Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Megmutatod felső nézetben is , és tudod én mindig a belvilágot szoktam reklamálni , tehát arra lennék kiváncsi !
Ezen kép alapján is lehet látni hogy ez egy remekmü . Egy jobban értékelhető képet kérhetnék és a bent rejlő cuccról lehet többet tudni ?
Jó lesz ez.. De nekem még mindig szemet szúr, hogy fel van cserélve az R és L betű. Nem értem, miért a jobb oldali poti állítja a bal oldal hangerejét, és fordítva..?
A dobozról felülről, vagy a belsejéről? Az utóbbiról nem szivesen teszek fel, mert most hallgatom, s nem akarom szétszedni.
Amúgy még csak félkész, még kellenek a varázsszemek, és lehet csinálok a csöveknegy egy sárga világítást alulról. De az EM87-ek az e-bayről nem akarnak ideérni. Illetve csak vizsgaidőszak után fogom, szóval februárban. Szóval van még rajta mit csiszolni, de a zenei élmény már teljes.
Ha teljesen készen lesz, akkor csinálok mindenhonnan képeket.
Ezt a dobozkát kaptam. Volt benne valami kicsi erősítő, trafó, egyenirányitás szűrés. A vicc az volt az egészben, hogy a mostani borda volt benne amire to-3 tokos tranyok mennének, de tda2030-as erősítő ic volt benne, ami alapból szétvolt pukkanva. Ha csinálok valami tranyósat biztosan több hely kellet volna, de így nagyobb teljesítményt tudtam kiszedni belőlle.(hidal ic). kábelezés miatt nem tűnik olyan szellősnek,mert nem volt több eres kábelem és az összes led kivan kábelezve. Mindenhol jelkábelt használtam(ahol kellet). Hűtés még nem tudom hogy elég még nem volt terhelve huzamosabb ideig 4 ohmon teljes kivezérlésen. Még lehet egy koppanásgátló elfért volna benne, lehet lesz is.(nem tetszik a bekapcsolás) Másik érvem a gyári doboz mellet, hogy fábol nem szeretek erősítő dobozt csinalni. Ha csinálok fémből dobozt, az 100% hogy rack méret lesz.
A hozzászólás módosítva: Nov 24, 2013
Sziasztok!
Kész lettem a hőmérővel. Nagyon sokat köszönhetek "Prendick"-nek, sokat segített
A belsejében ez van!
Mindjárt csinálok közelebbi képeket is!
Hát ilyenek lettek a képek!
Remélem ezt már jobban ki tudod értékelni.
Üdv mindenkinek! Nemrégiben elkészültem saját labortápegységemmel, amelyet minimális anyagi ráfordítással, szinte teljes egészében bontott alkatrészekből vagy éppen hulladékból építettem meg. 30V-os feszültség és 4A-es áramkorlátig használható. A V és A kijelzés közt kapcsolóval lehet váltani. A V/A mérőt fejlesztettem még egy világítással is, a fotókon a róla készült első kép félhomályban, a második pedig teljes sötétben jól mutatja a skála és a mutató láthatóságát.
Mellesleg, ki találja ki, miből készült a táp doboza?
Mosógép dob? Ötletes, mivel a szellőzés egyből meg van oldva. Remélem a földelést bekötötted a fém házra!
Köszi!!
Hát egyenlőre egy SPA 4050-es van benne mert épp ez volt itthon kéznél. Tudom nem a legmegfelelőbb de majd ha lesz "kavics" akkor kap egy profibbat!
Hát igen, valamivel jobb lenne, de ez ingyen volt, s ez lett beletéve. Ahhoz képest elég jól szól gitárhoz szerintem megfelel. Ha lesz jobb akkor kicserélem.
Szép lett! Tetszetős a feliratozás is. (Bár én még mindig a magyar nyelvű feliratozást preferálom...)
Egész ügyes! Egy ici-picit zavar a "-" jel a szöveg után. Ha a hőmérséklethez tartozik, akkor elé kellene kerülnie, ha nem, akkor felesleges, de a dobozolás és a kivitel amúgy jó lett.
A műszer háttér-világítás ötletes, de az előlap és a belső nem lett annyira szép. A sok madzagot belül szebben lehetett volna vinni, akár kötegelve is. No és ha már költöttél a tápra, akkor szebb előlapot is megérdemelt volna, bár kétségkívül a funkcionalitása megvan.
Minden elismerésem a művedhez!
Köszi! Igyekeztem!
Pont ez az, hogy gyakorlatilag semmit nem költöttem rá, minden hulladékból készült.. Persze az idő múlásával a külsőre is fordítok némi időt... De hogy micsoda kínszenvedés volt a mosógépdobból dobozt fabrikálni, nem nagyon adta magát az a rozsdamentes acél...
Off. Én mosógépdobban a csili halakat tartom.
A neongyújtó a két saruval mi célt szolgál?
Ha jól látom akkor az a Deprez műszer dobozon belüli része.
Az szerintem nem neongyújtó, hanem a műszer kivezetése.
Jobban szemügyre véve az lehet.Ideje aludni...
Így van, az a műszer kivezetése lenne... Hmm.. Neongyújtó labortápba..Ez mekkora ötlet lenne
Volt egy műszerdobozom,amit előtte valaki tápnak használt.Abban volt egy kiherét neongyújtó,valami 3 lábú alkatrész,meg egy pár passzív cucc volt benne.Nem tudom mi célt szolgált.Azt hittem ez is olyasmi.
Lehet neoncsövet is lehetett rádugni a labortápra? Talán volt neki kivezetés... Szerelgetéshez lámpának jó helyen is lenne.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |