Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-fólia rendelés
Hoppá. Neveket számoltam
Zoli_bácsi: 1 mate_x: 1 slogan: 1 kaqkk: 1 pcroland: 2 Auf: 1 mrobi: 1 koczka: 1 9 Valaki meg is kéne rendelje majd.
Ez így oké.
Mellesleg, aki kisebb mennyiséget szeretne az majd vehet tőlem, mert ennyit nem hiszem, hogy egy hamar eltudok használni
Meg kellene tudni, hogy milyen kiszerelésekben van. annak semmi értelme nem lenne, ha 5 ilyen lap lenne egybecsomagolva, és mindegyikőtök csak 1-1 lapot rendel. Akkor ki kell nyitni a gyári alufólia szerű zacskót, és egyesével szét osztani.
Azért mondom, mert régebben amikor rendeltünk akkor az A4-es változatot rendeltük, amiben 5 lap volt. mindenkinek az volt az egység. Így mindenki gyárilag zárt csomagot kapott.
Hoppá. Neveket számoltam
Zoli_bácsi: 1 mate_x: 1 slogan: 1 kaqkk: 1 pcroland: 2 Auf: 1 mrobi: 1 koczka: 1 9 emmzolee: 1 esetleg 2 Mondom inkább at A4-est kellene rendelni, vagy meg kellene tudni hogy csomagolják ezt az 1m-es fóliát. Hengerben? A megrendelés sajna nem menne nekem, mert csak Madzsarul tudok.
Sziasztok! Engem is érdekelne a lötstop, de előtte kérdeznék a tapasztalt kollégáktól. Átnéztem a topikot és maradt néhány megválaszolatlan kérdés. Talán a többiek is kedvet kapnak a kipróbáláshoz, ha több gyakorlati információjuk van.
A legfontosabb lenne, hogy milyen kontraszarány kell a maszkhoz. A P20-hoz én dupla rétegű tintasugaras fóliát használok és ott nincs gond, itt ez elég lehet? A következő, hogy nátrium-hidroxid használható hozzá előhíváshoz, vagy csak nátrium-karbonát? Csak mert az octamex-en azt írja, hogy eltávolítható NaOH-val is. Illetve utóbbi esetben az is kérdés, hogy hogyan/miből lehet legegyszerűbben nátrium-karbonát oldatot készíteni? További kérdés, hogy a rendelendő fólia konkrétan milyen kiszerelésű, a honlapon 1000mmx305mm van, de ez hajtogatva, vagy feltekerve vagy hogyan. Ez leginkább az eltarthatóság miatt kérdés, tehát ha felbontom a csomagot, akkor a teljes ív bontott lesz? Vagy nem gond, mert eltartható sokáig? (Közben látom, ez utóbbi kérdés már felmerült, bár más kontextusban.) Köszi mindenkinek Ideális esetben engem is érdekel 1 esetleg 2 csomag.
Én használom több mint 1 éve ezt a fóliát. A maszknál semmivel se igényesebb az átláthatatlan maszkra, mint a többi fotózásos eljárás. Nálam a P20hoz 4:30 perc kellett, a dry fóliához 1:30, és az Octamexes lötstop-hoz 3:00 perc
Tehát nem viselkedik másként, mint a többi cucc. A nátrium-hidroxid csak az elrontott fólia leoldására használható. Én előhíváshoz mosószódát használok. Ilyet ni. 350Ft a fél kiló én nem csinálok mindig újat. Eddig a mosószódából 2 evőkanállal használtam el. 1Xmeg veszed, és örökre kiszolgál. A fóliát biztos nem kapod hajtogatva. Ez a fólia egy rugalmas képlékeny anyag, tehát ha félbehajtják, akkor a hajlításnál elvékonyodik. Az gáz. Tudoom, mert a gyökér postás belegyűrte annó a postaládánkba a cuccomat, és meg is látszott a fólián. Eltarthatóság: Mondom több mint 1 éve használom ugyanazt a szállítmányt, és semmi baja! 5db A4-es lap van becsomagolva egy alufóliaszerű műanyag zacskóba, az meg be van csomagolva egy fél famentes papír zacskóba. Én le szoktam vágni a zacskó szélét, így ki tudod húzni belőle a fóliát, aztán a maradékot vissza. Ezt beteszem az íróasztal ritkán nyitogatott fiókjába, és ráteszek egy Conrad katalógust súlynak, Akkor a széleinél sem megy be a fény, ha kinyitom a fiókot. Mondjuk azt a fiókot ilyen fényérzékeny cuccok tárolására használom, általában a sárgafénynél nyitom csak ki. Ja, és nagyon fontos, hogy a műhelyem egy pincegarázsban van, tehát a hőfok télen-nyáron 20-23 fok. Gondolom nagy hőmérsékleten hamarabb kiszárad a fólia.
Továbbra is azt javaslom, hogy válasszuk az A4-es változatot, a meglepetések elkerülése miatt (gyári csomagolás).
Támogatom emmzolee ötletét.
Van már 9 csomag. Szerintem érdemes lenne ezt lerendelni. Szeretnék valakit megkérni, hogy kezdje el a rendelési procedúrát. Természetesen előre elutaljuk a pénzt a megadott szla számra, aztán ha mindenki elutalta az összeget, mehet a rendelés. Üdv!
Köszi a gyors és kimerítő választ. Akkor a mosószódát ilyen néven háztartásiban lehet keresni? Vagy inkább spéci vegyszerboltban? A hajtogatást végülis úgy gondoltam, hogy A4-es méretűre van hajtva, de egészben az 1m. A postás dolog pedig jogos, erre jó lenne valami megoldás.
Az A4-es méret rendelése lehet, hogy jobb megoldás, de drágább is valamivel. Akkor én is jelentkezek 1 csomagra. Németül nem értek, de amit tudok segítek, ha kell. Köszi
Szerintem rendeléskor meg kéne mondani/írni hogy hengerben küldjék el.
Aztán, továbbiakban az egyének is így kapnák meg. Én tudok németül, ha még nincs jelentkező, elvállalom.
Gondolom a többiek nevében is megköszönhetem a segítségedet. Szerintem akkor először ezt a kiszerelést/csomagolást esetleg árat kellene tisztázni velük mindenféle általuk kínált variációban, aztán majd eldönti a nép.
Viszont a rendeléssel talán érdemes lenne várni pár napot, hátha érdekel mást is.
Rendben. A legtisztább, ha hétfőn megkérdezem tőlük.
Aztán megírom, és eldöntjük. Aztán rendelünk.
Ez egy remek hír!
Én is jelentkezem bíztosan 1 csomag lötstop-ra. Romániában élek de a Pesten élő barátom majd segít az ügyintézésben.
De ha 1DB-ot is lehet venni, akkor szerintem 10-20 is külön-külön lesz becsomagolva. Az a kérdés, hogy 5lapban vagy 1DB 1m-es hengerben lesznek(, külön-külön).
Zoli_bácsi: 1
mate_x: 1 slogan: 1 kaqkk: 1 pcroland: 2 Auf: 1 mrobi: 1 koczka: 1 emmzolee: 1-2 iamrob: 1 alevike: 1 12-13
Még valami! 5db A4-es fólia 3467Ft. Viszont 1db 1m-es, ami 5db A4-esnek felel meg, csak 2671Ft.
Sziasztok!
Szerintem a csomagolása, az részletkérdés. Mármint, mi vagyunk a megrendelő, tehát, ahogy mi kérjük, úgy fogják csomagolni. Egyébként, a legegyszerűbb, ha ezt is megkérdezem holnap.
Szerintem is részletkérdés. Aki megrendeli és látja, hogy talán mégis egybe van becsomagolva, akkor kibontja és átcsomagolja hengerbe és azt is utaljuk neki, de ha a többieknek gond, kérdezd meg.
Azt is megkérdezhetnéd, hogy 50 után nincs-e további kedvezmény
A múltkor sem voltak túl segítőkészek, szóval nem biztos, hogy kezüket lábukat törik egy ilyen kis téteénél.
Én azt javaslom maradjunk az olcsóbbnál.
Részemről is rendben az olcsóbb verzió. Majd feldarabolom. Sőt talán még jobb is, mert így talán kevesebb lesz a hulló anyag.
Szerintem is maradjunk az olcsóbbnál. Nem mindegy, hogy a megrendelő csomagolja ki az összeset vagy mi? Nem is kell megkérdezni. Kiderül. Legkésőbb 28-29.-ére kéne egy jelentkető, aki megrendeli.
Nem éppen!
Az Octamex eléggé vaskalapos cég. Múltkor is volt velük baj. Az e-mail-edben csak arra válaszol amire akar. A kedvedért nem fog új csomagológépet csinálni.
Ha már ennyien összejöttetek én is rendelnék egy méteres darabot ha még lehet beszállni.
Egy kis infó : mikor rendeltem ilyet legutóbb akkor egy papír hengerre tekerve érkezett meg egy lehegesztett alumíniumos zacsiban valami védőgázzal töltve.
Na Zozi is megmondta! Egyesével vannak becsomagolva. Gond megoldva!
Zoli_bácsi: 1 mate_x: 1 slogan: 1 kaqkk: 1 pcroland: 2 Auf: 1 mrobi: 1 koczka: 1 emmzolee: 1-2 iamrob: 1 alevike: 1 Zozi85: 1 13-14
Ez volt 1m-nél. És ha a több métert ugyanígy egybe egy hengerre tekerve küldik?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |