Fórum témák
» Több friss téma |
Nah kezdenek brutál gondolatok születni a felyemben a táp már készen van csak van 1 kicsike gond vele a gyártóval nem sikerült rendesen megbeszélni és szabályozás nélküli 70 voltosat csinált valakinek nincs 1 jó terve 100voltra 400w ra? vagy ezt átlehet alakítani 100 voltosra?
LINK
Üdv!
Lenne pár kérdésem a DS1669-el kapcsolatban: - Melyik DS1669 a legjobb hangerő szabályzásra? 10k, 50k vagy 100k? - hogyan lehetne valami egyszerű visszajelzést csinálni a hangerő pillanatnyi értékéről? - ha kettőt építek hogy sztereó legyen, köthetem ugyan azt a gombot mind a kettőre, ugye?
Sziasztok.
Olyan kapcsolást keresek amivel erőítő bemeneti jelét tudnám bezérelni nyomógombbal le ill fel. Sajnos nem tudok termékmintát kérni a maximtól mert az email címet kifogásolják és a céget,és ott is már csak egy típus van mintában a ds1802. Több erősítő is van ami hasznát venné a ház körül.. Köszönöm előre is.
Szia!
Engem érdekelne a kép róla, és, hogy nem zajos, nem kattan, amikor léptetsz? Valaki azt írta, hogy ront a minőségen, a 4067. Köszi. Lóri
Minden ami a jel útjában van, elvileg ront a minőségen. Az elvetemültek szerint még a levegőben lévő ionok töltése is megváltoztatja a kapott hangot.
Nem kattan, hisz nincs mi kattogjon. Holnap majd előbányászom, mert már szétszedtem azt az erősítőt amiben van. ![]()
TDA1029? Vagy valamilyen CMOS analóg kapcsolóval, ill. relék vezérlése tolókapcsolóval, vagy öntartó kapuáramkörökkel.
A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |