Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Értem! Ebből van a LEB-bench leves.
Ma is szedtem egy jó adagot abból a földi eperből, aminek a tövét régebben csak kidobták, de mi itthon elültettük. És most rengeteg van belőle.
Hali. Informatika ; excellel kapcsolatos kérdésem megoszthatom itt?
Az eper így terem as legjobban. A kacsok végén lévő új növénykéket szétpalántázod egy új helyre. Egy idő után (2-3év) beöregszik akkor ismét új helyre szétpalántázod.
A tegnapi nap folyamán délelőtt volt egy igen durva eséssel járó epilepsziás nagyrohamom. A háziorvosom is megnézett, meg a mentő is bevitt a kórházba néhány vizsgálatot elvégeztetni. Hálistennek nincs se koponyatörésem se egyéb törésem, így nyugodt lehetek. Nem tudom mi okozhatta a nagyrohamot, de az biztos, hogy sikerült nagy pánikot okoznom vele, mivel tiszta vér meg magamnál sem voltam.
Szia!
Meg szerettem volna nézni, ki is készítettem a teleszkópomat napszűrővel, de a felhők közbeszóltak! Üdv! Balázs
- Tudjátok, mit néznek a TV-ben este a testépítők híradó után, az időjárással kapcsolatban?
- Erőrejelzést.
Ami tőlem telik azt meg is teszem, pl holnap 4,00-kor kelek mert természetfotósokat viszek túrára. Meg akarnak ölni. Amit nem értek és ez már nem az első eset, hogy mit akarnak napfelkelte környékén fotózni. Ugyan is a teleobjektíveknek kevés a fény hajnalban. Fejembe vettem, hogy készítek mesterséges fészkelő helyeket fattyúszerkőknek. Holnap fogok kihelyezni 12 db-ot. Ha beválik akkor a Natgeo sírva fog könyörögni a képeimért.
A dicséretet köszönöm, van munka mögötte.
Neked pedig - így, utólag, egy nap késéssel - nagyon boldog névnapot kívánok!
Ajaj! Remélem, nem sűrűn fog előfordulni ezután sem! Vigyázz Magadra!
Nem csodálom, hogy agyon akartak csapni! Viszont a fotóidra nyugodtan büszke lehetsz, nagyon jók!
Ilyen volt tegnap Kőbánya-Teher-nél is, bár ott "csak" egy M44-es tolató mozdony siklott ki...
Idézet: „Ha beválik akkor a Natgeo sírva fog könyörögni a képeimért.” És ez a cél?
Nem komplett.
A legtöbben a kilók ellen küzdenek, ő meg a felpakolásukért...
Most hozta a futár Sony CDX DAB 700 U .Digitális rádió adások vételére alkalmas autórádió.Hétvégén beépül a "szervezetbe" .Arról is tolok majd föl képeket.
István
No és van is digitális adás felétek?
Előbb utóbb lesz.De nemcsak itthon lesz ez használva,elvégre autórádió ...
Hali. Az exceles kérdés, hogyan lehet a háttérbe képet rakni, úgy hogy az csak egy háttér legyen, és a képre tudjak írni?
A másik gond, hogyan lehetne megoldani, hogy a 3 oszlop, amibe a szöveg van, olyan legyen, mintha csak egy sor lenne, nem pedig 3 részre osztva?
A második kérdésedre a válasz: Kijelölöd azokat a cellákat amelyeket egyesíteni szeretnél. Majd keress olyat hogy "cellaegyesítés". Hasonló ikonja van: "<-a->".
Az első kérdésedre még keresem a választ.
Kicsit keresgéltem. Megvan hogy hogyan lehet berakni. De azt nem tudod kinyomtatni. Bővebben: Link
De ki lehet nyomtatni a hátteret. Van rá beállítás a beállítások közt, hogy Nyomtatásnál és Nyomtatási képen is látszódjon a háttér.
No sci-fi kedvelő sorstársaim!
Ma megnéztem Scott bácsi várva várt Prométheusz című alkotását, és hogy kerek legyen szfrídéjben. Vagy a beharangozás volt túl jó, vagy az elvárásom túl magas, de ez egy jó TV filmnek sikerült mindössze. A három dimenzió is feledhető többletet nyújtott, bár én nem tartom nagyra egyébként sem ezt az "újdonságot". Tehát aki megnézi, ne tegye túl magasra a mércét. A második résszel nem fog felérni, még ha megszorozzuk kettővel, akkor sem. |
Bejelentkezés
Hirdetés |