Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hadd kötekedjek egy kicsit: 1 mbar nyomásesés kb. 27 lábnak felel meg tengerszinten.
Olcsó kondenzátorok mindenféle kapacitással
Vazzz,.. ez a kondis dolog tenyleg kikeszit! Meg jo hogy ramerek mindig, igaz a nagykapacitasokra nem, de akkoris,.. meg vannak ilyenek?
ezt most néztem meg hajnali 1kor és nem bírom abbahagyni a röhögést
az teccett a legjobban mikor a muksó tolja a betont a taligában és magára borítja
UUF :eek2:
király
Háááát ez a kondi nagyon kemény!!
És azt a 35 voltos kondit nem kellene megnézni belülről?? Lehet, hogy egy 16 voltos 1000 mokrós van benne, abban pedíg egy 5 voltos 100mikrós
Abba pedig egy 0,005 voltos 1 pikós.....
Ja
az a 6800 mikrós meg egy 10 000 mikrós 100 voltosban volt, az pedíg egy még nagyobb szuperkondiban
Ugyan, biztos össze van kötve a két lába egy dróttal, így végtelen kapacitású, nem polaritásérzékeny kondiként lehet adni...
"végtelen kapacitású, nem polaritásérzékeny kondiként lehet adni... "
ezzel bankot robbanthatnánk!!!!!
az ott a fején távcső??
dúrva ezek a japánok minden hülyeséget kitalálnak
igen , rá van kötve a fejükre
hááát ez kééééxxD: (földönfekveröhögősszmájli heje) nem hittem volna, hogy vannak olyan amberek akiknek a kevés neuronjuk az agyukban ilyeneken dolgozik, h ez t kitalálja
brutális joo
A neuronokról jut eszembe,..
Miért van a szőke nőnek egy agytekervénnyel több mind a tyúknak??? (azért, hogy legalább az udvart ne fossák össze,..)
hát ez nagyon komyol nyöghetsz még hasonlókat
egyébként ezek a japánok tényleg ilyen idióták, egyszer láttam egy olyan klipppet amin egy nyitott ringben verekedtek és körbe valami ragacs volt és aki ráesett az mind beleragadt , azsem volt semmi
Ez tenyleg yooo,.. Ilyenkor tisztelem a hackereket,..
Az informacio szabadsagra vagyik,.. :yes:
És ez?
Human Ping-Pong
ettől szétestem :eek2: :eek2:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |