Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   202 / 439
(#) zolika60 válasza kokozo hozzászólására (») Szept 8, 2012 /

Hívd fel őket hétfőn telefonon. Persze csak 10 után, mert előbb nincsenek nyitva. Szerintem segítenek.
(#) PPetya hozzászólása Szept 9, 2012 /

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy STK 411-220M és STK 407-040E típusú IC -t hol lehet beszerezni és mennyiért?
Ha ez nem lehetséges akkor mivel lehet őket helyettesíteni?

Üdv.: Petya
(#) attelah hozzászólása Szept 9, 2012 /

Sziasztok!

Adaptert keresek külső HDD-hez, olyat aminek a kimenő feszültsége 12v\5v, és 2A áramúak. A csatlakozója pedig kör alakú, 4 pines. Itthon lehet ilyet kapni? Ebay-en már találtam, itthon csak lapos csatlakozójúval futottam össze.
http://www.ebay.com/itm/LACIE-ACU034A-0512-12V-2A-5V-2A-AC-power-ad...2b6778

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv!
(#) nedudgi válasza attelah hozzászólására (») Szept 10, 2012 /

Ha megvan a régi táp, annak a kábeléből érdemes csinálni egy átalakítót. Itthon még nem találkoztam ilyennel külön, csak HDD ház tartozékaként. Kisebb PC boltokban próbálkozz, ahol árulnak külső HDD-t. A csatlakozó mini DIN? Azt szinte mindegyik alkatrészbolt tart. Ha nagyobb, akkor egyszerűbb az eBay.
(#) attelah válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 10, 2012 /

A google-t màr àtbogaràsztam, azért fordultam hozzàtok.
(#) attelah válasza nedudgi hozzászólására (») Szept 10, 2012 /

Nem tudom hogy ez mini DIN-e, olyan mint amit linkeltem e-bayes. Köszi, majd akkor szétnézek olyasmi helyen.
(#) nedudgi válasza attelah hozzászólására (») Szept 10, 2012 /

A miniDIN olyan, mint a PS/2 csatlakozó.
(#) cibuu hozzászólása Szept 10, 2012 /

nyugati környékén vagy budapesten hol lehet ilyet venni?hogy keressek rá?mi a magyar neve?

(#) zolika60 válasza cibuu hozzászólására (») Szept 10, 2012 /

Sajnos nem látom mi van a képen.
(#) kocsgab002 válasza cibuu hozzászólására (») Szept 10, 2012 /

Ez egy mobiltelefon szétszedésére szolgáló eszköz..Mi itt bent a cégnél "motopálcának"hívjuk.
(#) digo2 hozzászólása Szept 10, 2012 /

sziasztok!
Most vettem egy Daewoo DCA-8750T autós dvd lejátszót,
de nincs hozzá Távirányító!
Légyszi segítsetek, hogy hol tudnék hozzá után rendelni,vagy használtan venni!
Köszi
(#) zenetom hozzászólása Szept 13, 2012 /

Sziasztok!
TDA3629T (SO16 tokozású) IC-t lehetséges MO-n beszerezni?
Itt találtam, de nem ismerem ezt a céget: Bővebben: Link
(#) _vl_ válasza zenetom hozzászólására (») Szept 13, 2012 /

Itt biztosan lehet, de ez egy amerikai cég, ennek megfelelő szállítási díjakkal. Ha jól emlékszem, az alap szállítási díj náluk 40 EUR, de 150 EUR vásárlási érték felett ingyenes.

Tök jó lenne, ha akadna olyan (kereskedő) cég Magyarországon, aki értelmes sűrűséggel (mondjuk max. 1-2 havonta) rendelne ezektől az amerikai disztribútoroktól árút, és így elfogadható felárral tudna olyan termékeket kis tételben is beszerezni/szállítani, amiket kb. sehol máshol nem lehet megvenni (vagy olyan áron, mintha magam rendelném meg és fizetném a szállítást), mert olyan kicsi rá a kereslet, hogy senki nem tart belőle raktáron, és akinek kell, annak is max. pár darab.
(#) nedudgi válasza _vl_ hozzászólására (») Szept 13, 2012 /

Az FDH ilyen. (Farnell képviselet)
(#) _vl_ válasza nedudgi hozzászólására (») Szept 13, 2012 /

Az jó is, de.
A Farnell alapvetően "raktáras" cég, azaz a termékválasztéka elsősorban raktáron tartott (vagy általa raktárról a székhelyén, Angliában beszerezhető) tételeket tartalmaz. Azaz amit még a Farnellnek sem éri meg raktáron tartani, az a temék jellemzően fel sem kerül a listájukra. Szemben mondjuk az Avnettel, ami a képviselt gyártók (pl. Texas Instruments) kb. összes termékét felveszi a listájára, akkor is, ha az adott tételt csak rendelésre szállítja.
(#) zenetom válasza _vl_ hozzászólására (») Szept 14, 2012 /

