Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezt a tájjelegű allegóriát nem ismered? Ahol szépen nőnek a fák, szépen dalolnak madarak (stiglic=tengelic /carduelis c./), és az emberek szomorúak. Akit kivisznek (Szt.Mihály lován) oda, az már nem lesz beteg!
A végén azért valaki nehogy így járjon. Bővebben: Link
Nem ilyen "bagatell" dologra gondoltam. Nálunk (már akinek); matek, fizika, stb., doga, felelés jelentette a vérfürdőt. Irigyellek,; az én időmben már csak néhány gimiben engedték a latin oktatást! (Klerikális csökevény!-nek titulálták). Hej pedig aki tud latinul, bármely indo-európai nyelvet könnyen megtanulja (mondjuk a szláv nyelv nem az!) Érthető volt úgy-e?
Egykori tanárom mondta: napi 10 latin mondat, bármely "európai" nyelvre lefordítva, érettségire bármely "e" nyelvből tuti nyelvvizsga! (pedig akkor még nem is kellett a diplomához, se felvételihez! )
Aztán a "jó" szomszédok felnyomják a "tanácsnál", mert "büdös, nyávog"; Közben az ő vizslája ugat szinte egész nap, mert egyedül van a lakásban; de az se jó, ha megjön, mert akkor kiderül: nem is eb, oroszlán (a hangja). Nekem egyik sincs (a lakásban); én szeretem az állatokat!
Akkor honnan indulsz, ha új probléma akad?
Egy idézet erejéig térjünk vissza a lányok témakörhöz :
"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, ma úgy isznak, mint az apjuk " Tisztelet a kivételnek !
Hát, azért én nem nagyon örülök... Nem baj, úgy is csak egy évig tanulom... Amúgy tanulok szláv nyelvet is...
Egy vidám zene, ami valószínűleg már mindenkinek tetszeni fog, talán ismerős is lesz.
Spin Doctors - Two Princes
Olyan zene, ami mindenkinek tetszik nincs. Már ez csak egy ilyen dolog. Ahány ember annyi ízlés.
Jó, akkor sok embernek. :yes:
(Mindig kötöszködtök... )
Így már precíz. Szoktam kötözködni, már köbzoli is mondta.
A következő valós történet megtörtént és csak reménykedek abban, hogy mással nem történt meg. A történet szereplője egy 11 éves kislány, aki a facebookon ismerősnek jelölt egy egyébként vadidegen fazont. Ez a férfi a lezajlott beszélgetés alapján (pl a kislány milyen ruhát visel és ha lehet vegye le) pedofilnak tekinthető. Az anyja szerencsére a tudomására adta az illetőnek, hogy szálljon le róla vagy baj lesz. Ezért kérek mindenkit, hogy akinek kiskorú gyereke a közösségi oldalak látogatója, hogy tekintse át az üzeneteit, hogy hasonló ne történhessen.
Normál esetben kiskorú gyerekre figyelni kell a szüleinek. Ha nem így történne az az több mint bűn.
Az utóbbiban biztos voltam! Ne dobd el a latin könyved, jegyzeted, fog még segíteni! Ha van fakultatív lehetőség, nyomd tovább (min. heti 1x!) :yes:
Sokat nem használjuk a könyvet, mert magyarul nincs, csak szerbül. A füzet hasznosabb lenne !
Remélem sikerül az Anonymous-nak lekapcsolni a netet 31-én. Másik, hogy remélem valós szervezet az Anonymous.
Egyszerűen rossz látni, hogy az emberek nagy része arra törekszik, hogyan legyen népszerűbb a másiknál. És akármit mond az ember neki, nem képesek egy PICIT is kinyitni a szemüket. Lehet meg is érdemeljük azt, amit kapunk? (Ez félig meddig költői kérdés volt.)
A hackercsoport folyamatosan támadja a 'fészbúkot', ebben biztos lehetsz, vagy 2 hete reggel szerencsésen ki is csináltak valamit. 1 órán belül ment minden tovább rendesen. Az meg hogy ez folyik részben az emberek is tehetnek róla (szerintem én attól nem leszek se menőbb se különb, hogy kiírom mit csinálok egész nap, és várom hogy lájkolják). Nem az oldallal van baj, az egy nagyon jó dolog, hihetetlenül gyorsan tud terjedni az információ. A baj azzal van, ahogy az emberek használják.
Ez így van, és remélem egyre többen jönnek rá, hogy mennyire így van ez sajnos.
Nekem nem jött be 1,36-ig bírtam a mi időkben ennél többet kellet nyújtani, hogy ha valaki a toppon akart lenni.
Nincs kis gyerekem én a feleségemre figyelek. Megmondtam neki ha regisztrál a fejkönyv oldalra akkor elválok Tőle. Hallgat rám.
Kb. 1992-es zene, szóval ez sem mai.
De ahogy zolika60 mondta mindenkinek más tetszik.
Csúnya dolog a fenyegetőzés. Jómagam nem vagyok függő, mert alig 1 órát használom. Tesóm viszont az ebédszünetében egyből elé ül és este se használj másra.
Idézet: „Az meg hogy ez folyik részben az emberek is tehetnek róla” Nem részben: csak, és kizárólag. Senki nem áll mögötted pisztollyal a kezében, hogy regisztrálj, senki nem kényszerít, hogy bármit is megosszál. A facebook egyetlen "bűne", hogy megmutatta, mennyire sok buta ember van. Ami persze egyszerre látva sokkoló lehet. Egyébként értelmesen használva egész hasznos tud lenni. Idézet: Tapasztalataim szerint az embereknek csak a 10%-a normális. Vagy az én fejemmel van a baj? „A facebook egyetlen "bűne", hogy megmutatta, mennyire sok buta ember van.”
Olyan sok? Akkor az én fejemmel is baj van...
Az nem baj, ha az ember nem normális, csak ne legyen h*lye!
Na megint előjött ez a fészbukos téma. Nem lenne az rossz dolog, sőt, nem is az, csak rosszul használják a fiatalok (mintha olyan öreg lennék ). De így van ez még nagyon sok dologgal.
Ez egy jó indulatú figyelmeztetés volt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |