Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ami a diszkóba megy az nem zene. Amiben hangszeres játék van NA AZ zene. Gondolom ezért sokan megharagszanak most.
Felesleges "besírnod". (??? tkp. mi ez a besírás?) Egyébként pedig sellakk, "h" nélkül.
Nem kellene a közkeletű hibákat és pongyolaságokat ápolni.
Azért a hangszeres és dallamos zene nem zárja ki a vinyles szkeccselést Bővebben: Link na most meg erre a kifejezésre keressünk valami "madzsarosat" ...
Szerintem a present perfect-re gondoltál.
Nem , a tökéletes középtartományra... Végülis elektronikai fórumos a srác!
A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2014
Jó, de mintha angol tanárról lett volna szó. Esetleg elektronikai műveltséggel?
Persze...Jani meg majd abból korrepetál. Közben. Vagy utána
Szia! Nagyon jó volt a kép a válasz. Megint mosolyt facsartál.
Most jó nagy butaságot írtál, de gondolom érzed Te is.
De hát nem írta, hogy mindenki szerint "nem zene". Tehát csak őszerinte nem zene.
Azaz, miszerintünk attól az még lehet zene, sőt, nem is csak lehet, hanem az is! Vágod?!?
Olvastam én, csakhogy azokból se tudnék elsőre jól kijönni, na meg persze annyi DJ van már manapság, hogy csak a legprofibbak keresnek. Ismerek egy csomó gyereket csak az én szűk körömből akik ingyen elmennek,csak hogy játszhassanak..
Rendben! Igazad van. "Bakelit". Még van pár db. 78-as is a szekrény alján.
Pakolás közben találtam az egyik polcon egy 10×16 cm-es nyákot, rajta van ára. Szerintetek mióta kallódik?
Tudtok segíteni? Haveromnak az anyja kérdezte, hogy a csempekályha ajtaja után ami van lemez (gőzöm sincs mi a neve) eltört és kellene neki egy másik. Hajdú-Bihar megye előnyben.
Annyit segíts, hogy elárulod, ez jüan, vagy dollárcent?
Én sem tudom igazából, mert lehet, hogy ez még az örökségemből maradt.
Szikrafogó ajtóként keressétek.
Bővebben: Link Persze a méretét meg kell nézni rendelés előtt. A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2014
Ha nem tört apróra, meg kell hegeszteni, öntvénypálcával. Előtte legalább pirosra felmelegíteni. Fogó, kesztyű kell hozzá. Meg két tégla, amit alá teszel. Utána meleg homokba temetni kihűlésig.
Többe kerül mint az új. Ki hegeszti meg 800Ft-ért?
Én magamnak hegesztettem meg, 20 évet kibírt, aztán cirkó fűtés.
Nekem szerencsém volt amikor a kerékpár csomagtartót hegesztették, mert semmit nem kértek érte. Mint ahogy másért sem. Pedig én mindenáron fizetni akartam neki.
No és az mibe kerül? Mennyi az sz egy két pálca amit elhasználsz, az energia mivel felizzítod, a hegesztő berendezés ráeső amortizációja és energia igénye? Ez ki jön 800Ft-ból akkor is ha semmi sincs régről otthon?
Ha már így szóba került... Most épp olyan nyűgöm lenne, hogy vaspálcát kellene összeforrasztanom. Hasonló dolog már többször felmerült, de hát ezt pb palackossal nem lehet kivitelezni.
Tudtok olyan elfogadható árú készletet ami dissou+oxigén kis palackkal működő hobbi keményforrasztást is lehetővé tesz? Vagy vadásszak egy céget ahol kunyerálhatok minden alkalommal ilyen forrasztgatásokat? |
Bejelentkezés
Hirdetés |