Fórum témák
» Több friss téma |
Hívd fel őket hétfőn telefonon. Persze csak 10 után, mert előbb nincsenek nyitva. Szerintem segítenek.
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy STK 411-220M és STK 407-040E típusú IC -t hol lehet beszerezni és mennyiért? Ha ez nem lehetséges akkor mivel lehet őket helyettesíteni? Üdv.: Petya
Sziasztok!
Adaptert keresek külső HDD-hez, olyat aminek a kimenő feszültsége 12v\5v, és 2A áramúak. A csatlakozója pedig kör alakú, 4 pines. Itthon lehet ilyet kapni? Ebay-en már találtam, itthon csak lapos csatlakozójúval futottam össze. http://www.ebay.com/itm/LACIE-ACU034A-0512-12V-2A-5V-2A-AC-power-ad...2b6778 Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv!
Ha megvan a régi táp, annak a kábeléből érdemes csinálni egy átalakítót. Itthon még nem találkoztam ilyennel külön, csak HDD ház tartozékaként. Kisebb PC boltokban próbálkozz, ahol árulnak külső HDD-t. A csatlakozó mini DIN? Azt szinte mindegyik alkatrészbolt tart. Ha nagyobb, akkor egyszerűbb az eBay.
A google-t màr àtbogaràsztam, azért fordultam hozzàtok.
Nem tudom hogy ez mini DIN-e, olyan mint amit linkeltem e-bayes. Köszi, majd akkor szétnézek olyasmi helyen.
A miniDIN olyan, mint a PS/2 csatlakozó.
nyugati környékén vagy budapesten hol lehet ilyet venni?hogy keressek rá?mi a magyar neve?
Ez egy mobiltelefon szétszedésére szolgáló eszköz..Mi itt bent a cégnél "motopálcának"hívjuk.
sziasztok!
Most vettem egy Daewoo DCA-8750T autós dvd lejátszót, de nincs hozzá Távirányító! Légyszi segítsetek, hogy hol tudnék hozzá után rendelni,vagy használtan venni! Köszi
Sziasztok!
TDA3629T (SO16 tokozású) IC-t lehetséges MO-n beszerezni? Itt találtam, de nem ismerem ezt a céget: Bővebben: Link
Itt biztosan lehet, de ez egy amerikai cég, ennek megfelelő szállítási díjakkal. Ha jól emlékszem, az alap szállítási díj náluk 40 EUR, de 150 EUR vásárlási érték felett ingyenes.
Tök jó lenne, ha akadna olyan (kereskedő) cég Magyarországon, aki értelmes sűrűséggel (mondjuk max. 1-2 havonta) rendelne ezektől az amerikai disztribútoroktól árút, és így elfogadható felárral tudna olyan termékeket kis tételben is beszerezni/szállítani, amiket kb. sehol máshol nem lehet megvenni (vagy olyan áron, mintha magam rendelném meg és fizetném a szállítást), mert olyan kicsi rá a kereslet, hogy senki nem tart belőle raktáron, és akinek kell, annak is max. pár darab.
Az jó is, de.
A Farnell alapvetően "raktáras" cég, azaz a termékválasztéka elsősorban raktáron tartott (vagy általa raktárról a székhelyén, Angliában beszerezhető) tételeket tartalmaz. Azaz amit még a Farnellnek sem éri meg raktáron tartani, az a temék jellemzően fel sem kerül a listájukra. Szemben mondjuk az Avnettel, ami a képviselt gyártók (pl. Texas Instruments) kb. összes termékét felveszi a listájára, akkor is, ha az adott tételt csak rendelésre szállítja.
Sziasztok!
Ha tudtok kérlek segítsetek. Szükségem lenne 1db J00-0065NL ethernet csatlakozóra, amiben benne van a leválasztó trafó is, +2 LED. Ugyan ilyen lábkiosztású a J0011D21B is. Sajna más nem jöhet szóba, mert kész a nyák. Ha valaki tud beszerzési forrást kérem írja meg! Köszi előre is!
Sziasztok!
Nem pesti vagyok, de pénteken megyek a budai Skála metróba.( Így hívják még? ) Valahol mellette találok alkatrészboltot? Néhány percem lesz csak, és általános alkatrészeket szeretnék venni. Köszönöm Üdv: Csupasz
Már nem úgy hívják. Most épp Alllee a neve. Nedudgi kolléga már belinkelte a boltot. Pár perc séta.
Köszönöm, ez nagyon jó lesz!!!
Én amikor utoljára benn jártam, még Skála volt.... Nem találom az oldalukon, de vajon digitális IC-ket tartanak? 74xxx,Cd40xx? Köszönöm Üdv: Csupasz A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2012
Azt nem tudom, talán a múlt évezredben vásároltam náluk. Esetleg email?
Emlékeim szerint a Budafoki úton van még egy alkatrészbolt az egyetem közelében, talán a Bertalan utca sarkán. Ha be nem csukott... A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2012
Köszönöm, de ezek az IC-k elég használatosak, kellene hogy legyen náluk.
Mindenesetre egy e-mailt megér.... Köszönöm Üdv: Csupasz
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mégpedig az hogy,adott egy SMD tranzisztor(BCR 573) amit nem tudok beszerezni. Ha beraknák egy hasonló tulajdonsággal rendelkező tranzisztort,és kivülről tenném rá az ellenállást az megoldható? A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2012
Megoldható, de itt például vehetsz is. Bővebben: Link
Szia!
Vegyél néhány BKV jegyet és utazz át a Nyugati pályudvar mögött levő Lomex -hez, megéri. Sok nehezen kapható alkatrészük van. 47 -es villamos a Kálvin térig, M3 metro a Lehet térig és egy kis séta. Az árkülönbségekből bővek kijön a néhány jegy.
Hali!
Hol tudnék beszerezni E55, valamint EF25 ferrit magot csévetesttel kompletten? (Nem webáruház) Az lenne még a kérdésem, hogy több katalógusból mindig más más méretet olvasok és fontos lenne a magassága. Mivel mással lehetne helyettesíteni a trafó típusát? Főleg az E55 igen magasnak tűnik nekem. Köszi.
Részvétem a csatlakozó miatt - én emiatt csúsztam 3 hónapot egy gyártással... Ráadásul a trafók nem egyformák belülről, így kiváltani sem egyszerű...
Szerintem ez egy sima kapcsolótranzisztor 150MHz-ig. Csak ne a rajz szerinti ellenállást tedd rá, mert az adatlapon nem 1 Ohm és 10 Ohm van hanem 1kOhm és 10kOhm...
Ez klasz! Nagyon köszönöm!
Elég régen keresgélem,erre meg itt van.Erről az üzletről nem is tudtam! Hiába kérdezni kell! Mégegyszer köszi,nagyon sokat segitettél! Üdv:Leli |
Bejelentkezés
Hirdetés |