Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Na igen, a "kulcsos" fájl volt a gond, a nélkül a "javítás" nem műxik! Szal thx a "crc"-ért!!! :yes:
Sziasztok!
Lehet, hogy már volt kérdés de nem találtam sehol itt a fórumban. Tehát a kérdésem az lenne: hogyan tudom az eagle-ben beállítani azt, hogy egyoldalas nyákot tervezzen de úgy hogy használjon átkötést? segítségeteket előre is köszönöm. üdv. Ákos
Sziasztok!
Jelentem, hogy az eagle 4.11 mostmár valóban letölthető a fenti helyről, illetve feltételekkel! Bocsánat a :lama:-ságomért!!! A kérdésedre válaszolva, dakos: A bal felső részén a NYÁK-tervezőnek, van egy piros-kék-zöld négyzetekből álló ikon, a "Layout-editor". Ebben a "Top"-fóliát kikapcsolod, ekkor nem rajzolja meg az általa kivitelezhetetlennek vélt vonalakat, majd az átkötéseket kézzel meg tudod rajzolni! Ha nem elég világos, akkor szólj, megpróbálom jobban kifejteni!
leírnád még egyszer a linket? mert még mindig nem akar menni... (nálam)
semmi baj Frankye.
Nagyon nagyra értékelendő, hogy valaki veszi a fáradságot, és összeállítja. Én most jelenleg egy 4.11-es verziót tesztelek, remélem menni fog. Üdv. deguss
Az rendben van,
Idézet: megnyitva.„BUSZ IKON” Szép vastag kék vonalat tudok húzni vele! Körülbelül ennyi. De az a gondom, hogyan tudom a buszhoz a kivezetéseket kozzárendelni (hozzákapcsolni)?
Hali!
Lehet valahonnan magyarítást+leírást szerezni az EAGLE 4.16 Lighthoz? Előre is kössz.
Sziasztok!
Nos, én letöltöttem a 4.16ost, meg szereztem hozzá kulcsot is, de nem lehet visszatölteni a rajzokat...Van valami megoldás erre?Másik serial?Vagy valami okosság?
hi
Egynelőre úgytudom hogy csak 4.11 hez van olyan okosság ami műxik is (visszalehet tölteni)., de 4.09r2 höz tuti.
És meg is tudnád velünk osztani, hogy mi is ez?Leszedhetem a 4.11et akkor a cadsoft.de-ről ftpn.ŐŐŐŐMi is a különbség a 4.11 és 4.16 között? Adatbázis?
Adatbázis tutira, meg még asszem kicsit okosították - talán - az autoroute-ot. (Utóbbi nem biztos!) Lényegi különbséget nem igazán láttam...
Összevontam az Eagle HELP c. témával ! (kicsit úgy nézzhet ki összekeveredett, de ez csak az időrendiség miatt van, viszont így egyhelyen az összes Eagle hozzászólás, ha valakinek nem tetszik szóljon és visszacsinálom vhogy.
Kérdés: ezt a 3D-s formát kipróbálta már valaki??
VÁÁÁÁÓÓÓÓ! Nem is tudtam, h ilyet is tud a kis piros sólyom! :eek2:
Honnan csaltad elő belőle?
Én már kripróbáltam, használom. Szerintem szuper. Az biztos, hogy jobb mint a DXP 3d-s megjelenítése. Itt egy ICD1, amit ezzel jelenítettem meg. (Kapcs. elrendezés forrás: www.mikroklub.hu)
És még egy kép (ProPic2, forrás ugyan az)
Egy ULP és egy 3d-s program kell hozzá. Ajánlom figyelmedbe!
Bocs! ez közelebb visz!
Az Eagle3d-t egy kicsit magyarítottam. Nem teljes és nem biztos, hogy tökéletes. Aki akarja, írja át vagy tovább... A zip-ből a három fájlt csomagoljátok ki az Eagle3d könyvtárba. Sok sikert!
Sziasztok!
Én is el szeretném kezdeni az Eagle használatát. RCA csatlakozót is lehet bele tenni? És 5*2,5mm DC csatlakozót? Én ezeket nem találtam meg. Ha olyan tekercset szeretnék belerakni, amit én tekerek, akkor az hogyan adjam be neki? Please Help! Deniel
hi
ha a normál, csatira gondolsz (DC) akkor a con-conrad libraryba találod, RCA => az hangcsati akar lenni?? ha igen akkor con hirschmann ha olyan tekercset raksz bele amit te csinálsz akkor elég PAD-ot lerakni, megméred a távolságot a tekercs két lába között és a forrpontok közé is akkora távolságot hagysz, de csinálhatsz neki libraryt is ui: ha egyik se az amire te gondoltál, akkor az eagle honlapján tudsz letölteni librarykat. |
Bejelentkezés
Hirdetés |