Fórum témák
» Több friss téma |
Jelen esetben nincs semmi gépem amivel tudnék fényképet késziteni. Azért gondoltam hogy ide irok mert nem tudom milyen alkatrész illetve mennyire lehet kiiktatni (ideiglenesen).
Erre látatlanban senki nem fog neked biztos választ adni. Bizonytalant meg magadtól is tudsz.
Na sikerült szereznem egy telefont. A csavarhúzó hegyével jelzem miröl is lenne szó
Valamilyen szűrő vagy PFC-tekercs lesz. Keresd meg a szakadás helyét!
Nem biztos, ezért írtam, hogy keresd meg a szakadást.
99.9%, hogy nem. Szerintem az aktív PFC tekercse. A szűrők a baloldali kettő. Viszont itt sem trafót, sem szekunder oldalt nem látok.
A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2013
hello
talaltam egy ilyen alkatreszt de nem tudom mire valo??? valaszaitokat elore is koszonom!!!
Ez egy PIC. Bővebben: Link
Hy!
Találtam egy relét valami nyákon és érdekel hogy szerintetek mekkor feszultséget tud kapcsolgatni? Bővebben: Link a hézag kb 0,8mm azt már kitaláltam hogy 12V-os mivel 8volton húz meg.
sajnos ez nem az a relé, csak így néz ki, annyit ir rajta hogy eco typ40811
es ez menyibe kerulhet???
PIC12F629 legfeljebb bruttó 392Ft plusz postaköltség.
Egy tanács: Ha nem akarsz magadnak problémát, a magyar helyesírás szabályait vedd figyelembe, különös tekintettel a nagybetűk használatára. Az írásjeleket a pont kivételével a legritkább esetben kell többszörözni. A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2013
Sziasztok
Egy elektromos sütő vezérlőpaneljéről lenne szó szerintetek ez milyen alkatrész? Én biztosítéknak gondolom.
220 mikrohenry-s induktivitás. Amúgy vezérléshez szükséges alkatrészeket nem látok rajta, csak tápegységet. Lehet, hogy alul lakik a kontroller, mivel relék azért vannak (voltak) rajta.
Tudna valaki nekem segiteni hogy a pirossal bekeretezett az pontosan milyen ellenállás?Előre is köszi.
Sziasztok!
Most építek egy gitárerősítőt, s egy 2N5638 tranzisztor kellene bele, de sehol nem találok. Valaki tudna segíteni, hogy mivel tudnám helyettesíteni??? Köszönöm.
Egy (gondolom) SMD 6 lábú IC megfejtésében kérnék segítséget, ami rá van írva E vonalka alatta majd JC8. Egy DVD lejátszó lézer dióda áramköre 4 kivezetésű a dióda, az áramkörben meg van 2 potméter is . Nem találok semmit róla, lehet hogy áramgenerátor? Hogyan kell bekötni?
Próbáltad már a "Tranzisztorok helyettesítése" témát?
De az is lehet hogy egy induktivitás, ellenálláshoz túl "szögletes".
A nyákon R-nek van jelölve, ezért inkább mégis ellenállás lesz.
Elmúltam 65 éves, szemüveges vagyok, de még mindig hengeresnek látom azt az R1-el jelölt "induktivitást", aminek induktivitásként nyilván L1 lenne a jelölése.
Továbbá legmélyebb fájdalmamra a harmadik színjelzés induktivitásnál nem lehet zöld. Rákerestem egy inductivity color code calculatorra a kedvedért. A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2013
Nem dobom el, jó az nagyon. A megadott linken csak ellenálláshoz van színkód, induktivitáshoz nincs. Itt viszont van
És nem közötködésként: A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2013
"Zolibácsi" kérem,efraim fórumtárs az induktivitások színkódját linkelte,Te pedig az ellenállásokét.
"Zolibácsi" hány éves , és hord e szemüveget ?
A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |