Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Köszönöm! Egy kedves ismerrősömtől ezt a két képet kaptam csak, sajnos nem tudom milyen a "bélése".
Már tudod, hogy az Orionnak milyen a bélése, mert megírtam! Két variáció lehet, amit egy hátlap levétel után egyre csökkenthetsz.
Jó napot.
Igen szerintem erről van szó köszi szépen,ennek kellene a kapcsolási rajza. A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2014
Ok meglátom mit találok még.Utána nézek , ha meg lesz mindenképpen felfogom tenni ide.
Találtam még ilyeneket is hátha jól jön ez is.Folytatom még. a keresést.
Sziasztok !
Még mindig aktuális: M261-es(DT261) szigetelésvizsgáló (M-266 lakatfogóhoz való) adapter kapcsolási rajzát keresem. Előre is köszönöm !
Üdvözletem mindenkinek!
Keresem az MM-N7 tipusú Samsung minihifi kapcsolási rajzát,főleg azt a részét amiben a táprészben lévő diódák vannak,ezeknek a tipusa,ill esetleges helyettesítése kellene. Továbbá még keresem a CAT CS907 házimozi erősítő rajzát,ebből a fő hangerőszabályzó poti,és a mély,és magas szabályzó poti tipusa kellene. Segítségeteket előre köszönöm!
Másik rajz, használd sikerrel !
Sziasztok! Hoztak hozzám egy VITRA 1250 tipusú 3 fázisú trafót, egy lapvibrátort táplálna, ha működne. A tulaj szerint a régi vezetékek el voltak oxidálódva, ezért nekiálltak újravezetékelni, és eljutottak odáig, hogy kiszedték az összes régi vezetéket, csak a 3 biztosíték, a 2 nyomógomb, a motorvédő, és két mágneskapcsoló van benne és persze a trafó. Van valakinek ehhez kapcsolási rajza? Nem sok kedvem lenne kitalálni, de ha nincs más, akkor megcsinálom, nem lehet bonyolult. Igazából az érdekelne, hogy csillagba, vagy deltába van kötve a motor, illetve a trafó, mert a trafót is megberhelték, az összes trafóból jövő vezeték zöld-sárga 2,5-es MCU, kizártnak tartom, hogy így jött volna ki a gyárból. Teszek fel egy képet az adattábláról, hátha úgy könnyebb.
A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2014
Sziasztok!
Kapcsolási rajzot keresek Cambridge audio azur 640r-hez. A végfok pontos típusa kellene, mert valaki kicserélte az összeset és helyre állítanám eredeti állapotárba. A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2014
Tudnál benne segíteni, hogy azt hogy lehet?
Szia!
A letöltéshez kattints a "This file is downloadable free of charge. ...processing" Helyén megjelenő "Get Manual"-ra. Bővebben: Link.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Sikerült letölteni...
Köszönöm ezt is,most már csak egy kis szabadidő kellene!
Sziasztok.
Keresem az Onkyo TX-SV 9041 erősítő kapcsolási rajzát. Ha valakinek megvan megköszönném.
Sziasztok! én egy olyan dolognak keresem a kapcsolási rajzát, ami megmutassa, hogy hol van a falba a villany vezeték. Ha valakinek van segítsen köszönöm.
A dolog itt van elrejtve.
9 V blokkteleppel működik, az antenna 50 mm hosszú 20 mm széles 4 mm huzalból készült hurok. Max. 20 mm távolságból érzékeli a falban a vezetéket. LED és hangszóró az indikátor.
Sziasztok!
Még mindig keresem a Watson 8170-a rajzát, vagy egy olyan személyt, aki tudna nekem segíteni. Amit tudok róla: - 1db BD249c és 1 db BD250c van benne, de a másik oldalról hiányoznak; - valami japán technika lehet, a panelra ez van írva: MA-197A, SP-2 94v1, Japan. Szeretném életre kelteni, de sajnos hiányos állapotban jutott hozzám, és nem igazán tudom kisilabizálni hogy mit hova, miért és merre. A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2014
Sziasztok!
Már nagyon régóta keresem a rajzát az én kis kedvenc erősítőmnek, mégpedig egy MEMOREX STAV 3100-as gép. Sajnos a napokban el romlott és nagyon kellene a rajza. Már keresgéltem az interneten a rajzát többször is, de csak egy oldalt leltem ahol meg van a rajza, és ott is fizetni kell a rajzért!, és nem tudom hogy hogyan lehetne onnan meg szerezni a rajzot, mert az én bank kártyámmal sajnos nem tudok rendelni külföldről dolgokat!. Akinek meg van ennek az erősítőnek a rajza azt kérem tegye itt közzé!. Köszönöm!.
Sziasztok ,valaki tudna e nekem abban segíteni abban,hogy a SONY CDX-5270 tipusu ,4x30 wattos autós cd -s rádióban milyen tipusu végfok ic van?Meg hát egy rajz sem jönne rosszul .Sajnos én nem találtam sehol .Köszönöm előre is.
A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2014
Sziasztok!
Senki sem tud segíteni?, annyit még tudok hogy ez az erősítő szerepel még ezen a néven is OPTIMUS STAV-3100. Aki tud azt kérem segítsen nekem egy rajzzal. Köszönöm!.
Igazság szerint egy szobabicikli lcd kijelzöjét szeretném megjavitani a kapcsolási rajz jó lenne ha lenne,a tipusa:voyageur ex-350taiwani-5db elemből áll trnzisztor 1db ellenállás2db kondi2db meg a foliás nyomógombok, amit szikével már próbáltam feltárn, 2db 1,5voltos elem hajtja. Az lcd kijelzőt levettem meg visszaraktam hogy jól-e azt sem tudom, finom szilikon csikokon keresztül kapja az áramot az lcd,a nyák egymás mellett sürün elhelyezkedő vezetőitől. egy elektronikus müszerész szerint az egyes elemek jók. A lendkerékről egy vezeték hozza fel a jeleket van egy müanyag tárcsa 8db mágnes falatkával azok indukálnak milivolt nagyságu feszültséget. Hagyjam a fenébe vagy meg lehet még ezt csinálni?- föleg a biciklikhez értek, elektronikához ennyit- kérem segitsetek adjatok egy jó tanácsot üdv mindenkinek
Keresem egy Telefunken Magnethopon 210- es szalagos magnó kapcsolási rajzát, ha tudna valaki segíteni.
Előre is köszönettel.
Igen, ez az, nagyon köszönöm, sokat segítettél.
Sziasztok!
Keresem a Dual CT1210 service manualját. Előre is köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |