Fórum témák
» Több friss téma |
A BRG M20 SUPER felújítása közben készült képek. A burkolat ment a csap alá a belső pedig kitakarításra. Tökéletesen működik.
Szép! Az összeszerelt állapotról is tehetnél fel képet!
nos leltem képet a yahoo search-el
ugy tunik romániában volt nagy divat ez a tipus mert csak román hirdetéseket láttam és hát ezt is Nagyváradon találtam. itt az oldal linkje, sajnos a képet nem lehet másolni Bővebben: Link Bővebben: Link nem csoda hogy nem találtam semmi feliratot rajta, mivel a fej boritásán van, ami hiányzik róla A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2013
ma visszamentem hátha megtalálom a burkolat maradékát, de csak az egyik oldali lábat leltem meg
Ez egy orosz magnó, nem is akármilyen. Érdemes megcsinálni.
Ha van izopropil alkoholod, az jó, de nekem nem sikerült beszerezni. A gyógyszertárba lehet kapni tiszta alkoholt, ami csak 70%-os és 1 dl majdnem egy ezres. Vegyél inkább ALKONEK-et festékboltban, ez vízmentes, ipari spiritusz, 98%-os, egy liter és csak 700,-Ft. Nem is annyira büdös mint a rendes denszesz. http://www.youtube.com/watch?v=JJ9C93J1mgg
ideát van egy elektrosbolt ahol lehet kapni 200ft lenne átszámolva ugyhogy azzal fogom megdolgozni,Bővebben: Link
igy hogy rájöttem a nevére találtam egy magyar oldalt is ami róla szól sajnos gyalázatosan hiányos, annyi csatlakozó van benen szabadon, hogy gyanitom még 1 panel is hiánycikk belőle( Nagyon neki állnék már, de sajnos pénteken még van 1 izsgám ugyhogy nem szabad Francba látam hogy oldalt tuti fa boritásos, az sincs megAAAH!
ezen a képen látszik hogy mi kéne legyen, nekem hiányzik az alsó panelBővebben: Link
Ha izopropilra van szükséged én innen vettem.
Képek a kész állapotról
Köszi, bár nekem nagyon ritkán kell.
Adjatok 1 kést had szúrjam le magam!
olvasgattam kicsét és kitderült hogy pont a végfok hiányzik belőle teljes egészében!
Na most megleptél!
talán tudsz is valakit akinek van elfekvőben?
áhh értelek, nos én még tda2822m szintjén tartok, asszem egyhamar nem fogok tudni hozzá szagolni 1 tisztességes végfokhoz.
viszont ha valaki tud csatolni egy angol nyelvu kapcsrajzot akkor lényegesen megnőnek az esélyeim, ha pedig egy nyákterv is kerül akkor kimaratom 1 szaküzletben aztán csak lesz valami...
Nekem is az a liternyi amit vettem évekig elég lesz még.
Egyszerűen csak kíváncsi lettem, hogy-hogy nem lehet a képet másolni?
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2013
leltem 1 oroszat, de egy ismerosom se tudna leforgditani, román valószinuleg nem létezik, román aukcios oldalakon is csak oroszt talaltam. ugyanaz mint amit te linkeltél
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2013
Ha már megy a magnó, akkor rátszel valahova egy fülhallgatót, javítani az is jó. Aztán szép lassan csinálsz hozzá végfokot, ha nincs egyébként is valami erősítőféléd.
Igenám, de én pont hogy az erősitő miatt hoztam el, de sebaj muter örülni fog ha mmeglátja, ijenekkel nőtt fel.Ha lesz fejelmény majd írok, egyelőre szünetelek, mivel most van a vizsga időszakom...
Kösz a bátoritást és a tanácsokat!
Akkor inkább csinálj nulláról egy erősítőt. az sokkal egyszerűbb. Egy magnóhoz igazi megszállottság kell... vagy cseréld el valakivel erősítőre... sokan nagyon örülnének egy ilyen jószágnak.
STK IC-vel egy 2x20W-os tökéletesen megfelelő lenne.
Köszi a tippet, de még mérföldekre vagyok egy önálló kapcsolástól, egyedül abban az esetben sikerulhetne,ha valaki meghonorál nyáktervekkel és kapcsrajzokkal, merthogy összerakni ki nem tudja.
ha esetleg van a polcodon valami hasonló dokumentáció és megosztod velem akkor szivesen belevágok, ellenkező esetben viszont tovább várom az isteni szikrát.
Ilyen gond esetén érdemes körülnézni a HESTORE KIK-ek közt.
Szerintem is az erősítő a legkönnyebben pótolható darab, és valószínűleg sokkal jobbat is össze tudsz rakni. Gondolom azért dobták ki belőle az erősítő panelt, mert az megy tönkre leggyakrabban.
Ami érdekes lehet majd még, az a tápfesz, annak utána kell nézni, hogy mire tervezd a saját erősítőt. Hozzá való kapcsolást és nyáktervet már tudunk találni a neten ezret. Mindenképpen érdemes foglalkozni vele.
nos meg nem lattam hozza, ha minden jol megy akkor jovo heten belemaszok a lelkebe, vettem 2deci izopropil szeszt oszt majd meglatjuk mit erek vele.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |