Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1831 / 3601
(#) zolika60 válasza blackdog hozzászólására (») Márc 23, 2012 /

Mióta ezt a megoldást használom semmi gond. Bővebben: Link
(#) nagy hoho válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 23, 2012 /

Ők vizet is hoztak vagy szandállal oltottak?
(#) jani1987 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 23, 2012 /

Én eltapostam, ők meg a bot végén levő valamilyen lappal ütlegelték. Ha van köztetek tűzoltó, akkor megmondja mit írtam körűl.
(#) BarnaPili válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 23, 2012 /

Lapát ?
(#) vilmosd válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 23, 2012 /

(#) nagy hoho válasza vilmosd hozzászólására (») Márc 23, 2012 /

Beszéltünk korábban az ételekről és írtad, hogy nem tudtok a magyar kajához hasonlót készíteni. Én akkor írtam Neked de nem válaszoltál
(#) nagy hoho válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 23, 2012 /

A kérdésem az volt, hogy mi hiányzik a magyaros ízekhez? Gondolom hús van zöldségek, fűszerek ott is vannak.
(#) pepe091 válasza vilmosd hozzászólására (») Márc 23, 2012 /

Hát én szépnek sem mondanám...

No de Mindez alátámasztja a saját véleményemet is az amerikaiakról.
(#) vilmosd válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 23, 2012 /

Eleg sok minden. Peldaul a jo paprika az elso. Szinte minden uzletben hianycikk a paprika, ahol pedig van, ott 50 g kiszerelesben es 2-3$. Mellette meg ilyen egyszeru dolgok mint sima szalonna (sozott, vagy csak egyszeruen ahogy levagtak), de kaphato bacon papirvekonyan felvagva. Nincs kapor, kelkaposzta, torma. Nincs jo fustolt csulok, diszno oldalas. Oldalast tudok venni, de azert nem fogok csinalni fustolot, mert kizavarnanak a lakoteleprol. Palinka, unicum. Petrezselyem csak level, gyoker nincs. Nincsenek szalamik, ami van az olyan mint otthon a paprikas felvagott paprika nelkul. Szoval csak az alapok hianyoznak egy jo, izletes, magyaros etek elkeszitesehez. A multkor mikor kuldted a fotokat a zasszonnyal (guatemalai) csurgattuk a nyalunkat a remek kajak lattan. O" is szereti a magyar kajat. Egyszer vagy 2 eve tudtam szerezni jo kis husos szalonnat nyersen es csinaltam belole abalt szalonnat. Majdnem mindet o" ette meg, es azota is emlegeti. Na csak ilyen aprosagokon mulik a magyaros kaja elkeszitese. A felsorolas persze nem teljes, mert meg sok minden hianyzik.
(#) nagy hoho hozzászólása Márc 23, 2012 /

Értem. Gondoltam lehet rendelni neten paprikát Magyarországról. Gondoltam van hagyma, marha lábszár, paradicsom, parika és kész a pörkölt.

Most Húsvétkor mindkét gyermekem nálunk lesz családostól.
Ez azt jelenti, hogy be lesz izzítva a kemence, majd teszek fel képeket szokás szerint de majd jelzem előre. Nem szeretnélek cukkolni.
(#) vilmosd válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 23, 2012 /

Lehet pl barmit rendelni a vilag minden tajarol, de egy csomag magyarorszagrol bizony nem 5 $, hanem 20-30-szorosa. Szoktam rendelni alkatreszeket az usabol, egy fel kilos csomag 100-150 $. Persze ha van benne 1000 $ erteklu cucc, akkor megeri. Viszont 1 kilo paprikara ez nagyon sok. Multkor voltam Panamaban, a kosher szupermarketban talaltam jo minosegu paprikat, es egy 1/2 evre bevasaroltam. Most adom a tehenpaprikasnak.
(#) nagy hoho válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 23, 2012 /

Felénk a tűzoltót hamutaposónak hívják, most már értem miért.

Gondolom nem lehet könnyű feladni az előző életet. És ez már végleges? Vagy van szándékodban haza jönni?Bár itt most.....nem politizálok.
(#) janikukac hozzászólása Márc 24, 2012 /

Ma van a labortáp építők napja??? LM 3.24
Nagyon elvont, tudom, bocsi...
(#) vilmosd válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 24, 2012 /

Van ket szep lanyom, Guatemalai szuletesuek. Igy nem fogok csak latogatoba hazamenni. Most fogom intezni a kettos allampolgarsagot, es keztunk egy kis magyar nyelv tanulgatast.
(#) zenetom válasza vilmosd hozzászólására (») Márc 24, 2012 /

Feltétlenül szólj, ha jösz/jöttök! :yes:
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Márc 24, 2012 /

Jól van, kezdesz már vérbeli elektronikássá válni, hogy a dátumban is IC-t látsz... Jó úton haladsz!
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Márc 24, 2012 /

Köszönöm !
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 24, 2012 /

Amúgy mi újság fiúk? Hogy telik a hétvége? Nekem sulisan. Eddig angoloztam, most pöpecre kell tanulnom a kémiát , mert hétfőn ellenőrző. Aztán este ha törik, ha szakad szerelek még az erősítőn, szóval megyek a kémia füzet mellé pörkölni.
(#) vilmosd válasza zenetom hozzászólására (») Márc 24, 2012 / 1

Szolok, mert ugyis megyek az ocsemekhez, az meg ott van kozel.
(#) vilmosd válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 24, 2012 /

Koszonom a felajanlast. Majd latjuk hol es hogyan bonyolitjuk a dolgot.
(#) granpa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 24, 2012 /

2. Ha akarnak valamit majd idejönnek! (3 bika!) :yes:
1. Pedig a téglától igazán szép a színe! :hide:

Ujjajj, csak az asszony meg ne tudja...

Nekem nincs, én a Tiedre gondoltam ! Akkor örülj, ha már szabad.. :yes:
(#) blackdog hozzászólása Márc 24, 2012 /

Sziasztok!

Épp az erősítőmet és ládáimat kínoztam (művelődtem a youtube.com -on). Ezt hallgattam és közben olvastam a hozzászólásokat:
Bővebben: Link
Idézet:
„Alright that's it.. Fuck it I'm moving to Europe. I'm tired of all these fat American girls...”

Nem hiába. Európában a lányok... Főleg Magyarországon... De az orosz csajok sem utolsó. Sőt.. Magyarok után ők jönnek a Lengyel csajokkal együtt.

Akkor biztos nem unatkozol ! Az unokákat meg ugye megtanítod forrasztani is?
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Márc 24, 2012 /

Szerintem már tudnak. :yes:
(#) zenetom válasza blackdog hozzászólására (») Márc 24, 2012 /

(#) blackdog válasza zenetom hozzászólására (») Márc 24, 2012 /

Nos igen. Látom te nem tanultál oroszul.
De a két csaj...
Következő: »»   1831 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem