Fórum témák
» Több friss téma |
De egyszerre mind a kettő? Végülis ami elromolhat...
Sziasztok!
Ez milyen alkatrész lehet? Van egy kép a környezetéről is. Egy ilyen Braun Silk-épil 7 akkus epilátorban van. Az epilátor 3,7V Li-ion akkuról megy, és 12V-os a töltője. Ha valaki kapcs rajzot is tud, nagyon megköszönöm! Segítségeteket előre is köszönöm!
Köszönöm, de nem jutottam előbbre.
Néha, ha kellően sokáig van napsütésben - miközben mozdulatlan a szerkezet - előtűnik egy számláló, ami ciklusban rója a 0-99-et, kb. másodperces növekedéssel, aztán az is eltűnik. Amíg számlálgat, van egy "SPORTS" kiírás is. A kijelző (?) másik fele üres. Hogy lesz ebből lépésszámláló vagy biciklikomputer?
Fussunk neki még egyszer. Honnan jutottál hozzá? Ez a teljes szerkezet, vagy van/volt még valami hozzá? A kijelzőn valami sérülés nyoma látható?
Most azt szeretnéd tudni, hogy mi ez, vagy barkochbázzunk? Miért nem osztod meg az információkat egyszerre?
Ez egy gyárilag maszkprogramozott ismeretlen típusú mikrokontroller. Nem pótolható, de nem valószínú, hogy rossz.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy 36 W-os fénycső, melynek az elektronikája tönkrement. Lásd a képet. kép A D13005-ös alkatrész (az egyiket már kiforrasztottam) mi akar lenni: tranzisztor, FET, triak, tirisztor vagy micsoda. Mert gondolom ez ment tönkre benne. Elnézést de azért linkeltem a képet, mert a képfeltöltés a gépemen kegyetlen rossz. Előre is köszönöm szépen a segítséget.
2SD13005
Köszönöm szépen. Ezt milyen másik tranzisztorral lehet helyettesíteni? A két tranyónak komplementernek kell lenni vagy nem?
A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2013
Köszönöm szépen a választ.
Ez egy 125 Ft-os tranzisztor. Mégis minek akarnád helyettesíteni?
Mert, hogy nem lehet kapni. Vagy mondj légyszíves beszerzési forrást Bp-en.
Csak klikkelj a válaszában az aláhúzott részre.
Mindenkinek köszönöm szépen a segítségét. Elnézést kérek figyelmetlen voltam. Most már megtaláltam. Mégegyszer köszönöm szépen.
Sziasztok!
SI4835-ös P-MOSFET-et mivel lehetne helyettesíteni? Nem baj, ha nem smd. Köszi!
Az FDH meghozza neked, az nem jó? Bővebben: Link
Olyan FET, ami ugyanezt tudja, nem kapható a sarki fűszeresnél, szóval nemigen jársz jobban semmilyen helyettesítővel.
Nekem mindegy lenne, mert nem nekem lesz, csak barátom töltőjében kellene cserélni és kérte hogy járjak utána.
Meglevő áramkörbe gondolkodás nélkül rendeljen egyet az FDH-tól...
Abból, hogy nem SMD is jó, arra gondoltam, hogy valami kapcsolást akar utánépíteni. Egy meglevő áramkörbe viszont az SMD helyére nem tudna amúgy se más tokozásút berakni - nem mintha létezne ilyen FET nem SMD-ben.
Sziasztok
Tegnap kaptam egy panelt (régi '96-os renault klimavezérlő) amin van két azonosithatatlan SMD tranzisztorkinézetü izéke. A kérdés a következö mi lehet ez a két izéke, az egyikre az van irva hogy AGT a másikra J552.
Idézet: „gondolom ez ment tönkre benne” Nem gondolni, mérni kell! Ha az egyik rossz, általában a párja is az. Két egyforma típusú NPN tranzisztor, hasonló kapcsolásban,mint a PC-táp. Ellenőrzendő a graetz, biztosító (lehet, hogy vékony fólia), emitterköri kis értékű ellenállások.
Sziasztok megtudnátok mondani hogy mire való ez a műszer?És főleg hogy kell használni?
Köszönöm
Ez egy R L C és G híd. Be tudsz állítani egy értéke ami a két kimeneti kapcson érhető el. Pl. neked kell egy 13582 ohmos ellenállás akkor a kapcsolókkal beállítod. A két kimenet az I és az E kapocs.
A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2013
Köszönöm,nekem ez magas,akkor valószínűleg nekem haszontalan darab,nem tudom mire használni.
A müszernek mikor kell kimozdulnia? Mert bármit teszek semmit sem csinál,de oda bent váltogatnak a relék. A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2013
Sziasztok. Az egyik topikban egy tápegységben megtalálható alaktrész után próbálok nyomozni eddig kevés sikerrel.
Szeretnék ehhez kérni segítséget: Kapcsolóüzemű tápegyég 12V 60A , 5V 30A
Szia.
A "barátunk" nekem ezt adja.
3 lába van? IRF7476 nagyáramú FET, de SO-8 tokban. Datasheet Archive-ben mintha említene 3 lábbal is, de nem nyílik meg.
A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2013
TO247, és 19F7476 a felirata.
Guglival képeket lehet is találni, csak adatlapot nem. Az embléma szerint International Rectifier termék volt.
Elképzelhető, hogy új formában azonos jelzéssel hasonló jellemzőkkel bírót gyártanak ma is. Datasheet Archive-t próbáld meg.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |