Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   204 / 441
(#) qvasz2 válasza oroszbence hozzászólására (») Szept 27, 2012 /

A " hol tudok beszerezni " az pont itt nem off, hiszen ez ennek a topiknak a témája.
2-3 lm-es power LED-et nem fogsz találni, mert ennyit bármelyik mezei 5mm-es LED is tud ma már. A power LED 1W-nál kezdődik, azok kb. 50-100 lm-t tudnak.
(#) nedudgi válasza qvasz2 hozzászólására (») Szept 27, 2012 /

Amikor, és ahova írta barátunk a hozzászólást, ott OFF volt. Sajnos még nem látszik egy hozzászólásról, hogy át lett helyezve...
(#) dcsabi hozzászólása Szept 27, 2012 /

Sziasztok.
Használt-e közületek valaki i960 processzort? Egy db kellene "SOS", pontos adata
I80960SB16. Vagy, hol kapható a közelben. Bontott, vagy bontható is érdekel...
(#) Tityesz hozzászólása Szept 28, 2012 /

Üdv. mindenkinek.Segítséget kérnék. Keresek Jászberényi gyártmányú 24voltos JM-4 tipusú relét !! ( Tw-200 hegesztőgéphez). Köszi.
(#) tgke hozzászólása Szept 28, 2012 /

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a mellékelt képen látható csatlakozóhoz kéne nekem egy adapter. Azt mondták néhányan, hogy ilyet házilag is lehetne csinálni. Szóval: ha lehet építeni ilyet, akkor hogyan, és ha nem lehet, akkor esetleg hol tudnék beszerezni ilyen csatlakozójú adaptert.
btw.: ez egy Sirus MXP 602-es zenekari keverő csatlakozója.

IMAG0025.jpg

(#) Bakman válasza tgke hozzászólására (») Szept 28, 2012 /

Ha jól tippelek, az egy XLR aljzat.

HEStore link
(#) tgke válasza Bakman hozzászólására (») Szept 28, 2012 /

ez nem xlr szerintem
(#) Norberto válasza tgke hozzászólására (») Szept 28, 2012 /

Pedig én is arra tippelnék. Pláne, mivel zenekari cucc, és abban a szakmában előszeretettel alkalmazzák az XLR-t.
(#) kokozo válasza tgke hozzászólására (») Szept 28, 2012 /

Szerintem se xlr.. hanem inkább ilyen:Bővebben: Link
és ilyen kell hozzá Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2012
(#) Norberto válasza kokozo hozzászólására (») Szept 28, 2012 /

(#) kokozo válasza Norberto hozzászólására (») Szept 28, 2012 /

2 mono bemenet, bemeneti gain kontroll (XLR / 6,3 mm jack) Tehát az első 2 csatorna mono és van rajta gain poti.. ez a leírás első sora, szó se esik a tápbemenetről..

kokozo-nak van igaza, ilyen az ajzat. az XLR az mikrofon csatlakozó, abból van rajta 2. olyan mint a jack, csak mégsem az. ez viszont a táp csatlakozója
(#) Norberto válasza kokozo hozzászólására (») Szept 28, 2012 /

Ön nyert!

hát eddig sokat segítettek, köszönöm szépen most már "csak" arra lennék kíváncsi hogyan lesz ehhez nekem tápegységem.

Egyszerű.. Vesz egy 2*17,5V-os (Vagy 18V-osat) trafót, Pl ilyet vagy ilyet beleteszi egy dobozba és kész. Mivel váltó fesz kell hozzá, szerintem a stabilizátor és egyenirányító benne van a keverőbe. Már csak azt kellene tudni mennyi áramot eszik a kütyü.
(#) Action2K válasza tgke hozzászólására (») Szept 28, 2012 /

Építesz. Hogy tartalmasabbat is segítsek, diszkós boltokban szervizellátásként talán tudnak adni kb 5000 jó magyar forintért.
(#) norca válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 28, 2012 /

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Igen, a bajom a szállítási költség, mert az egész olajradiátor nem ér annyit - kis túlzással.
Szóval BP-en kellene valamilyen üzlet, ahová el-BKV-zhatok.

Hogyan kell a beépítésnél figyelembe venni hogy ezek nem szigeteltek? A radiátorban két csavar rögzíti, és azt hiszem a levegőben lóg a feje. (Sajnos nem vagyok jártas az elektronikában.)
(#) tgke válasza Action2K hozzászólására (») Szept 28, 2012 /

a piramis technika ajánlott hozzá 8000-ért de gondoltam csak van valami gazdaságosabb megoldás, azért gondolkodtam ebben

Trafó 2500 csatlakozó 300, kábel legyen 200 doboz meg attól függ miből van bóti legyen 2000, 5k a házi max.
(#) tgke válasza kokozo hozzászólására (») Szept 28, 2012 /

ez így elég jól hangzik, bonyolultnak sem tűnik. kókányoltam már ezt azt, láttam már forrasztót, és tudom melyik fele ragad a szigszalagnak. ennyi tudással össze lehet rakni?

Utána? össze kábelezed bedugod és annyi. 230-as kábelt rákötöd a trafó primerjére a szekunderre a 3*1mm-es mt-t azt beforrasztod a csatlakozóba úgy hogy a középsőre menjen a trafó középsője bedobozolod és kész. max 30 perces meló a vásárlással együtt

tudnál valami doboz linket is küldeni? meg esetleg tudsz ajánlani pesten valami jó boltot? nem akarok szállításért fizetni

vagy mi alapján kell a dobozt megválasztani?

A trafó kb 75*50*40-es akkora dobozt érdemes választani amibe még a vezeték kötések is elférnek kényelmesen sőt én tennék bele biztosítékot is.

írtam neked email-t
(#) Tityesz hozzászólása Szept 29, 2012 /

Üdv. mindenkinek.Segítséget kérnék. Keresek Jászberényi gyártmányú 24voltos JM-4 tipusú relét !! ( Tw-200 hegesztőgéphez). Köszi.

(#) zenetom hozzászólása Szept 29, 2012 /

Hali!
Olyan tüskesort (illetve hüvelysort), amin nem 2.54mm-enként vannak a tüskék, hanem 2mm-enként, hol lehet kapni, illetve van valami megkülönböztető neve?
(#) nedudgi válasza zenetom hozzászólására (») Szept 29, 2012 /

Lomexben biztos van. 2mm tüskesor a neve.
A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2012
Következő: »»   204 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem