Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Üdv!
Most először voltam a találkozón, de nekem nagyon tetszett, jó kikapcsolódás és jó élményekkel jöttem haza, ráadásul még a tombolán is nyertem szóval nagyon örülök mindennek és Mindenkinek a találkozásért! Jövőre is eljutok remélem. Még egyszer Köszönöm Granpa-nak és Ferci-nek a két sorvégtranyót és az utána járást! A képeket hamarosan felteszem Én is, van egy jópár.
Köszönöm mindenkinek,nagyon jó volt a társaság élveztem az első találkozómat és a következő alkalomkor is mindenképpen megyek. Jobb volt a találkozó mint azt hittem volna.
Nagyon jól éreztem magam! Ez volt az első HE találkozóm, nemsokára rakom a képeket!
Ez pedig amit a tombolán nyertem:
Osszessegeben 120 korul, egy hajszalnyival tobben mint tavaly.
Akkor a 200 körüli tombolaszám hogy jött ki?
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2014
Pl. egytől több az egy főre jutó tombolák száma.
Úgy, hogy a jelentkezési lap lezárultakor 127-en jelentkeztek, és minden évben nyomtatunk még egy rakás biankó névtáblát is, ezeket 200-tól sorszámozva. 200- azok voltak akiknek a neve nem szerepelt a listában hanem utólag jöttek, és személyesen regisztráltak.
És azért kaptak a helyszínen jelentkezők is sorszámozott névjegyet, hogy szavazni tudjanak, illetve részt vehessenek a tombolán. A tombola szelvényeket meg értelemszerűen addig tettük bele a "kalapba", ameddig kiosztottuk a biankó kártyákat. Így 1-127-ig az előregisztráltakét, illetve 200-tól ~ 215-ig a helyszínen megjelentekét. Szerk: Természetesen mivel volt aki kérte időközben, hogy mégsem tud eljönni, töröljük a listáról, így a jelentkezettek száma 127 fő, de kaphatott valaki 130-as azonosítót is. A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2014
Aki a mozdonyt csinálta.
Gratulálok!
Összeraktam 2010-ben, az ágyneműtartómban őrzöm.
Ezekszerint elértétek a vonatot
Engem sem meszeltek le a szabálytalan balkanyarért
Talán az enyém is meg van valahol...
Hál istennek és a fórumtársaknak elértük. Egy kis büntit azért még kaptam a vonaton de az a +800Ft már semmi ahhoz képest ami élményt a találkozón szereztem. Bár jövőre mindenképpen kocsival megyünk.
Miért kaptál 'büntit'? Kocsival két személynek már olcsóbb (és kényelmesebb) mint vonattal.
Mert nem volt a diákomon érvényesítő. De így legalább, végképp emlékezetes marad.
A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2014
Végképp nem értem, nem szeptemberig érvényes a 'diák'?
Nem feltétlen van rajta érvényesítő... Lehet az a tavalyi is, csak most nem jött be a trükk
Minket a buszon büntettek meg kis híján, mert a buszvezetőnél nem volt buszjegy, és felszállt egy ellenőr a végállomás előtt két közteressel. Leizzadtam, de végül az ellenőrtől tudtunk jegyet venni.
Másrészről egy haverom, aki már jól ismer mondta, hogy egy nagy táska kacattal térek majd haza. Nem tévedett sokat, mert egy nagy karton kacattal tértem haza. És utólag is köszi mindenkinek, emlékezetes volt, jövőre is megyek mindenképpen.
Üdv !
kivel beszéltem a talin tablet alkatrészekről? Kérem jelentkezzen
Hölgyek, Urak és Szép Leányok!
Eljött Farsang ideje, nekünk is ideje készülni az idei találkozóra. Mindenki, aki szeretne jönni, jó előre szervezze le a módját. Én továbbra is felajánlom a szakácskodást, és velejáróit. Az egyéb előkészületekben is részt veszek, ha kell. Üdvözlettel: Kálmán
Én is csatlakozok! Olyan jó volt tavaly, hogy idén sem lehet kihagyni.
Én még sose voltam, de szeretnék menni.
Valaki leírná nekem részletesebben, hogy ez pontosan hogy is néz ki? (programok, helyszín, stb....) 15 évesen mennyire fognak rám furán nézni?
Mért néznének rád furán. Most töltöttem januárban a 16-ot és a nyáron én is szeretnék elmenni mindenképp. Budapesten szokott lenni a Bókai kertben. Ha jól emlékszek augusztus eleje felé. Programok ami biztos: evés. Mert mint látod, nem azt kezdik el tervezni most sem milyen szakmai programok legyenek, hanem, hogy ki fog főzni. De magyarok vagyunk, nem? Akkor jó a majális, ha az ember kajál is! Ami még szokott lenni az börze illetve elektronikai építő verseny. Azonkívül beszélgetés, találkozás a fórumtagokkal. Kell ennél több?
Én minden évben megyek, majd legfeljebb jössz velem
Igazából nem is tudom, miért néznek rám furán. A Hestorban egyszer megkérdezte a ügyfélszolgálatos hölgy, hogy ez az enyém lesz-e? Mondom igen. Úgy tudom a találkozó Aug. 9-én szokott lenni, egy nappal a szülinapom előtt. Az étellel kapcsolatban én legfeljebb az elfogyasztásában tudok segíteni. Persze egy-kéz hozzávalót esetleg tudok vinni, ha kell. Remélem el tudok menni.
Ilyenért ne aggódj. Én is voltam már ilyen idősen HE találkozón, és hidd el, akkor is még csak kb. 13-nak néztem ki, most meg kb. egy 10.-esnek nézek ki, pedig idén érettségizek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |