Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Idézet: „és a nyomtató állíthatóságának legmélyebb bugyraiba bejutva” Ez mit is jelent? Milyen nyomtatód van?
Brother 2030-am van kb. 3 éve. Eddig ezeknek a beállításoknak nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, de bizony a gamma emelése és a pixelpontok átmérője nem mindegy!
Nem tudom van-e még ilyen a piacon, de nagyon gazdaságos és masszív darabnak bizonyult eddig. Mikor vettem, 11ezer volt egy toner hozzá, most pár hónapja 3500-ért utángyártottal gyönyörűen megy.
Nagyon is számít a nyomtató beállítása amire te is rájöttél.
Még szép hogy tetszik, amit kaptál eredményként gondolom meglepődtél , és persze hogy működik az a laminálás .Sokan csak rábízzák a nyomtatóra aztán Go pedig nagyon nem mindegy , hogy mi , hogy van állítva.Azt már nem is mondom , hogy próbáld csak ki fóliánál nagyot fogsz nézni. Ettől egyszerűbb , és garantált jó eredményt elérő technika nincs .Persze ha megvannak a tuti jó beállítások el sem lehet rontani. Annyit segítségül minél vékonyabb vonalakat akarsz annál lejjebb kell venni azokat a beállításokat , és feljebb , ha vastagabb , vagy GND és nyákot akarsz. A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2013
Sziasztok!
Egy általam kimart nyákot lefújhatok hajlakkal védelem szempontjából vagy ez rongálja azt?
Az pont, hogy nem védelem lesz. Van erre védőlakk.
Meg a ragadásra.... Pár hónap múlva az öszes por beleragadna.
Talán a Plastic 70 amit szoktak ilyesmire? Plasic70
Én ezt használom (plastik70), de csak miután minden be van forrasztva. Mert ha előtte fújod le, nehézkes a forrasztás.
A Plasic70 ugyanolyan acryl lakk, mint az Akrilán.
Jogos! Egyik elektronikai cégtől néha vettem korábban előre csomagolt kiteket.
Ők is előre lefújták ezzel a védőréteggel, mondván forrasztható... Én mindig csiszolással kezdtem, mert lehet hogy forrasztható, de mire leég a lakk a forrfejről, a forrfej is leég a hordozóról
Sziasztok! Egy nyákit szeretnék veletek készittetni. Jó lenne ha valaki elvallalná egy 3 lábú potmetert egy 3 lábú tranzisztort meg egy két kábelt kellene be forrasztani ennek szeretnék panelt: http://img378.imageshack.us/img378/8558/aramkorut7.gif az alkatrészek megvannak azokat be forrasztom én csak csinálja.meg nekem valaki és küldje el postán ha kéri ki fizetem az anyagot ha.nem vészes Előre is köszönöm!!!
Na akkor először tanulj meg írni!!! Felháborító, ahogy fogalmazol, ahogy írsz. Egyébként meg nem a megfelelő helyen kéred amit kérsz. Mi több, még a linket se tudtad rendesen betenni..
Ej, ej...
Bocsánat, telefonról írtam és gyorsan írtam. Na meg hát későn is . De remélem ezért nincs harag, legközelebb jobban oda ügyelek. És valóban, a linket nem ellenőriztem le.
Gondolom ezek nyomtató és driver függőek, ezek szerint más típusú van Neked.
Esetleg lehet másik drivert keresni, hátha egy újabb többre képes.
Rendben. Én nem haragszom. Amikor megláttam hirtelen felkaptam a vizet.
Helló !
Mindent ugyan az csak a papír más, azt hiszem magáért beszél. Balu. A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2013
Amit te beszélsz az meg elég zavaros .Mit szerettél volna prezentálni ?
A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2013
Ami nekem lejött: homály, félhomály és nagyjából tiszta.
Akkor neked már legalább tisztul , de én még mindig nem értek belőle semmit .Talán annyit , hogy a papír magától beszél vagy valami ilyesmi.
Helló ! Nekem sima papírral nem megy, igaz a kép nem valami szuper , de hiányos a rajzolat, műnyomóval szinte tökéletes, körülmények ugyan azok voltak. Én maradok ennél. Balu.
Ez érdekes mivel a műnyomó sokkal kényesebb , mint a sima papír. Megkérdezhetem hol akadtál el , vagy miért nem sikerül,
Nem akadtam el, csak szerintem nem érdemes sima papírral küszködni, erre akartam rávilágitani. Miért szerinted a kész nyák nem jó, mert nekem tökéletesen megfelel.
Nem kerül több küszködésbe mint műnyomóval csinálni.
Nem úgy mondanám , hogy nem jó a kész nyákod inkább a megfelelő talán az , hogy kezdetnek jó , de ha ilyen vastag rajzolatnál is zárlat van rajta , akkor mi lesz a finomabb nyák tervekkel , és mellesleg szét van lapulva a rajzolat , és meg van folyva , deformálódott a rajzolat. De természetesen , ha neked jó , akkor semmi gond Nekem , ha ilyen lenne az menne a kukába , vagy talán kísérletező nyáknak lenne jó.
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki, hogyan lehet alkalmazni a transparent 21 sprayt mert leírás nem volt hozzá, viszont nem tudom normálisan előhívni a rajzot világítás után! Ahogy én csináltam: panelt előkészítettem positiv 20 lefújtam stb. papírt lefújtam transparentel amikor szárardt egy 5percet akkor levilágítottam! Segítsetek ha rosszul csináltam valamit! Sajnos még nem alkalmaztam úgyhogy nem tudom, hogyan kell használni! A segítségeteket is előre köszönöm! üdv: Z. Balázs
A p20 az ott bomlik ahol uv éri. Nem jó a levilágítód ha semmi nem történt, vagy nem jó az előhívód. (Nátriumhidroxid, vagy Sziti lefolyó tisztító)
Azt nem írtad hogy milyen fényforrással, menyi ideig világítottad mivel és hogyan próbáltad előhívni.
A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2013
A transparent spray-nak nem kell száradni, azonnal nedvesen -papír átitatva- kell használni.
Túl sok nem kell, ne follyon rajta, de ha úgy sikerül az sem baj. Arra lehet számítani, hogy egyes lézernyomtatók tintáját kicsit oldja, fotózás után a papír levételekor a nyákon-lakkon marad valamennyi. Ez nem baj ha nem mozdul el, nem takar más felületet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |