Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Sziasztok ennek mekkora az értéke? Ami a csomagoláson van RES 0R33 5W,ami az ellen álláson,5W33RJ és 33ohmot mérek.Köszi
5W 33R ez bezony 33 ohm, meghát a műszernek hiszünk inkább. Ezt benézték csomagoláskor.
A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2012
Hát ezt nem hiszem el,tegnap hozta az asszony a hq ból,ez már a sokadik tévedésük,most itt állok 4 napos ünnepen nem ide való alkatrésszel.Mindegy ideiglenesen kap 2w az van itthon 0.33ohmos
Előfordul az ilyen, esetleg ha erre jársz ugorj be adok. Nem vagy túl messze.
Na de nem akarom a készleted fogyasztani 8db kellene
áú, annyim sajnos nincsen. Egyébként épp tegnap bogarásztam ki egy hajszárító fűtőszálját, na abból lehet még ilyeneket kinyerni, csak valahogy meg kellene mérni, egyszer majd rámegyek a dologra.
Most átnéztem a csomagot a 33ohm-os helyett 0.33ohmosat raktak be 2w,a 033ohm 5w helyett pedig a 33 ohmosat 2w.Megöl az ideg,és ráadásul szedhetem szét a végfokot mert csak vettem ki a csomagból és tettem be.
Hát nem véletlen illik megmérni az alkatrészeket beépítés előtt. De még jó hogy észrevetted.
Ez érdekes, én gyakran rendelek alkatrészt a hq-tól és a több száz darabszám mellett is mindíg minden stimmel, éppen a HEStore-tól nem jött még mifelénk senkinek sem úgy csomag, hogy minden benne volt ami a rendelésben.
Múlthéten 6.3 jack beépithető aljzatot hozattam azokról, meg 10db-ból 4 en nem volt anya pedig igazából azért vettem, kezd sok lenni,és ugye nem kevés pénz a posta vagy fel autózni.
Ez a HQ Mindegy van sima 0.33r 2w ellen próbának jók lesznek. A mai naptól mindent mérek tanultam a dologból A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2012
Nálam is küldtek már kevesebb alkatrészt mint amit rendeltem, annak ellenére, hogy külön kértem, hogy csak akkor ha minden megvan. És igen, ugyanebben a csomagban volt hogy más értékeket is raktak bele. A HQ már csak ilyen.
Ebben az a kellemetlen hogy most a hosszú hétvégén akartam összerakni a végfokot de hiányos az alkatrész lista.Át néztem mindent amit küldtek és a meghajtóknál is bibi van,MJE15032-33 ból rendeltem 4 párat és az se sikerült,6db 15033 kaptam.
Buta kérdés ha párhuzamosan teszem be a 2w ellenállásokat úgy többet bír?
Pl:5w os helyett 2db 2w os A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2012
Igen, de párhuzamos kapcsolás lévén, (ha két egyforma értékű ellenállásról beszélünk) az eredő ellenállás értéke feleződik, de ezt tudnod kellene. Pl 2db 1k 2w párhuzamosan 500R 4w
Egyébként amire gondoltál, azt 4db-al tudnád megvalósítani 2db párhuzamosan, majd sorosan vele még kettő párhuzamosan, de ez meg 8w. Egyébként próbára bőven elég a 2w is.
Marad a sima 2w 0.33 ohmos ellenállás a próbát ki kell bírnia.
Kiváncsi vagyok mit fog változni a másik vég ha kicserélem 33ohmról a rendes 0.33 ohmra.A HQ meg menjen ahova gondolom A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2012
Ki fogja bírni, csak ne maximumon hajtsd, bár kis ideig azt is bírnia kell, most lusta vagyok számolni
Ki mértem a három állású kapcsoló pozícióit. Azok a pontok nem funkcionálnak a kapcsolón amit Te berajzoltál, a hat pólusú csatlakozó igen, - a két végfok panelre megy. A képen jól látszik, berajzoltam, milyen állásban milyen sarkok záródnak. Várom a további reagálást, - kérdést.
Szevasz, meg lesz majd építve mind a kettő, csak most anyagi problémák miatt nem tudok bele fogni az építésbe!
Csak tippeltem mely lábakra mehet a vezető sáv a kapcsoló alatt. Kérlek állítsd paralell állásba és nézd meg a hat pólusú csatlakozón a két szélső (+A és +B-vel jelöltem) között létre jön-e összeköttetés.
Berajzoltál 4 lábra kapcsolási kombinációt, úgy gondolom a másik 4 lábon ugyan ez zajlik le, hacsak nem hibás a kapcsoló. Ez fontos volna. Csak az egyik csatornára köss bemenetet!
Ki mértem, ezek úgy zárnak ahogy írod, tehát ezek szerint ahogy kell.
Ja értem.
Találtam 0.68ohmos 2w ellenállást egy rakattal,akkor az párhuzamban pont ideális
Az ember meg én is mindig tanul.de már itt van.
Ezek szerint tudja a paralel-t. Már csak a bridge-t kell lepróbálnod
Tehát ha ezt a funkciót használom, akkor elég egy bemenetet (XLR) használnom, az párhuzamba rámegy mind két oldalra.? A BRIDGE - nél is jól funkcionál a kapcsoló, csak onnan hiányzik csatlakozó.
A paralel és a bridge üzemmódokhoz csak egyik bemenetre köss.
Milyen csatlakozó hiányzik a bridge-hez? |
Bejelentkezés
Hirdetés |