Köszi a választ!
(#) PLaci hozzászólása Szept 15, 2012 /

Sziasztok!
Ha tudtok kérlek segítsetek. Szükségem lenne 1db J00-0065NL ethernet csatlakozóra, amiben benne van a leválasztó trafó is, +2 LED. Ugyan ilyen lábkiosztású a J0011D21B is. Sajna más nem jöhet szóba, mert kész a nyák. Ha valaki tud beszerzési forrást kérem írja meg! Köszi előre is!
(#) Csupasz hozzászólása Szept 18, 2012 /

Sziasztok!
Nem pesti vagyok, de pénteken megyek a budai Skála metróba.( Így hívják még? )
Valahol mellette találok alkatrészboltot?
Néhány percem lesz csak, és általános alkatrészeket szeretnék venni.
Köszönöm
Üdv:
Csupasz
(#) nedudgi válasza Csupasz hozzászólására (») Szept 18, 2012 /

Erre gondolsz?
(#) zolika60 válasza Csupasz hozzászólására (») Szept 18, 2012 /

Már nem úgy hívják. Most épp Alllee a neve. Nedudgi kolléga már belinkelte a boltot. Pár perc séta.
(#) Csupasz válasza nedudgi hozzászólására (») Szept 18, 2012 /

Köszönöm, ez nagyon jó lesz!!!
Én amikor utoljára benn jártam, még Skála volt....
Nem találom az oldalukon, de vajon digitális IC-ket tartanak?
74xxx,Cd40xx?
Köszönöm
Üdv:
Csupasz
A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2012
(#) nedudgi válasza Csupasz hozzászólására (») Szept 18, 2012 /

Azt nem tudom, talán a múlt évezredben vásároltam náluk. Esetleg email?
Emlékeim szerint a Budafoki úton van még egy alkatrészbolt az egyetem közelében, talán a Bertalan utca sarkán. Ha be nem csukott...
A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2012
(#) Csupasz válasza nedudgi hozzászólására (») Szept 18, 2012 /

Köszönöm, de ezek az IC-k elég használatosak, kellene hogy legyen náluk.
Mindenesetre egy e-mailt megér....
Köszönöm
Üdv:
Csupasz
(#) Leli7016 hozzászólása Szept 19, 2012 /

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mégpedig az hogy,adott egy SMD tranzisztor(BCR 573) amit nem tudok beszerezni. Ha beraknák egy hasonló tulajdonsággal rendelkező tranzisztort,és kivülről tenném rá az ellenállást az megoldható?
A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2012
(#) zolika60 válasza Leli7016 hozzászólására (») Szept 19, 2012 /

Megoldható, de itt például vehetsz is. Bővebben: Link
(#) Hp41C válasza Csupasz hozzászólására (») Szept 19, 2012 /

Szia!
Vegyél néhány BKV jegyet és utazz át a Nyugati pályudvar mögött levő Lomex -hez, megéri. Sok nehezen kapható alkatrészük van. 47 -es villamos a Kálvin térig, M3 metro a Lehet térig és egy kis séta. Az árkülönbségekből bővek kijön a néhány jegy.
(#) voodoo hozzászólása Szept 19, 2012 /

Hali!

Hol tudnék beszerezni E55, valamint EF25 ferrit magot csévetesttel kompletten? (Nem webáruház) Az lenne még a kérdésem, hogy több katalógusból mindig más más méretet olvasok és fontos lenne a magassága. Mivel mással lehetne helyettesíteni a trafó típusát? Főleg az E55 igen magasnak tűnik nekem.
Köszi.
(#) kameleon2 válasza PLaci hozzászólására (») Szept 19, 2012 /

Részvétem a csatlakozó miatt - én emiatt csúsztam 3 hónapot egy gyártással... Ráadásul a trafók nem egyformák belülről, így kiváltani sem egyszerű...
(#) kameleon2 válasza Leli7016 hozzászólására (») Szept 19, 2012 /

Szerintem ez egy sima kapcsolótranzisztor 150MHz-ig. Csak ne a rajz szerinti ellenállást tedd rá, mert az adatlapon nem 1 Ohm és 10 Ohm van hanem 1kOhm és 10kOhm...
(#) Leli7016 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 19, 2012 /

Ez klasz! Nagyon köszönöm!
Elég régen keresgélem,erre meg itt van.Erről az üzletről nem is tudtam! Hiába kérdezni kell! Mégegyszer köszi,nagyon sokat segitettél! Üdv:Leli
Következő: »»   202 / 439
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem