Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Nem is gondoltam volna hogy ilyen topic is van itt.
Köszi szépen
Uraim! Vesződöm egy Daewoo K20C4N tip. TV-vel. Ha van valakinek egy kapcsolási rajza róla, sokat segitene. Előre is köszönöm.
Szia!
Komplett szervizleírást találsz itt. A letöltéséhez kattints alul a "processing" helyén megjelenő "Get Manual"-ra.
Sziasztok!
Egy Videoton c29s11-am rajzát keresem. Előre is köszi!
Üdv! Ha van valakinek K20C4N Daewoo TV kapcsolási rajza, megköszönném ha elküldené.
Előre is köszönöm. A továbbiakat megbeszéljük.
Most ezt komolyan nem találtad meg?
Üdv mindenkinek!
Kellene nekem egy kapcsolási rajz nagyon fontos lenne! Méghozzá egy Castone CPA 600B tipusú végerősítőé. Végülis a nyákterve lenne a fontosabb de ha megvan a kapcsi rajz az se gond Előre is köszönöm mindenkinek
Üdv! PA300 néven keresd.
Ha PA300-as rajz jó hozzá akkor ennyit tudok segíteni.
Sajnos nem találtam így se
Ez nem az ami nekem kell.
Egy képet tudnál felrakni a belsejéről? Sokat segítene! Csak azért mert a 600B-ben ez a kapcsolás van.
Ez pedig az a rajz.
és akkor a bd140 hol maradt a rajzról?
139 van a helyén.
Mi a hibajelenség amúgy? A hozzászólás módosítva: Dec 9, 2012
potméter van a rajzon itt a panelon pedig nincsen.
Igen mert itt egy fix ellenállás van helyette! Sokkal üzembiztosabb!
hát akkor lehetséges.. nyákrajzot nem tudsz nekem mutatni róla? mert az lenne a fontosabb.
Mi a hiba vagy mit szeretnél tudni, lehet tudok segíteni.
egy teljesen új panelt kell csinálnom mert akié volt előttem az elvitte egy "szerelőhöz" aki állitólag értett hozzá és mégsem ezért össze vissza égette a panelt...
Na az az amivel nem tudok szolgálni! Azt hittem, hogy csak javítani szeretnéd. A PA300-as hoz van nyáktervem, de az sokkal hosszabb mint ez, ez nagyon rövid nyák! Ilyen nyáktervem van: Nyák
hát igen.. egyformát szeretnék és ugye az egyik oldal az teljesen jól működik azt nem akarom piszkálni ezért szeretnék egy másikat csinálni
Hát akkor nincs más hátra minthogy lemásold a nyákot és igazából ennyi, én is így csináltam! Volt egy ilyen nyákom és méretpontosan lemásoltam.
csak az lesz, de ha lett volna nyákterv akkor vasalásos technikával egyszerübb lett volna
Ez lehet, hogy segít!
Ez alapján építettem meg én is.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Egy kapcsolási rajzra lenne szükségem, egy Blaupunkt BP4902 fejegységhez. De az is elég lenne ha valaki meg tudná mondani, hogy 1db L4916 és 1db L4921 stabilizátor ic kell e bele? vagy netán 2db 4916, vagy 2db 4921? Mókolva lett már így nem tudom pontosan, jelenleg most egy 4916 és egy 4921- es ic van benne.
Az biztos hogy a 4916 ossal mérés szerint gondok vannak, így bekapcsoláskor csak a kijelző háttérvilágítása megy, és e közben kicsit melegszik is a végfok ic-k környékén. Köszi előre is )
Feltételezem, hogy sztereo készülékről van szó és csatornánként alkalmaztak egy-egy tokot, így azt gondolom: egy féle a típus. Azt hogy melyik (volt) eredetileg, a panelen lekövetett áramutak szerint lehet eldönteni. (adatlap, lábkiosztás).
Mind a kettő stabilizátor IC, tehát alkalmas a feladatra: 4916 fix 8,5V kimenetű, a 4921 pedig beállítható.
Igen sztereo a készülék. Rendben megnézem majd. Köszönöm : )
Hello mindenki!
Keresem a kapcsolási rajzát egy (a képeken látható) “Metravo 60 digital” asztali multiméternek.Ez egy régebbi évjáratú német gyártmány.A neten sajnos nem nagyon találni róla semmi konkrét leírást.Ezért ha netán közzületek valaki tudna erről a típusról valamit,megköszönném,ha megosztaná. Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |