Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1680 / 3607
(#) Dániel X válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

A led nincs bekötve sehová csak felülről van színfóliákon keresztül a padló megvilágítva, vagy photoshop.
(#) janikukac válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

A kis csaló. Szerintem ebben valami mocskosság van.

Van még egy tipp. Nyújtót záridővel fényképezted gyors színváltás mellett.
(#) zolee1209 válasza Dániel X hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

Sajnos a gépem csak egy másodperces záridőt tud maximum... De ha így is lenne, az még nem magyarázza meg a színek elhelyezkedését.

Akkor marad ez előző verzióm.
(#) zolee1209 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

Ebben semmi mocskosság nincs, csak a pillanat "varázsa" és egy csipet kreativitás. Semmi számítógépes/fényképezős trükk nincs benne!

Az első mondatod meg inkább nem veszem figyelembe. Akire én ezt rámondanám, már nincs itt az oldalon...
(#) zolee1209 válasza Dániel X hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

Ha nem találjátok ki holnap délutánig, hogyan is sikerült ezt összehozni, akkor majd lefényképezem a "hogyankészült"-et. :yes:

Pedig azt hittem, valami trükk. Amúgy ne vedd komolyan, barátom !
(#) storm válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

Beállítottál egy RGB színkeverőn egy bizonyos frekvenciát aztán lefényképezted ahogy gyorsan váltakoznak a szinek
(#) zolee1209 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

Van benne trükk, nem tagadom, csak nem számítógépes, vagy fényképezős "trükk".
(#) lui144 válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

Szerintem ez nem trükk, hanem valóság. Lehet, hogy a fényét mikor fényképezték a színeire esett szét.

Akkor okés, jól gondoltam .
(#) titi válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

Ez egy fehér led, valamilyen fénytörő tárgyon (pl. prizma, lencse) keresztűl fényképezve?
(#) zolee1209 válasza titi hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

Ez egy RGB LED, bár nem látszik normálisan mind a négy lába. Illetve az én értelmezésem szerint nem úgy készült, ahogy leírtad.
(#) titi válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

Folyadékhoz sincs köze?
(#) idlob válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 28, 2011 /

A LEDet gyorsan mozgattad a gép előtt? Pro: az elején hosszabb a kék utána a lassulással csökkennek a hosszak. Kontra: Túl egyenes vonalú ahhoz, hogy kézből csináld.
(#) zolee1209 válasza titi hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Nincs. De érdekel az elképzelésed! :yes:
(#) titi válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Csak arra gondoltam, hogy folyadék segítségével törted meg a fényt... na én passzolom, majd megtudom, ha elárulod.
(#) (Felhasználó 54221) hozzászólása Júl 29, 2011 /

Szerintem valami hullámrövidítő közegbe raktad és úgy mert kifelé rövidül a hullámhassz
(#) zenetom hozzászólása Júl 29, 2011 /

Azt hiszem sűrű lesz az augusztus.
(#) janikukac válasza zenetom hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Ebben én is egyezek.
(#) zolee1209 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Miért is?

Azoknak, akik az RGB LED-re tippeltek:
Ma nem volt hozzá megfelelő körülmény, hogy lefényképezzem a trükköt, így akinek még esetleg van kedve tornáztatni az agyát, próbálkozhat!
(#) BarnaPili válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Nem is RGB LED,hanem egy R egy G egy B LED egymásra fotózva?
(#) SzervízMacska válasza kowi hozzászólására (») Júl 29, 2011 /

Szia. Másfél éve árulják már ezeket a készleteket. A forgalmazó szerint nincs velük gond - tehát reklamáció mentes a termék vonal. Ezt baráti infóként mondták, nem azért, hogy vegyek belőle. Annyira már ismernek, hogy nálam magasabb a mérce... ( Lásd a képet. ) Szerintem simán megvehető, ha szánsz rá ennyit pláne, hogy a linkeden az akciós nettó ár alatt kínálják. Bővebben: akciós katalógus, 9.-ik oldal.

DSC00056.JPG

(#) nagy hoho hozzászólása Júl 30, 2011 /

A thermo ablak két üveglapja között van körben egy négyzet keresztmetszetű alumínium profil. Tudja valaki ennek a nevét? Már két órája keresem.
(#) SzervízMacska válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

Zártszelvény? :hide:
(#) mex válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

Távtartó léc.
Sűrűn perforált ~0.25-0.3mm falvastagságú speciális zártszelvény, az eredeti funkcióján kívül másra nemigen használható. Az üvegesek jellemzően sniccerrel darabolják....
(#) jdani hozzászólása Júl 30, 2011 /

Hali. Minap azon gondolkodtam, hogy mi is igazából a képernyőkímélő szó jelentése? ... Nem az a célja, hogy kímélje a képernyőt, tehát mondjuk 5 perc után kapcsoljon be a képernyőkímélő, tehát STAND-BY módba kapcsoljon, tehát a képernyő ne mutasson semmilyen képet, legen készenlétben... Vagy nem?
(#) zolee1209 válasza jdani hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

Egyrészt ez is lehetne, de a képernyőt az is "kíméli", ha nem ég bele a start menü...
(#) jdani válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

De ez akkora hülyeség. Képernyőkímélő, de 90%ba az a képernyőkímélő, hogy egy kép jön be háttérnek, nempedig hogy kikapcsolná magát..
Következő: »»   1680 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem