Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok! Egy HYUNDAI televízióhoz keresek kapcsolási rajzot. Modell: CTV212115x SI
előre is köszönöm a segítséget.
Szia!
Nagyon sokan gyártották a tipust, így keresd, 11AK30A4 chassis
Kapcsolási rajz nélkül kicsit félek belenyulni. Kétoldalas nyák tele smd alkatresszel, jelöletlen ic -vel. Sar, tiban lakok, Görögországban, nehéz beszerezni az alkatrészeket, ha valamit elrontok.
Keresek Art Tech távirányító panelhez kapcsolási rajzot. A panel típusa: Tx-4CH- B2, vagy 82. aki tud segíteni annak megköszönném. Péter
Akkor annyit tudsz tenni, hogy egy darab vezetékkel a csúszkát az egyik, majd másik végéhez zárod, elmúlik-e a sípolás? A teljesen korrekt próbához kellene még egy 33...47k ellenállás, amit a rövidre zárt 2 pont és a harmadik közé teszel.
Sziasztok !
M261-es(DT261) szigetelésvizsgáló adapter kapcsolási rajzát keresem. Köszönöm !
Sziasztok.
Adott egy Watson 8170-a erölködő és szeretném felújítani. Nem tud hozzá véletlen valaki egy kapcsolási rajzot adni? Én sehol nem találok. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni. Előre is köszönöm.
Helo!
Van itt de fizetős! 8170 A,-D,-T tipusok darabja $7,99.
Üdv!
Ezt az oldalt én is néztem... Mi olyan különleges ebben a "márkában" hogy fizetős a kapcsolási rajza? Hiányosan került hozzám, egy darab BD 249-es tranzisztorral, és egy rakás szabadon lévő vezetékkel... BD 249-esem van itthon, de a vezetékekkel és a hiányzó alkatrészekkel nem tudok mit kezdeni. A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2014
Üdv Fórumtársak!
Kapcsolási rajzot keresek NORDMENDE HiFI 8900 SC erősítőmhöz!! Kifejezetten csak is az erősítő és a tuner panelrészéhez és a HF bementhez!! A deck része nem lényeges!! Ha valaki tud segítsen nekem!! Köszönöm!!
Akkor gyorsan kérdezek is valamit , így néz ki ?
Üdv. Nem így néz ki. Ha szemben állsz a készülékkel akkor bal oldalon a funkció gombok helyezkednek el, jobb oldalon a hangerő potméter, közép tájt pedig a hangszín gombjai foglalnak helyet.
Értem , akkor felejtős a forrásom , mert valószínű a belseje sem egyezik akkor meg.
Annyit tudok még róla mondani, hogy a panelre ezek vannak felírva: MA-197a; SP2-94v1 Japan. Más nincs rá írva.
Akkor kérdeznék még párat hátha szerencséd lesz , és valamennyire egyezik a belseje.
Ez ugye egy 80w csatornánként /8 ohm erősítő ? És a tápegységénél van egy olyan ic amin TA 7317P van írva ?
Megnéztem, és nincs olyan IC. Az egész tápegység felépítése a következő: fázis és nulla vezetőnél egy-egy kondi, a fázisnál egy üvegházas biztosíték, majd onnan egy rakás vezeték megy a trafóba és ennyi. a trafóból pedig megint egy másik rakás vezeték megy a végfog panelhez, illetve a többi elektronikához.
Az erősítő dobozára 4-16 Ohm van írva. Mellékelek pár képet, elnézést a külső linkért. 1. kép - táp, 2. kép - végfok panel felülről, 3. kép - végfok panel alulról
Sziasztok! Bátyámnak van egy Denon UDRA 60 2.1-es erősítője, és az a probléma, hogy nem kapcsol be egyáltalán. Főkapcsolója egy mikrokapcsoló, ki lett cserélve, mert régen is már hol bekapcsolt hol nem. Egyszer csak gondolt egyet és onnan sehova. A kapcsoló biztosan jó. Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
Értem , akkor teljesen nem egyezik .De viszont ezt az erősítőt , ha így van kikötve nem olyan nehéz vissza kötni.
Nem csak azzal van bajom, hanem azzal is, hogy nem tudom mi volt benne az eredeti tranzisztor. MErt most egy BD249-es és egy BD250c-s van benne. De nem hiszem hogy ez lenne az eredeti. Ráadásul egy két más tranzisztor is hiányzik belőle. Ez miatt kellene a rajz.
Sziasztok! Keresem a kvetkező TV kapcsolási rajzát:
JAMA 2125 RFSTTXE talán Vestel néven is futott 2125 RFST TXE Köszönöm!
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem az a fórum, de hátha tud valaki segíteni! KNX/EIB rendszerhez kellene tápegység rajz. ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!!!
Ez így kevés információ .Több infó kellene a készülékről
Jó estét.
Én sem tudok többet egy barátomnak kellene TS111 a táp típusa.
Sziasztok! A következő két TV-hez szintén rajzokra lenne szükségem. Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2014
A keresés módja: Bővebben: Link. Tehát először meghatározzuk, hogy milyen bélése van. A keresés alapján bizton állítható, hogy PT90-es vagy C7-es belseje van. Ezek után már gyerekjáték a rajz megtalálása: Bővebben: Link.
A C7 rajza: Bővebben: Link. A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2014
Egy kis csemege . Persze , ha erről lenne szó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |