Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
A Hackintosh-t én hanyagolnám, én is szerettem volna feltelepíteni egy Atom procis gépre, de lebeszéltek, mert nagyon bug-os. MAC és PC nem ugyan az, még ha hardverileg ugyan azok a cuccok is vannak benne. Ha OSX-et szeretnél, akkor almát kell venned.
Üdv!
Ezt már sehogy, mivel már teljesen döglött.
Koszonom a valaszt!
Tobbet nem folglalkozok vele.
Üdv!
Mostanában fura dolgot csinál a laptopom. Ha bekapcsolom, és egy ideig nem használom és megmozdítom, hibernálja magát. Nem kikapcsol. Lehet hőmérséklet miatt? Valakinek van egyéb tippje?
Köszönöm! Akkor ez biztos? ,kuka? valami gagyi kártya lehet, nem sokat volt egyébként használva. (na meg egy fontos mérkőzés rajta ami egyszer megnézve laptopon) és gyakorlatilag azóta kuka amint írtam.
Üdv!
Azt még megróbálhatod, hogy egy kártyaolvasóval megnézed, hogy PC-n mit alkot. Ha látja és engedi formázni (csakis gyors formázást szabad), akkor talán még menthető ami rajta van. Ha nem akkor kuka. Sajnos ezek a noname kártyák hamar behalnak.
Köszönöm! Okés most kérek kölcsön egy kártyaolvasót. Én is a gyorsformázásra gondoltam.
Mentést már csináltam,pendrivről, ott visszahozta még azt is ami volt törölve róla már legalább egy éve. Na hátha sikerül majd valami,majd megírom. Köszike!
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy az rpga 988 és rpga 989 foglalatú processzorok helyettesíthetők egymással, mi a különbség?
Üdv!
A 988-as az a Socket G1, a 989 pedig a Socket G2. Nem kompatibilis egymással a kettő, annak ellenére, hogy a G2-be elvileg bele illeszkedik a G1-be való proci. Ez olyan mint az asztali PC-knél a Socket1155 és a 1150.
Hello! A számítógépemnél felfedeztem egy rendellenességet,ha ezt hibának lehet nevezni! Kb.5 éves a gép,és újonnan vettem. Ventilátor cserén kívül más baja nem volt. Most egy hónapja azt vettem észre,hogy amikor görgetem az egeret,vagy betölt oldalt,vagy éppen megnyit egy programot,(tehát amikor valami műveletet hajt végre)akkor erős sistergés hallatszódik a gép dobozából.Félek,hogy nehogy valami kondenzátor okozza ezt a problémát. Találkozott-e Valaki közületek ilyen hibával?Mi okozhatja,és mennyire veszélyes? Így bele nézve nem látszik semmi elváltozás az alkatrészeken. Üdv!
Üdv!
Biztos, hogy a gép belsejéből jön a hang? Inkább a hangkártyának szokott általában ilyen problémája lenni. De egy 5 éves gép esetében biztosra merem mondani, hogy kondenzátor probléma lesz. A tápegységben és az alaplapon kellene tütezesen körülnézni.
Nezd meg,hogy gorgeteskor a proci 100%-on van-e.
Nekem is volt ilyen bajom,es vettem egy masik PC-t.
Levetted a burkolatot?
Mechanikus vagy elektronikus eredetű? Nem lehet hogy csak a proci hűtő vacakol? Vagy valami beleérne a ventibe?
Nem ventilátor hiba.Nem ér bele semmibe,és szerintem elektronikus eredetű.Mechanikus az kerepel,ez pedig sercogó, sistergő (sziszegő)hang.Külön hang kártya nincsen benne.Hogyan tudom megnézni,hogy görgetéskor hány %-on van a proci?
A tálcán jobb klikk-->Feladatkezelő-->Folyamatok fül
A hangkártya milyensége lényegtelen, általában ugyan az van az alaplapon, mint egy olcsó hangkártyán. Arra akartam kilyukadni, hogy a rossz szűrés miatt, bele hallatszik a hangba a tápzaj.
Sziasztok! Valaki segítsen már, az utóbbi időben a reklámok durván ,szinte tolakodóan jelennek meg és lassítják a gépet ! Hogyan tudom blokkolni ?
Köszönöm !
A Google bácsit megkérdezed, hogy a te böngésződhöz hogy lehet adblock plugint hozzátenni. Feltelepíted a plugint, a HE-t hozzáadod a kivételekhez, és boldog vagy reklámok nélkül. (A HE-t azért illik kivenni, mert a reklámok az oldalt támogatják, ennyit megér, egy kis reklám.)
