Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK-fólia rendelés

Témaindító: gulasoft, idő: Feb 16, 2010
Lapozás: OK   19 / 39
(#) pcroland válasza slogan hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Hoppá. Neveket számoltam

Zoli_bácsi: 1
mate_x: 1
slogan: 1
kaqkk: 1
pcroland: 2
Auf: 1
mrobi: 1
koczka: 1

9

Valaki meg is kéne rendelje majd.
(#) mate_x válasza pcroland hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Ez így oké.
Mellesleg, aki kisebb mennyiséget szeretne az majd vehet tőlem, mert ennyit nem hiszem, hogy egy hamar eltudok használni
(#) pcroland válasza mate_x hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Jól gondold meg! 100cm*30cm=5db A4.
(#) emmzolee hozzászólása Szept 3, 2011 /

Meg kellene tudni, hogy milyen kiszerelésekben van. annak semmi értelme nem lenne, ha 5 ilyen lap lenne egybecsomagolva, és mindegyikőtök csak 1-1 lapot rendel. Akkor ki kell nyitni a gyári alufólia szerű zacskót, és egyesével szét osztani.

Azért mondom, mert régebben amikor rendeltünk akkor az A4-es változatot rendeltük, amiben 5 lap volt. mindenkinek az volt az egység. Így mindenki gyárilag zárt csomagot kapott.
(#) slogan válasza emmzolee hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Megfontolandó ,bizony !
(#) emmzolee válasza pcroland hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Hoppá. Neveket számoltam

9
emmzolee: 1 esetleg 2

Mondom inkább at A4-est kellene rendelni, vagy meg kellene tudni hogy csomagolják ezt az 1m-es fóliát. Hengerben?

A megrendelés sajna nem menne nekem, mert csak Madzsarul tudok.
(#) iamrob hozzászólása Szept 3, 2011 /

Sziasztok! Engem is érdekelne a lötstop, de előtte kérdeznék a tapasztalt kollégáktól. Átnéztem a topikot és maradt néhány megválaszolatlan kérdés. Talán a többiek is kedvet kapnak a kipróbáláshoz, ha több gyakorlati információjuk van.
A legfontosabb lenne, hogy milyen kontraszarány kell a maszkhoz. A P20-hoz én dupla rétegű tintasugaras fóliát használok és ott nincs gond, itt ez elég lehet? A következő, hogy nátrium-hidroxid használható hozzá előhíváshoz, vagy csak nátrium-karbonát? Csak mert az octamex-en azt írja, hogy eltávolítható NaOH-val is. Illetve utóbbi esetben az is kérdés, hogy hogyan/miből lehet legegyszerűbben nátrium-karbonát oldatot készíteni?
További kérdés, hogy a rendelendő fólia konkrétan milyen kiszerelésű, a honlapon 1000mmx305mm van, de ez hajtogatva, vagy feltekerve vagy hogyan. Ez leginkább az eltarthatóság miatt kérdés, tehát ha felbontom a csomagot, akkor a teljes ív bontott lesz? Vagy nem gond, mert eltartható sokáig? (Közben látom, ez utóbbi kérdés már felmerült, bár más kontextusban.)
Köszi mindenkinek
Ideális esetben engem is érdekel 1 esetleg 2 csomag.
(#) emmzolee válasza iamrob hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Én használom több mint 1 éve ezt a fóliát. A maszknál semmivel se igényesebb az átláthatatlan maszkra, mint a többi fotózásos eljárás. Nálam a P20hoz 4:30 perc kellett, a dry fóliához 1:30, és az Octamexes lötstop-hoz 3:00 perc
Tehát nem viselkedik másként, mint a többi cucc.

A nátrium-hidroxid csak az elrontott fólia leoldására használható. Én előhíváshoz mosószódát használok. Ilyet ni. 350Ft a fél kiló én nem csinálok mindig újat. Eddig a mosószódából 2 evőkanállal használtam el. 1Xmeg veszed, és örökre kiszolgál.

A fóliát biztos nem kapod hajtogatva. Ez a fólia egy rugalmas képlékeny anyag, tehát ha félbehajtják, akkor a hajlításnál elvékonyodik. Az gáz. Tudoom, mert a gyökér postás belegyűrte annó a postaládánkba a cuccomat, és meg is látszott a fólián.

Eltarthatóság: Mondom több mint 1 éve használom ugyanazt a szállítmányt, és semmi baja! 5db A4-es lap van becsomagolva egy alufóliaszerű műanyag zacskóba, az meg be van csomagolva egy fél famentes papír zacskóba. Én le szoktam vágni a zacskó szélét, így ki tudod húzni belőle a fóliát, aztán a maradékot vissza. Ezt beteszem az íróasztal ritkán nyitogatott fiókjába, és ráteszek egy Conrad katalógust súlynak, Akkor a széleinél sem megy be a fény, ha kinyitom a fiókot. Mondjuk azt a fiókot ilyen fényérzékeny cuccok tárolására használom, általában a sárgafénynél nyitom csak ki. Ja, és nagyon fontos, hogy a műhelyem egy pincegarázsban van, tehát a hőfok télen-nyáron 20-23 fok. Gondolom nagy hőmérsékleten hamarabb kiszárad a fólia.
(#) emmzolee hozzászólása Szept 3, 2011 /

Továbbra is azt javaslom, hogy válasszuk az A4-es változatot, a meglepetések elkerülése miatt (gyári csomagolás).
(#) Zoli_bácsi válasza emmzolee hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Támogatom emmzolee ötletét.

Van már 9 csomag. Szerintem érdemes lenne ezt lerendelni. Szeretnék valakit megkérni, hogy kezdje el a rendelési procedúrát. Természetesen előre elutaljuk a pénzt a megadott szla számra, aztán ha mindenki elutalta az összeget, mehet a rendelés.

Üdv!
(#) iamrob válasza emmzolee hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Köszi a gyors és kimerítő választ. Akkor a mosószódát ilyen néven háztartásiban lehet keresni? Vagy inkább spéci vegyszerboltban? A hajtogatást végülis úgy gondoltam, hogy A4-es méretűre van hajtva, de egészben az 1m. A postás dolog pedig jogos, erre jó lenne valami megoldás.
Az A4-es méret rendelése lehet, hogy jobb megoldás, de drágább is valamivel.

Akkor én is jelentkezek 1 csomagra.
Németül nem értek, de amit tudok segítek, ha kell.
Köszi
(#) Auf hozzászólása Szept 3, 2011 /

Szerintem rendeléskor meg kéne mondani/írni hogy hengerben küldjék el.
Aztán, továbbiakban az egyének is így kapnák meg.
Én tudok németül, ha még nincs jelentkező, elvállalom.
(#) iamrob válasza Auf hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Gondolom a többiek nevében is megköszönhetem a segítségedet. Szerintem akkor először ezt a kiszerelést/csomagolást esetleg árat kellene tisztázni velük mindenféle általuk kínált variációban, aztán majd eldönti a nép.
Viszont a rendeléssel talán érdemes lenne várni pár napot, hátha érdekel mást is.
(#) Auf válasza iamrob hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

Rendben. A legtisztább, ha hétfőn megkérdezem tőlük.
Aztán megírom, és eldöntjük. Aztán rendelünk.
(#) Zoli_bácsi válasza Auf hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

Ez egy remek hír!
(#) alevike válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

Én is jelentkezem bíztosan 1 csomag lötstop-ra. Romániában élek de a Pesten élő barátom majd segít az ügyintézésben.
(#) pcroland válasza emmzolee hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

De ha 1DB-ot is lehet venni, akkor szerintem 10-20 is külön-külön lesz becsomagolva. Az a kérdés, hogy 5lapban vagy 1DB 1m-es hengerben lesznek(, külön-külön).
(#) pcroland hozzászólása Szept 4, 2011 /

emmzolee: 1-2
iamrob: 1
alevike: 1

12-13
(#) pcroland válasza pcroland hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

Még valami! 5db A4-es fólia 3467Ft. Viszont 1db 1m-es, ami 5db A4-esnek felel meg, csak 2671Ft.
(#) Auf válasza pcroland hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

Sziasztok!

Szerintem a csomagolása, az részletkérdés.
Mármint, mi vagyunk a megrendelő, tehát, ahogy mi kérjük, úgy fogják csomagolni. Egyébként, a legegyszerűbb, ha ezt is megkérdezem holnap.
(#) pcroland válasza Auf hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

Szerintem is részletkérdés. Aki megrendeli és látja, hogy talán mégis egybe van becsomagolva, akkor kibontja és átcsomagolja hengerbe és azt is utaljuk neki, de ha a többieknek gond, kérdezd meg.
Azt is megkérdezhetnéd, hogy 50 után nincs-e további kedvezmény
(#) gulasoft válasza Auf hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

A múltkor sem voltak túl segítőkészek, szóval nem biztos, hogy kezüket lábukat törik egy ilyen kis téteénél.
(#) mate_x válasza pcroland hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

Én azt javaslom maradjunk az olcsóbbnál.
(#) Zoli_bácsi válasza mate_x hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

Részemről is rendben az olcsóbb verzió. Majd feldarabolom. Sőt talán még jobb is, mert így talán kevesebb lesz a hulló anyag.
(#) pcroland válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

Szerintem is maradjunk az olcsóbbnál. Nem mindegy, hogy a megrendelő csomagolja ki az összeset vagy mi? Nem is kell megkérdezni. Kiderül. Legkésőbb 28-29.-ére kéne egy jelentkető, aki megrendeli.
(#) emmzolee válasza Auf hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

Nem éppen!

Az Octamex eléggé vaskalapos cég. Múltkor is volt velük baj. Az e-mail-edben csak arra válaszol amire akar. A kedvedért nem fog új csomagológépet csinálni.
(#) Zozi85 hozzászólása Szept 4, 2011 /

Ha már ennyien összejöttetek én is rendelnék egy méteres darabot ha még lehet beszállni.
Egy kis infó : mikor rendeltem ilyet legutóbb akkor egy papír hengerre tekerve érkezett meg egy lehegesztett alumíniumos zacsiban valami védőgázzal töltve.
(#) pcroland válasza emmzolee hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

Na Zozi is megmondta! Egyesével vannak becsomagolva. Gond megoldva!

emmzolee: 1-2
iamrob: 1
alevike: 1
Zozi85: 1

13-14
(#) Ricsi89 válasza pcroland hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

Ez volt 1m-nél. És ha a több métert ugyanígy egybe egy hengerre tekerve küldik?
(#) emmzolee válasza Zozi85 hozzászólására (») Szept 4, 2011 /

Az jó
Következő: »»   19 / 39
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem