Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ma délután volt annyi szabadidőm, hogy gondolkodni is tudtam egy játékon. A címe: Kiket ismerek? A szabály egyszerű. A fórumból soroljatok fel annyi nevet, amennyit csak tudtok úgy hogy egyszer se néztek oda. Kinek hány ember jött ki? Akinek van kedve beszállni az mondja el az eredményét. Én nem írtam le egyet se, de fejből locsolás közben 9 embert tudtam összeszedni.
Elég unalmas. 30-nál abbahagytam. :yes:
Jól van na. Ez amolyan olcsó muri ........... gyerekeknek.
Pár év fórumozás után ez nem nagy kunszt. Sokan voltunk a találkozókon, egyéb elektronikai és egyéb rendezvényeken, börzéken. Ezen kívül, a mindennapi életben is összefutok néha fórumtársakkal, még munka közben is. Például Norbival, Matyival az 51-es villamoson. Persze, itt Pesten könnyű, nagy a sokadalom.
De várjál, mert holnap lesz 180 napja hogy fent vagyok. Szóval még kezdőnek számítok ezen a téren.
Ha majd annyit olvasod a fórumot mint mondjuk köbzoli, te sem találsz ki ilyen játékot. Szerintem több mit száz nevet tudna neked felsorolni. csak lélegzet vételnyi szünetekkel. Majd a homlokára csapna és fél órán keresztül sorolná akiket az első körben kifelejtett.
Jó, akkor nem szóltam. Csak ilyen marhaságok is nekem jutnak az eszembe.
Nem bántásként írtam. Ahogy Zolika is mondta, csak idő kérdése. Aztán, lehetne nehezíteni, témakörök szerint; pl. audio, autó, programozás, erősáram stb.
De jó Nálatok csak a nő dolgoznak? Ezt bevezetem itthon is. Azt is tudod mennyi gonddal jár egy medence?
Idézet: Bővebben: Link„az 51-es villamoson” 'Mondok', hogy lehet ez, hogy Cicus elírja a villamos járatszámát, ezt a vonalat már régen megszüntették. BKV honlap, és voálá! Tényleg létezik ilyen, mely - szerintem - régebben 30-as volt. Mi a fittyfenének jó az, hogy pár évente (sokszor még sűrűbben) átszámozzák a járatokat? Vagy csak én járok mostanában arra ritkán, amerre nincs konkrét dolgom????
És az még csak a rosszakaróinak a száma...
Macsek, ez elég szürreális volt. Ferencvárosból tartottunk reggel a börzére, felszállunk a valóban 51-es villamosra. Egyszercsak hallom, hogy "Szevasz Matyi!" Mindezt a vezetőfülkéből. Mellettem álló jóbarátom rám néz kerek szemekkel: "Matyi, neked mindenhol vannak ismerőseid?"
Szokott valaki járni kocsival Pesten a Népliget - Keleti pályaudvar közelében?
Esetleg aki ráérne, mennyiért tudna elvinni engem és jóbarátomat egy pár táskával a Népligetből a Keletihez? (Aki esetleg tud segíteni, személyes üzenetben írjon, előre is köszönöm)
Elvileg csütörtökön, hogy biztos -e, az még ma kiderül.
Közben kiderült hogy Norberto nem tud segíteni, viszont van pontos időpont: csütörtök 14:00.
Szia Tamás! Nekem nincs autóm, de tippem az van. Metróval fejenként egy jeggyel meg lehet úszni, igaz átszállással. a jegyet az indulási ponton kell érvényesíteni, és az utazás végéig meg kell őrizni. Esetleg taxi, ha nagyon sok a cucc, vagy pénz nem számít.. Persze, "okosan", a Könyves Kálmán körút feloöli oldalra kérd a kocsit, mert az Üllőin mire megfordul, több mint egy kilométer. Olcsóbb cég pl. a Taxi Plus, a neten biztos megleled a telefonszámukat. Szerintem forgalomtól függően 1500-2000 forintból ezt is megússzátok ( telefonos megrendelés esetén ).
A 24-es villamost néztük ki magunknak.
A Népligetnél hol lesztek? Ha a buszpályaudvarnál, akkor onnan még egy kicsit messzebb van a 24-es villamos.
Igen, ott leszünk valószínűleg, de az a kis gyaloglás meg nem fog ártani, fiatalok vagyunk még.
Nem olyan kicsi az a gyaloglás, vagy egy kilométer, de persze meg lehet tenni gyalog. (Ha nem sok csomaggal vagytok, akkor nem vész...)
Szia!
A google maps-nak van "saját helyek" menüpontja. Ezt is azzal készítettem: Bővebben: Link
Amikor nekiáltunk meg csak a nők voltak meg én . És igen tudom mennyi gondal jár
Egy metró megállónyira van a Nagyvárad tér a busztól, tűző napon nem túl örömteli déltájt - de Ti tudjátok.
Elég sok a csomag, azt mire lecipeljük a metróig meg vissza, odáérünk a villamoshoz.
Metró nélkül is lesz két gyalogos aluljáró a villamosig..
Tudom hogy nem szakmai fórum, de hová máshová tehettem volna fel. Gyengeáramú vagy erősáramú a nyerő?
Én most gyengeáramú elektró technikumba járok. Tervezem, hogy munka mellett leteszem az erősáramot. Mondjuk ezt volt ahol már szerviztechnikusként is írtak de nem ez a kérdés |
Bejelentkezés
Hirdetés |