Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mióta ezt a megoldást használom semmi gond. Bővebben: Link
Ők vizet is hoztak vagy szandállal oltottak?
Én eltapostam, ők meg a bot végén levő valamilyen lappal ütlegelték. Ha van köztetek tűzoltó, akkor megmondja mit írtam körűl.
Itt egy szep es "okos" jany.
Beszéltünk korábban az ételekről és írtad, hogy nem tudtok a magyar kajához hasonlót készíteni. Én akkor írtam Neked de nem válaszoltál
A kérdésem az volt, hogy mi hiányzik a magyaros ízekhez? Gondolom hús van zöldségek, fűszerek ott is vannak.
Eleg sok minden. Peldaul a jo paprika az elso. Szinte minden uzletben hianycikk a paprika, ahol pedig van, ott 50 g kiszerelesben es 2-3$. Mellette meg ilyen egyszeru dolgok mint sima szalonna (sozott, vagy csak egyszeruen ahogy levagtak), de kaphato bacon papirvekonyan felvagva. Nincs kapor, kelkaposzta, torma. Nincs jo fustolt csulok, diszno oldalas. Oldalast tudok venni, de azert nem fogok csinalni fustolot, mert kizavarnanak a lakoteleprol. Palinka, unicum. Petrezselyem csak level, gyoker nincs. Nincsenek szalamik, ami van az olyan mint otthon a paprikas felvagott paprika nelkul. Szoval csak az alapok hianyoznak egy jo, izletes, magyaros etek elkeszitesehez. A multkor mikor kuldted a fotokat a zasszonnyal (guatemalai) csurgattuk a nyalunkat a remek kajak lattan. O" is szereti a magyar kajat. Egyszer vagy 2 eve tudtam szerezni jo kis husos szalonnat nyersen es csinaltam belole abalt szalonnat. Majdnem mindet o" ette meg, es azota is emlegeti. Na csak ilyen aprosagokon mulik a magyaros kaja elkeszitese. A felsorolas persze nem teljes, mert meg sok minden hianyzik.
Értem. Gondoltam lehet rendelni neten paprikát Magyarországról. Gondoltam van hagyma, marha lábszár, paradicsom, parika és kész a pörkölt.
Most Húsvétkor mindkét gyermekem nálunk lesz családostól.
Ez azt jelenti, hogy be lesz izzítva a kemence, majd teszek fel képeket szokás szerint de majd jelzem előre. Nem szeretnélek cukkolni.
Lehet pl barmit rendelni a vilag minden tajarol, de egy csomag magyarorszagrol bizony nem 5 $, hanem 20-30-szorosa. Szoktam rendelni alkatreszeket az usabol, egy fel kilos csomag 100-150 $. Persze ha van benne 1000 $ erteklu cucc, akkor megeri. Viszont 1 kilo paprikara ez nagyon sok. Multkor voltam Panamaban, a kosher szupermarketban talaltam jo minosegu paprikat, es egy 1/2 evre bevasaroltam. Most adom a tehenpaprikasnak.
Felénk a tűzoltót hamutaposónak hívják, most már értem miért.
Gondolom nem lehet könnyű feladni az előző életet. És ez már végleges? Vagy van szándékodban haza jönni?Bár itt most.....nem politizálok.
Ma van a labortáp építők napja??? LM 3.24
Nagyon elvont, tudom, bocsi...
Van ket szep lanyom, Guatemalai szuletesuek. Igy nem fogok csak latogatoba hazamenni. Most fogom intezni a kettos allampolgarsagot, es keztunk egy kis magyar nyelv tanulgatast.
Feltétlenül szólj, ha jösz/jöttök! :yes:
Jól van, kezdesz már vérbeli elektronikássá válni, hogy a dátumban is IC-t látsz... Jó úton haladsz!
Amúgy mi újság fiúk? Hogy telik a hétvége? Nekem sulisan. Eddig angoloztam, most pöpecre kell tanulnom a kémiát , mert hétfőn ellenőrző. Aztán este ha törik, ha szakad szerelek még az erősítőn, szóval megyek a kémia füzet mellé pörkölni.
Szolok, mert ugyis megyek az ocsemekhez, az meg ott van kozel.
Koszonom a felajanlast. Majd latjuk hol es hogyan bonyolitjuk a dolgot.
2. Ha akarnak valamit majd idejönnek! (3 bika!) :yes:
1. Pedig a téglától igazán szép a színe! :hide:
Ujjajj, csak az asszony meg ne tudja...
Nekem nincs, én a Tiedre gondoltam ! Akkor örülj, ha már szabad.. :yes:
Sziasztok!
Épp az erősítőmet és ládáimat kínoztam (művelődtem a youtube.com -on). Ezt hallgattam és közben olvastam a hozzászólásokat: Bővebben: Link Idézet: „Alright that's it.. Fuck it I'm moving to Europe. I'm tired of all these fat American girls...” Nem hiába. Európában a lányok... Főleg Magyarországon... De az orosz csajok sem utolsó. Sőt.. Magyarok után ők jönnek a Lengyel csajokkal együtt.
Akkor biztos nem unatkozol ! Az unokákat meg ugye megtanítod forrasztani is?
Hamár TATU Tatu - Nas ne dogonyat
|
Bejelentkezés
Hirdetés |