Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nagyon brutál, jól néz ki!
Vicsys.. :szerintem a dvd doboz újabb újrahasznosítását láthattuk
Szerintem az túl kicsi lenne...
Én régi disco fényre gondolok, esetleg spot lámpára, talán Pvc cső feketére fújva.
Vagy fém süteményes doboz, kivágott tetővel.
Fém celebrations-doboz feketére lefújva?
Szép darab ez. Gratulálok hozzá. Külön tetszik, hogy építetted a távvezérlőt és nem egy gyári darab van mókolva. Ráadásul magyar is. Az én tippem a dobozra PVC lefolyócső dugója.
A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2013
Sziasztok!
Köszönöm! A doboz egy 200-as PVC szennyvízcső kupakkal a végén, feketére fújva. A távirányítón sokat gondolkodtam, hogy mivel burkoljam be oldalról de a végén úgy döntöttem jó van ez így is.
A plexi előlap miből készült? Olyan mintha íves lenne.
Én nyertem! Ja mellesleg nagyon szép darab lett, gratulálok.
Köszönöm! Lassan készült mint a Luca széke. Majdnem 4 év...
A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2013
Á, te biztosan nem arra gondoltál, csak véletlenül írtad azt, láttad mit fogok írni. Lestél.
Nagyon patent! Gratulálok hozzá!
Köszönöm!
Na, mi lesz ebből? (A helyes megfejtést beküldők között, kisorsolom a levágott széleket.)
Hourofil barátom, mi más is lehetne, mint ÓRA!
Ez olyan mint az AUTÓ! Jó, jó, de milyen...?
Egy bicikli kerék, ami gurulás közben óraként is szolgál.
Analóg kijelzésű, digitálisan vezérelt. (Ennél pontosabbat már csak kész állapotában tudok mondani. Kérem, kapcsolja ki!)
Az elmult napok nixi óra tanulmányozása alapján ez is az lesz.
Nem is akármilyen! Steampunk stílusról neked nem kell beszélnem. Ahogy tervezem, nagyon durva lesz.
Én egy steampunk stilusú asztalit probálok összehozni de eddig nem találtam megfelelő kapcsolást 4cső , beállitó gombok és rtc.
Esetleg cikket írsz majd belőle?
Ötletes kivitelezés, a pvc cső.
Sziasztok!
Most, hogy végre lett PIC programozóm elkészítettem az első PIC-es készülékemet egy NYÁK laminálót. Motorom még nincs hozzá, már csak az kell, de a készülék már élesztve lett és működik. |
Bejelentkezés
Hirdetés |