Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A led nincs bekötve sehová csak felülről van színfóliákon keresztül a padló megvilágítva, vagy photoshop.
A kis csaló. Szerintem ebben valami mocskosság van.
Van még egy tipp. Nyújtót záridővel fényképezted gyors színváltás mellett.
Sajnos a gépem csak egy másodperces záridőt tud maximum... De ha így is lenne, az még nem magyarázza meg a színek elhelyezkedését.
Ebben semmi mocskosság nincs, csak a pillanat "varázsa" és egy csipet kreativitás. Semmi számítógépes/fényképezős trükk nincs benne!
Az első mondatod meg inkább nem veszem figyelembe. Akire én ezt rámondanám, már nincs itt az oldalon...
Ha nem találjátok ki holnap délutánig, hogyan is sikerült ezt összehozni, akkor majd lefényképezem a "hogyankészült"-et. :yes:
Pedig azt hittem, valami trükk. Amúgy ne vedd komolyan, barátom !
Beállítottál egy RGB színkeverőn egy bizonyos frekvenciát aztán lefényképezted ahogy gyorsan váltakoznak a szinek
Van benne trükk, nem tagadom, csak nem számítógépes, vagy fényképezős "trükk".
Szerintem ez nem trükk, hanem valóság. Lehet, hogy a fényét mikor fényképezték a színeire esett szét.
Ez egy fehér led, valamilyen fénytörő tárgyon (pl. prizma, lencse) keresztűl fényképezve?
Ez egy RGB LED, bár nem látszik normálisan mind a négy lába. Illetve az én értelmezésem szerint nem úgy készült, ahogy leírtad.
A LEDet gyorsan mozgattad a gép előtt? Pro: az elején hosszabb a kék utána a lassulással csökkennek a hosszak. Kontra: Túl egyenes vonalú ahhoz, hogy kézből csináld.
Nincs. De érdekel az elképzelésed! :yes:
Csak arra gondoltam, hogy folyadék segítségével törted meg a fényt... na én passzolom, majd megtudom, ha elárulod.
Szerintem valami hullámrövidítő közegbe raktad és úgy mert kifelé rövidül a hullámhassz
Miért is?
Azoknak, akik az RGB LED-re tippeltek: Ma nem volt hozzá megfelelő körülmény, hogy lefényképezzem a trükköt, így akinek még esetleg van kedve tornáztatni az agyát, próbálkozhat!
Nem is RGB LED,hanem egy R egy G egy B LED egymásra fotózva?
Szia. Másfél éve árulják már ezeket a készleteket. A forgalmazó szerint nincs velük gond - tehát reklamáció mentes a termék vonal. Ezt baráti infóként mondták, nem azért, hogy vegyek belőle. Annyira már ismernek, hogy nálam magasabb a mérce... ( Lásd a képet. ) Szerintem simán megvehető, ha szánsz rá ennyit pláne, hogy a linkeden az akciós nettó ár alatt kínálják. Bővebben: akciós katalógus, 9.-ik oldal.
A thermo ablak két üveglapja között van körben egy négyzet keresztmetszetű alumínium profil. Tudja valaki ennek a nevét? Már két órája keresem.
Zártszelvény? :hide:
Távtartó léc.
Sűrűn perforált ~0.25-0.3mm falvastagságú speciális zártszelvény, az eredeti funkcióján kívül másra nemigen használható. Az üvegesek jellemzően sniccerrel darabolják....
Hali. Minap azon gondolkodtam, hogy mi is igazából a képernyőkímélő szó jelentése? ... Nem az a célja, hogy kímélje a képernyőt, tehát mondjuk 5 perc után kapcsoljon be a képernyőkímélő, tehát STAND-BY módba kapcsoljon, tehát a képernyő ne mutasson semmilyen képet, legen készenlétben... Vagy nem?
Egyrészt ez is lehetne, de a képernyőt az is "kíméli", ha nem ég bele a start menü...
De ez akkora hülyeség. Képernyőkímélő, de 90%ba az a képernyőkímélő, hogy egy kép jön be háttérnek, nempedig hogy kikapcsolná magát..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |