Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Egy ismert alkatrész új arca: Bővebben: Link
Elkapni a pillanatot. (Nyugi lámpások, nem én nyírtam ki. )
Photoshop 4ever, de azért az a végtelen gomb tetszik
Azért az szép tőle, hogy nem az eredeti feliratot szitázta rá.
Így biztosan nem beszélhetünk hamisítványról...
Hy!
A japánok igen vágják ezt az építsünk robotot témát! Első ránézésre meg nem mondja az ember hogy nem igazi... Például ez nagyon élethű!
Ez nagyon jó! Nekem is kell egy ilyen, meg kéne csinálnom!
Nagyon jó kis masina lehet! Úgy látom nagyon ráizgultál
Nyomtatnék magamnak egy 300eFt-os laptopot
Én meg 2 zsák pénzt aminek az 1%-ából kifizetném a nyomtatási költséget
AVR programozó Bővebben: Link
Hmmm mik vannak?
Üdv!
Van nekem egy T-com-os rózsaszín telefonkagylóm benne a mikrofonnal és a hangszóróval. Annyi lenne a kérdésem, hogy mit kelle vele csinálni, hogy mondjuk egy skype beszélgetéshez használni tudjam pc-n? Vagy mondjuk egy jack aljzattal rendelkező mobilhoz? Elegendő e két jack dugót rátenni (telefonnál mondjuk egy megfelelőt) vagy (nem lesz megfelelő a hangerősség) egyéb trükk is kell? Tudom sok értelme nincs a dolognak, kíváncsi vagyok. Köszönöm.
Ok nézem. Köszi.
Egyébként nem egyszerű szétszedni, eléggé vandál biztosan van összerakva.
Namost még 1 dolog. Nem tudom már melyik micsoda (miki és hangszóró).
A fémszínűnek volt egy piros és 1 kék kábele. A vajszínűnek meg két db zöld. Viszont a két kütyün semmi jelzés sincs.
Akkor bingo, így rémlett, de nem voltam biztos benne.
Köszi.
Még 1 dolog és nem zaklatlak tovább:
A +/- nak van e itt most jelentősége? Illetve ha igen jelzés nélkül hogy tegyek közöttük különbséget? Köszi.
Kagyló -> Kézibeszélő
Hangszóró -> Hallgató Ha jól bekötöd akkor hallani (valószínűleg) fogsz, de beszélni biztosan nem. Általában ugyanis szénmikrofon, vagy azzal cserekompatibilis elektronikus mikrofon van benne. Bővebben: Link Pontosabban ha jól látom akkor ez egy francia gyártmányú nyilvános telefonhoz tartozott mielőtt hozzád került. Konkrétan ezt nem ismerem. De ha igazam van, akkor a mikrofon egyik felét a testre kell kötni, a másik felére pedig pár száz Ohm-on keresztül mondjuk 5V-ra. És nem a mikrofon bemenetre kell kötni kondenzátoron keresztül, hanem line in-re (nagyon nagy jelet ad...). Vagy jól leosztani a jelet.
Szia!
Elbontottam egy rossz génius fülest. A hangszóró maradt a kagylóé, a mikrofont kicseréltem a fülesére. Tesztelve van, tökéletes! Köszi azért az infókat. Üdv
Igaz nem kütyü, de érdekes videó.
http://www.youtube.com/watch?v=UmatL75dO3c&feature=youtu.be
Ez jó nemrég rakta ki valaki a facebookra nekem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |