![]()
Idézet: „Mondom anyukámnak, csak nem vagyok olyan béna, hogy az egész lakótelepen kiverem a biztosítékot. Mire Ő: Dehogynem..” Ha már teljesen lemondott rólad az anyukád, esetleg örökbefogadlak...! ![]()
Beteg... műanyag olajosflakonból láttam hasonlót, ott a szája szabadon volt, reflexnyílás gyanánt
![]()
Majd ha jön ellenőrizni az Apeh-os... Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |