Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy régi barátom mondása: "Amíg lósz@r van addig veréb is van." Ez most is jól látszik.
Azt meglehet csinálni ,hogy pl egy egész témát kinyomtassak ,vagy berakjak PDF-be? Melóhelyemen ha van időm elolvasgatnám. E-mailem van ,de net nincs mert túl szigorú az adatvédelem ahol dolgozom.
Sziasztok!
Mivelhogy egyszer élünk, egyefene alapon beregisztráltam a fészbukra még egy pár hónapja. Éppen most töröltem magam. Egyszerűen hihetetlen, mennyire nincs felnőve az emberi társadalom egy ekkora lehetőséghez. Minden ember a világ bármelyik oldaláról kapcsolatba bír lépni egymással, és az idegen nyelv már nem akadály.
De furcsa színe van annak a tejfölnek!
Miért? Nem attól lesz tartós?
Ez a cucc rendesen ledarálja? Nekünk egy régi kuktában pörög veszettül egy fűrészlap, néhány évtizede ez a jól bevált módszer...
Ennyire tudnak a friccek magyarul. Gondolom a gugli fordítót használták. Bár más kisebbségnek sem megy ez jobban.Bővebben: Link
Aha erős pista , sok alapanyag termett , az egész telket beültetted akkor fél magyar országnak elég lesz a paprikád!
Egy kis érdekesség:
http://indavideo.hu/video/Varazslat_13
Ez valóban érdekes. Vajon mi lehet az "UFO"-ban? A többi láthatólag mágnes. Azt gondolom, hogy a "gőz" valami fagyasztott gáz nitrogén, vagy széndioxid. De hogy még mi lehet benne, arról sejtelmem sincs.
Már csak az a kérdés, hogy milyen technika vezet benne szupra. Értem én, hogy gőzmozdony, de mi hajtsa?
A korong valószínűleg (félvezető) kerámia, és az örvényáram hajtsa.
Merre vagy, Nagy HoHo? Hasznos információ!
Harcsaügyben
Én is szeretnék boldog születésnapot kívánni Action2K Laci fórumtársnak!
(Ha meg nem itt kell, akkor rögtön egy kis munka, hogy áthelyezhesse a jókívánságok topikba...)
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Jó helyen van ez itten kérem! Áthelyezni? Ugyan már, pont eme napon "dolgozzak"?
Isten éltessen Laci bácsi!
Boldog Szülinapot Laci Bácsi!
További sok egészséges és sikeres évet kívánok!
[off] Csak, hogy irigykedjek is: Engem miért nem köszöntött a fórum mikor születésem napját 'ünnepeltem' ? Pedig sok ... Na jó ez túlzás lenne, tényleg hülye vagyok.
Azért, mert nem tudtuk kinyomozni a dátumod. Bevontuk az FBI-t CIA-t és KGB-t is, de senki nem tudott segíteni.
Valamiért az volt bennem, hogy itt is meg kell adnom a születési dátumot. Most néztem, hogy mégsem.
Bocs, de ez a "népszámlálási" adatlap felhúzott és még mindig azon kattogok. Amúgy miért nem nyomoz utánam az FBI és CIA a HE megbízásából??? Annyira rossz vagyok. Hülye kérdéseket teszek fel. Sokszor rossz helyen. Értelmetlen vagyok és még az osztrákok is lecsuktak 10 éve mert olyan munkát mertem végezni amire a helyiek képtelenek voltak. (Szolár, keméyforrasztás)
[off]
Please check my datasheet. I have Skype account. So... I was born 10.01.79 |
Bejelentkezés
Hirdetés |