Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Miért nem forraszthatnak a lányok?
Én még tanultam oroszt, de az eredeti(orosz) verzió nekem is jobban tetszik.
Erről jut eszembe, a naaagy szovjet hadsereg, még ma is tud valamit... Bővebben: Link
Sziasztok!
HEértesítő nevű programnak van Linuxos változata?
Aztán nehogy az ampermérőből voltmérőt csináljon
Na azért, nehogy eltiltsd őket. Nekem egy unokám van lány, 3 éves és egyenlőre nem forraszt, de bízom benne, hogy fog. :yes:
Lehet igazad van !
Köbi: az is jó, a sárkányt is kell valakinek tudni . A kisfiú pedig szerencsés, engem senki se tanított ilyenre , csak a betűket akarták belém verni... Képezd ki kisKöbükire Zolika60: Hát, mondjuk én még nem láttam pákás lányt... :- D
Régebben a futószalag mellett más sem ült. Bár mára kiváltották robottal. Attól még létezhet olyan is.
Lehet igazad van.
Köbi: A fotsopp mester. Mindent megoldasz amit Paintbe lehet...
Én Gyomaendrőd fölött lakom a Tisza-tónál ha lesz időtök és kedvetek egy többórás vízitúrára akkor szívesen látlak benneteket. Arról nem is beszélve, hogy májusban nyílik az Ökópark ami elérhető áron szinte egész napos szórakozást nyújt. Március 31.-én lesz lehetőségem a parkba bejutni nyitás előtt, megpróbálok fotózni és képeket felrakni.
Felvetődött bennem egy kérdés, hogy én vagyok az egyetlen zsákai tag a fórumba, vagy van rajtam kívűl más is?
Csak 3 embert nem ismerek közülük név alapján.
Régen volt egy kávéfőző ami talán kétszemélyes volt és villannyal működöt. Vasaló zsinórt kellett az oldalába dugni.
Tudja valaki, hogy mi volt a neve, típusa?
Nem tudom a nevét, de négy személyes is volt belőle. Magyar volt, az biztos...
Bingo, ha jól emlékszem Szarvas-on gyártották.
Már vagy tizenöt éve nem javítottam biciklit. Ma megkért az egyik szomszédasszony nézzem meg a bringáját. Az én fejemben az volt, hogy ha egy alkatrészre az van írva, hogy Simano akkor az egy jó minőségű darab. Ma meggyőződtem róla, hogy az is lehet silány minőségű.
Én meg ismerek olyan panel lakó havert, akinek ha lenne hozzá szerszámja akkor se tudná használni. Inkább fizet a javításért. Én meg a semmi közepén is helyre tudom hozni.
Ez nem attól függ, hogy ki hol lakik. Hanem attól, hogy mennyire van érzéke, ideje meg affinitása ilyesmihez...
Elég sok panel van, ahol ott csücsül a forró páka is..
Bringa javításét én sem fizettem még életemben. Valószínűleg már nem is fogok.
Pedig lehet, hogy elvárná.
Igen az volt, autópress a linked alapján utána néztem valóban Szarvason gyártották. Köszönöm.
Gkari-nak is köszönöm. Egy ilyen főzőre lenne szükségem de nem tudtam, hogy keresem. A linkelt főző eladó de mire átutalom a pénzt meg a posta benne lesz 4000-5000.-Ft-ba
Köszi simpi megtalálta.
És kész a pörkölt!! Ma ebédre ezt főztem: tehénpaprikás, és köménymagos főtt krumpli, mellé ecetesuborka, csípős paprika, és egy kis félédes francia bor. Szóval lehet azért itt is főzőcskézni. A pörköltben lábszár, oldalas és comb került, 1/2 11-kor kezdett el főni es 3-kor ebédeltünk. A csajok bezabáltak nagyon, igaz én is.
Arra gondoltam hogy a következő HE találkozót mégsem a Bókay kertben kellene megrendezni, hanem nálatok
|
Bejelentkezés
Hirdetés |