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2014
Szia, Itt próbálj válogatni, valamely visszaállító programot. Lehet csak a FAT sérült. FAT32, NTFS, van mikor átírja RAW-nak, s egyik sem tudja értelmezni, de az adat rajta van. Hogy melyik lesz a jó, nem tudom megmondani, de van esély rá.
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2014
Szia
volt egy egysoros szöveg commandban azt próbáltad? bcdedit /set IncreaseUserVa 3072 A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2014
Szia!
Ez mit állít? Nem ismerem. (Nem volt ilyen, de egyelőre nem is lesz, mert várom a másik modult, ezt már visszaküldtem.)
Nem lehet, hanem biztos! Egyetlen emulációs modul sem megy alóla, úgy mint: epromégető, EOBD scannar, Pl2303. Az Arduino megy olyan trükkel, hogy modemnek van feltéve. A többihez, ha használni akarom, visszateszem az XP-s vinyót.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2014
szia
Engedélyezi a 3 gb feletti ram használatátt. szia
Igazából többet használt: 3,2GB-ot.
De ha végre meglesz az új modul, és még mindig ezt csinálja, akkor kipróbálom. Köszi!
Sziasztok.
Van egy PC-m. 2 éve nem volt rajta internet. Ma belekötöttem az internetet egy kis időre. Telepítenem kellett egy programot (GOOGLE Sketch Up 8) azóta a képen látható vízjel szerű valami jelent meg a számítógép monitorán. Szeretném eltüntetni. Nagyon zavar. Windows XP operációs rendszer van a gépen. Valakinek van valami ötlete? Előre is köszönöm. U.i.:Lefelejtettem a képet. A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2014
Üdv!
Azt írja, hogy valószínűleg szoftverhamísítás áldozata lettél, mert nem megy át a Windows eredetiség vizsgálatán a feltelepített XP. Ha nem eredeti, akkor Google, mert itt ugye a warez tiltott. Ha eredeti, akkor próbáld meg újra aktíválni. A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2014
Ez érdekes. 7 éve lett telepítve az operációs rendszer. Soha semmi baj nem volt vele amíg aktív használatban volt. Ilyen üzenetet sem kaptam soha. Még csak hasonlót sem. 2 évvel ezelőtt tönkrement a tápja, lecseréltük az egész gépet egy újra, ez pedig felkerült a szobámba egy másik táppal zenelejátszónak. 2 éve nem látott internetet. Ma este látott. Arra tudok csak gondolni, hogy annó vagy átverték a szüleimet (bár akkor eddig miért nem kaptam ilyen üzenetet), vagy azért van mert mióta nem látott a gép internetet visszavonták az XP támogatását. Bár ez utóbbi is elég fura volna. Amúgy szlovák XP van rajta. Nem lehet hogy az a gond, hogy én töröltem az eredeti játékokat róla? Ezért gondolhatja hogy nem eredeti? Máskor is (kb. fél éve) volt már hozzá kapcsolva internet rövid időre (pár órára), akkor sem volt ilyen gond. Csak közben töröltem a játékokat.
Semmi ilyesmi nem okozza ezt. Az egyetlen oka ennek, hogy valahogy kikerült az internetre ennek a példánynak a termékkulcsa és azt valaki újra felhasználta és aktíválta vele a sajátját. Ilyenkor meg kell próbálni újra aktíválni, ha nem megy akkor az MS helyi aktívációs telefonszámát felhívva lehet újra rendberakni a dolgokat.
A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2014
Ha szabad beleszólnom a licenc kulcsok egy része időérzékeny, más része mennyiségi érzékeny, harmad része visszavont, a negyed része működik
Időérzékeny licenc kulcs xxxx időre kapod a szoftvert utána vagy fizetsz érte, vagy nem tudod használni, vagy korlátozzák stb Mennyiségi érzékenység: egy kulcsot max xxxx gépről lehet regisztrálni, ha ennél többről regelik jelzi a központnak ahonnan próbálnak valamit tenni. Visszavont kulcsok: (tettek valamit) jelzi, hogy szoftver hamisítás áldozata vagy és jelezd ,hívd a továbbiakat. Jelen esetben én inkább azt mondanám hogy érvényesíteni kell a licencedet és tedd vissza a netet a gépre majd katt.... Aztán vagy átmegy vagy google.... |
Bejelentkezés
Hirdetés |