Fórum témák
» Több friss téma |
Türelem van, mert úgy látom 15-20000 egy ilyen billentyűzet. Most szedegetem le a gombokat.
Nem szeretem ismételni magam.
Szedjük le egy processzor sebességet kiíró programot és kiderül, hogy mi a helyzet.
Szét kaptam a billentyűzetet. Rétegeire bontottam. Azon a fekete fólián, amik a gumi buborékokat tartja néhány ilyen buboréknak elengedett a ragasztása. Szerintetek mivel próbáljam megragasztani?
Ebay-rol 9000-10000Ft-bol megvan egy uj billentyuzet postaval Nemetorszagbol. Igaz nemet, de atpattintod azt a par karaktert ami kell a regirol aztan kesz. Uj bill felaron. Magyarorszagon iszonyat lehuzas megy notebook alkatreszek teren.
Ha cukor is volt a kaveban akkor oly kicsi az eselye, hogy jo legyen mint a fene. En mindig nekilatok mosni, aztatni, szaritani naopokig pocsoreszek veluk van, hogy kettesevel. Megmondom oszinten, hogy a kihuzatali arany az 5% alatt van Szoval ne szamits pozitivumra, es ha megis sikerul akkor orom es boldogsag Az, hogy a ragasztas a foliak kozott elengedett az nem okoz semmilyen gondot. A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2014
Angol meg német itthon is olcsóbb. Az angolon biztosan kevesebb a billentyű, de a németet nem tudom, mindjárt utána nézek. Nem a fóliák közötti ragasztással van a baj, hanem a billentyű alatti kis gumi buborékok itt külön vannak ragasztással pozicionálták a helyükre. Néhány levált és így elmozdulnak onnan. Palmatexel ragasztottam végül is vissza őket. Holnap összerakom, aztán kiderül csak játszottam, vagy javítottam is.
Majd kiderül de ne nagyon reménykedj.Én acetonnal mostam ki és kellett neki 9 nap mire valóban működött.
Azért kívánom,hogy sikerrel járj.
Többen javasolták a hőkezelést a lapnak.Mivel a közelben nem találtam ilyent marad a sütő.
Már sikerült 4db távtartót beszerezni amit felcsavarozok a lapra aztán ...... hát kiderül.
Nekem sikerült így GPU-t javítani. Távtartót szerintem hagyd. Tepsi alját alufóliával kitapétázod, vagy egy dupla rétegre ráteszed az alaplapot simán. (elég akkorat amekkora a lap.) Sütő gáz vagy elektromos? Elektromossal kéne nekem az van, alúlról felülröl levegőkeringetéssel süsd, ~ 200 fokon olyan 5-8percig. Nálam bevált
A procisebesség alapvetően jó, de akkor sem olyan mint volt. Lassabb sokkal, a ventik alig pörögnek, nem olyan meleg a gép, villog az "akksimerül" led nem folyamatosan ég. A gép azt írja telepről megy közbe köze nincs hozzá. Kikapcsolva semmi. Nem tölt, nem is villog.
Köszönöm a segítséget!
63-0100-000001-00101111-0105-SIS648FX-1ABOK003-Y2KC
Ez lenne az alaplap típus? Nekem annak tűnik.... Hátha.
Ez mezei gáztűzhely. 263 fokot mértem maximumnak.Nincs keringtetés, ha csak be nem mászom és fújom.
Nagyon kíváncsi leszek az eredményre. Főleg ha nem lesz eredménye. Akkor kereshetek egy eladó alaplapot.
Fotozd le inkabb a sima gyari adatlapot a notebook aljan... kikeresem holnap a rajzot...
Itt lenne.
A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2014
Egy poroltót beszerezhetsz véleményem szerint Én egyszer csúnyán szétégettem egy lapot (igaz az direkt volt) lássam mi történik nagy hő esetén. Az alaplap megolvadt lejött a fele alkatrész. 250fok volt...
Nem kellett. 210 fokon, 8 percig tartott a kezelés.Se füst, se kattogás, se olvadás.Hagyom hűlni.
Annyit ehhez hozzatennek, hogy NEM javitottal igy GPU-t csak visszahoztad az eletbe ideiglenesen a rossz GPU-t. Nagyon sokat felreertik ezt a jelenseget. Csak azert teszem hozza, hogy ne az legyen, hogy most mindenki majd azt hisze, hogyha sutobe teszi a notebookot akkor majd jo lesz. Mar igy is tul sokan hiszik.
Az Asus A4000-el kapcsolatban. Nekem nincs rajzom hozza, atneztem az adatbazist.
Igen, ez valóban így van. Nekem sem vált be de egy próbát megért.Marad az alkatrész hiba amit fel kell deríteni.Még ez is érdekes lesz.
Igen, tudom hogy nem javÍtottam, de arra hogy lementsek róla mindent. Egy Fujitsunál viszont nem vált be. Inkább megjavÍttatom egy 10esért, ha ér valamit a gép.
A4: Elég ritka egy laptop (véleményem szerint) remélem kerül egy rajz hozzá. A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2014
Sziasztok! Acer Aspire 5920g monitorra ad képet, de saját kijelzőre nem. Az biztos, hogy nem az LCD, szalagkábel, inverter a hibás. Valakinek lenne ötlete, hogy mi lehet a gondja ezeken kívül? Segítséget előre is köszönöm.
Probáltad a grafikus kárta átkapcsoloját?
Hello Mindenki!
Kíváncsi lennék arra, hogy mit bányásztam ki egy valószínűleg "megfőzött" Asus Eee Pc 900-ból. Az egyik usb portra volt forrasztva. Valami lágy, festett műgyanta volt a tokozása.
Szerintem egy USB-s eger vevoje lesz az. Nincs mas otletem hirtelen.
Utólag én is azt gyanítottam, mert egy Trust emblémás dugó volt belefabrikálva "zár" gyanánt.
Vicces ez a markanev. Nem sok rosszabb, gagyibb, megbizhatatlanabb dolog van mint a "Trust" termekek.
Mondják: "puding próbája az evés". Minap vettem egy ilyen egeret "óccsóé", és "gámingos" is. Habár gyorsan le is esett párszor, még bírja.
Sziasztok.Csak nem jutok tovább ezzel a lappal.A bekapcsoló panelon van egy U1 jelű, 3 lábú valami.Egyik rajzon sem szerepel.Mind a 3 lába GND-n van (?). Kiszedve sem javul a lap.
Nincs ötletem.Valakinek esetleg?
Szia! Szétszedtem a laptopot, de igazából semmi hibát nem látok benne .. akkor mitől lehet négyre osztva a kép? Monitoron jó. köszi előre is a választ
Latni nem fogod En tovabbra is GPU BGA hibara vagy GPU valamelyik kimeneti "adatvonal" hibara tippelek. Ami persze lehet BGA hiba miatt. Ez a legkezenfekvbobb abban az esetben amit leirtal. Marmint, hogy leesett a gep es kozvetlen utana kezdte ezt el.
Masik, hogy egy notebook alaplapon eleg sok alkatresz van ami optikai elvaltozas nelkul tonkre tud menni.
itt van az, hogy nem tudok vele semmit kezdeni ... mindegy amit tudtam megtettem
Asus L3800 laptop nem kapcsol be. Bekapcsoló gomb nyomására semmit nem csinál. A bekapcsoló gomb biztosan jó. Akku jó, külső táp is jó, ennek feszültsége rajta van az alaplapon, illetve az akkut tölti is, de ez bekapcsolás nélkül is megy. Cd, floppi, wincsi, billentyű leválasztva, sem jó. Ritkán elindul, de fél perc múlva megáll teljesen, minden azonnal kikapcsol, csak az akkutöltés megy. Már kétszer szétszedtem, minden csatlakozót megmozgattam, más hiba van.
Valakinek lenne ötlete, mi lehet? Köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |