Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
de ez így nem szinusz, hanem négyszögjel...
Igen. Nő a négszöginverter frekvenciája, addig, míg megadja magát egy kondi.
Bezárták a Vadaskerti úti menhelyet; ez van.
Nem értem mi köze a menhelynek a "műanyagkészítéshez".
PET magyarul kisállat (is)
Ez is igaz, de nem pont erre gondoltam. -én ebbe az irányba néztem.
Értem már.
ÁÁÁÁ Megkerestem a hirdetést. Van neki több is. Hát nem üzleti fogás az biztos.
Idézet: „PET magyarul kisállat (is)” Volt egy debreceni cég, fagyasztott zöldségeket árultak. A cég neve természetesen nagy betükkel rá volt írva a zacskóra: PETFOOD ~ Kutyakaja Gondolom szólhattak nekik, hogy ez mit jelent angolul, ezért megváltoztatták a cég nevét: PETISFOOD ~ A kutya kaja
Látom nem csak a menhelyet zárták be, de Hárshegyet is...
Itt, aztán a modiknak lenne dolguk rendesen! És még itt a HE-n mondják, hogy mennyi a helyesen írni nem tudó...
Ha a hírdetési oldalak moderálva lennének, 5 hírdetés ha fennmaradhatna rajtuk. Akik nem tudnak összerakni egy értelmes mondatot, azokat eleve messziről kerülöm, egyszer bevállaltam az üzletet egy ilyennel és szívás lett a vége..
Kecskeszimulátor.
Valamikor hallottam róla, de azt hittem, hogy április elseji tréfa. A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2014
Én játszottam is vele Kb 1 órát voltam képes eltölteni ezzel, aztán már töröltem is le, semmi értelme (De a démon kecskét sikerült elérnem xD).
Erre csak azt tudom mondani, hogy nagy baj az agybaj, de ha már megvan, nem baj. Utánanéztem, nem gondoltam, hogy mikroszoftos.
Gyula vs Csaba.
Egy kisfiú kegyetlenül sír a hentesnél: - Mi a baj fiacskám? - kérdi a hentes. - Elfelejtettem mit mondott anyukám, hogy: Csaba hozzál egy pár gyulai kolbászt. vagy Gyula hozzál egy pár csabai kolbászt! - Csak ennyi a baj? Ezen könnyen segíthetünk. Mi a neved kisfiam? - Pisti.
Ne tudd meg, hogy amikor megjelent(április 1) milyen "hype" vette körül....
Tesztelte, hogy ütésálló-e.
A kutyákon érdemes rendszeresen fékbetétet cserélni. Mert hogy az is "kopó" alkatrész...
Sajnos éppen nincs muskátlink, válaszolja a virágboltos. Nem lesz jó helyette afrikai viola? Az is nagyon szép.
- Nem, nekem csak a muskátli jó. A feleségem két hete elutazott, és megbízott azzal, hogy rendszeresen öntözzem. Ön szerint hogy magyarázzam meg neki, hogy két hét alatt violává változott a muskátli?
- Halló, itt a TV-gyorsszervíz.
Holnap délután jönnénk megjavítani a készüléket. - Miféle készüléket? - Ejnye, Kapásiné, hiszen maga kérte személyesen, hogy szálljunk ki, mert rossz! - A Kapásiék? Azok már 3 hónapja elköltöztek! - Pofátlan egy népség, előbb telefonálnak, hogy sürgősen jöjjünk, aztán meg szó nélkül elköltöznek!
Ráadásul központi zár van a két M5-sben (önzárós).
Velem mi történt...
Egy vadi új kismotorral elmotoroztam arra a munkahelyre, ahol olyan 46 évvel ezelőtt gyakorlaton voltam. Miközben nézegettem a szinte változatlan műhelyberendezést és bent beszélgettem a mostani főnökkel, ellopták az ajándékba kapott kismotoromat a Babettát. El se tudtam magyarázni, hogy is néz ki, mert nem hasonlított a régi Babettára, de az utcai kirakatban volt egy ugyanolyan, új, potom 44 ezerért!!! Aztán váratlan dolog történt. Rájöttem, hogy nem is lopták el. Meg nem is Babetta! Meg nem is kaptam ajándékba, de nincs is ilyen motorom...mert felébredtem. De igen szomorú voltam a balszerencsém miatt még sokáig... A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2014
Én meg azt álmodtam, hogy ébren vagyok. Felébredtem és tényleg!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |