Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én még most is Heretic-ezem az androidos telefonon
Életem legelső számítógépe egy 386-os volt... Arra tisztán emlékszek, hogy a windows 3.1-et 7db floppy lemezről "szenvedtem fel". Egy darab floppy lemezre, ami 1,44MB volt eszméleteln sok játék ráfért. Most pedig, lassan 2db DVD-n se fér el egy játék.
486 dx-es gépem nekem egy HP netserver volt 66MHz-es procival. Késöbb szereztem egy 100-ast. Mindene scsi volt Win 98 csak trükkel ment fel a hatalmas 525MB-os vinyójára...
Magasról kezdtetek fiúk.Timex 1000,16Kb Ram-mal,és ez akkor felső osztály volt (1983).
486os procim van itthon két darab, meg hozzá alaplap is pár mega memóriával... De kicsit átmentünk vicctopikból nosztalgiába...
Szóval hogy a téma is megmaradjon, csatolmány.. Annyira tudnak unatkozni az emberek, hog hihetetlen. Ha ezt hasznos munkára fordítanák...
Kis gyakorlással lehet rá ujjal rajzolni. Majdnem érintőképernyő
Monokrom manuális kijelző...
Érintőnek érintő, csak egy kissé keményen kell megérinteni.
Gratulálok, ilyen jót rég olvastam, komolyan mondom. !
PS, mint állat
És milyen igaz...
Nincs mit csodálkozni: RaJ-fájzen ügyfél (valószínűleg védett fogyasztó)
Az csoda, hogy írni tud
Az egyik tanár megkérdezte_ hogy hogyan lehet irni a kivetitö táblára_
ere haverom_ alkoholos filcel_ ere a tanár tényleg rá-íirt szépen_ de ezek után még haveromnak kelett letörölni az egész táblát_ szép tisztára_
Ezt el kell mesélnem Nektek...
A következő vicces dolog történt velem tegnap este: Javítottam egy EAG AE-211-es erősítőt. Pont a tápegység részben cseréltem ki a kondikat, mert már ki voltak száradva. Szépen beszereltem az új kondikat, gondoltam no, akkor kipróbálom. Azért a biztonság kedvéért odatettem az erősítő alját a kondik elé, ha valami gubanc lenne. Bekapcsoltam, és vártam egy kicsit. Hála Istennek nem durrant ki egyik sem. No mérjünk rá. Megmértem a kondikon a feszt, minden jó volt. Rákötöm a hangfalat, és a PC-t, mint jelforrást. Elindítok egy filmet, szépen működik minden, szól az erősítő, majd kb. 5-10 másodperc múlva teljes sötétség lett a lakásban... Na mondom mi van. Biztos ami ziher, kihúztam a 230V-os csatlakozót az erősítőből, hátha én csináltam valami galibát. Anyukám elkezdett jajveszékelni, hogy mit csináltam már megint. Megyek ki, nézem a kismegszakítókat minden rendben, azaz nem csapódtak le. Kinézek az ablakon, látom ám, hogy az egész lakótelepen nincs áram. Mondom anyukámnak, csak nem vagyok olyan béna, hogy az egész lakótelepen kiverem a biztosítékot. Mire Ő: Dehogynem... Aztán később kiderült, csak áramszünet volt, de szerencsére nem az én hibámból. Miután visszajött az áram, minden a legnagyobb rendben működött, és én megnyugodtam, hogy nem én voltam az ügyetlen, csak megviccelt az ELMŰ.
„Mondom anyukámnak, csak nem vagyok olyan béna, hogy az egész lakótelepen kiverem a biztosítékot. Mire Ő: Dehogynem... “
Hidd el, anyád ezt dicséretnek szánta! Szerinte elég ügyes vagy ahhoz, hogy olyan kütyüt építs, amelyik az egész lakótelepet áramtalanitja.
húúú hát ez durva
:idiota:
Nem nem! Ez a durva!
Hűűha... :csodalk: Nagyon agresszív a lány. A végén még a csávó sörét is elvitte. Nem semmi.
Úgy látom nem is olvadt össze, tehát jó !
Steve
Igazán "profi" munkát végzett az elkészítője.
Idézet: „Mondom anyukámnak, csak nem vagyok olyan béna, hogy az egész lakótelepen kiverem a biztosítékot. Mire Ő: Dehogynem..” Ha már teljesen lemondott rólad az anyukád, esetleg örökbefogadlak...!
Beteg... műanyag olajosflakonból láttam hasonlót, ott a szája szabadon volt, reflexnyílás gyanánt
Majd ha jön ellenőrizni az Apeh-os... Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |