Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Nem mindenki olyan ijedős. Te viszont rendben teszed a dolgod, és ezért köszönet. :yes:
Ha valaki építeni akarna egy űrsiklót... Bővebben: Link
Remek anyag lehet modellezőknek, és repülögép szimulátor játékokat íróknak!
Egy pár érdekes kép!
Érdekessss, az biztos... De mégis mi ez?
Valami infravörös cucc? Vagy forgó LED-es 'izé'? Kicsit élesebb képet, ha lehetne.
Hello ez egy spinning lednek készülő ketyere !! Bővebben: Link
Itt van pár kép!
A videóval egyértelmű lett. Jól fog kinézni, ha működni fog. De nem több szín kellene a LED-ekből?
Holnap neki látok. Épp elfér az udvaron, csak egy kicsit lóg majd az orra a kertbe.
Ha bevált, akkor küld el a kapcsolását, nyáktervét, alkatrészlistáját, meg hogy hol lehet beszerezni.
A minap hozott be az egyik kollágám egy ilyesmi kütyüt , Bővebben: Link csak nem kéken világított, hanem zölden. A teljesítménye 30mW volt. Nagyon elcsodálkozott, amikor mondtam neki, hogy ezzel bárkinek a szemét igen egyszerűen ki tudja lőni! Nem értette, hogy ezt vajon miért nem mondták neki, amikot megvette? Már-már megijedt, amikor kiderült, hogy egy lézerfegyvert tart a kezében!
Egyébként valami távcsöves boltban vette, és arra használják, hogy a csillagokat mutogassák vele egy csillagászati távcső körül összegyűlt hallgatóságnak. Tényleg nagyon látványos...
Ez azért van többnyire, mert az eladónak sincs fogalma arról, hogy mit árul, csak azt tudja, hogy világít, meg hogy elem kell bele.
Nagyobb lézereket műcsillag kivetítésre is használnak egyébként.
Na, még ilyet se láttam... Amit ráír a paírra, az idővel eltűnik? Mennyi lehet egy ilyen kütyü?
Szia!
Azoknak kellene megmutatni, akik minduntalan megkérdezik: "Miért kell bekötni minden táp és föld lábat?" "Miért kell minden táp - föld lábhoz külön 100nF kerámia kondenzátor?" Az ok: Azokon a vékony vezetékeken negy át a föld és a táp is... Az a 100nF IC-n realizálva nem férne be a chipnek szánt kivágásba...
Online élelmiszer üzletek ma már nem számítanak újdonságnak. De ettől dobtam egy hátast. Bevásárlás okostelefonnal.
Bővebben: Link
Ma már minden művészet ezt minek is nevezhetném? Talán soundtower? Mondjátok meg ti.
Otthoni unatkozásra! Bővebben: Link
Pihent agy! De mindjárt szétesik a masinája.
Hát ja ** .
A ja szócska német .. és igent jelent, a jah szó pedig felállítja a szőrt a hátamon, pedig nem is szőrös !
How it's made: firehoses(hogyan készült: tűzoltótömlő) Most találtam ezt youtubeon és gondoltam megosztom veletek
nemrosz!! =)
Ez jó!! How its made?
Ezer bocsánat, most vettem észre hogy írtál.
Nyugi, nem én fényképeztem. |
Bejelentkezés
Hirdetés |