Fórum témák
» Több friss téma |
A Rádiotechnika újság nem szabad mű, így utánközlése a kiadó írásos beleegyezése nélkül tilos. A topik, egy elfeledett cikk idejének-helyének megkeresésére fenntartott, nem szkennelt változatok utánközlésésre.
Köszönjük!
Szia! Ha ezt keresed akkor itt van.
Igen ezt keresem. Nincs meg véletlenül a cikk másik fele is?
Megnéztem a bekötött újságban is ez az egész cikk.
Ez érdekes, ugyanis azért gondoltam arra hogy van a cikk tovább is, mert én csak egy oldalt látok, és az az oldal kötőjellel végződik.
Megpróbálom feltölteni az 1975/1-12 számot. (egybe van be szkennelve) Ha nem sikerül írj és valahogyan elküldöm. ha tudsz nagyméretű file-t fogadni. 118Mb.
Az adatlapomon lévő címre el tudod küldeni, nagyon megköszönném.
Szia!
Azt hiszem ezt keresed.
Igen ennyit kerestem. Köszönöm.
Nincs mit, szívesen.
Sziasztok!
Szükségem lenne a 2014-es évkönyv 39. oldalára nagy felbontásban. Ha esetleg valakinek megvan, igen sokat segítene rajtam. Köszi
Itt nézd meg.
A tördelőszerkesztő nem volt a hivatása magaslatán.
elektroncso:
Le is töltöttem, de a reader nem nyitja... Más forrásból is letöltöttem már, de a felbontás nem túl jó
endrusz:
Köszönöm a segítő szándékodat. Azonban az a helyzet, hogy jóval nagyobb felbontásban lenne rá szükségem. Vasaláshoz kellene. Ha megtennéd és behúznád képként, amennyiben papír alapon is megvan Köszi A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2014
Valakinek nincs meg a HE 96/7 számának 231. oldala méretarányosan, jó minőségben PDF-ben?
Konkrétan a VFD kivezérlésjelző panelját szeretném elkészíttetni.
Megvan nekem is Zoli! Csak a felbontása nem jó, és a méretaránya sem.
Sziasztok! Keresem a Rádiótechnika 1951-1952-1953-1954-1955-1956 os számait nem elektronikus formában megvételre. Akinek van és eladná írjon. kukac26@freemail.hu
Sziasztok! Az évkönyvek sajnos nincsenek fent. Valakinek nincs meg véletlenül a 87-
es? Köszi!
A minap még ott voltak (sajnos a '87-est nem töltöttem le).
Szia!
Kérek egy email címet hova küldjem.
Ha gondolod, megrajzolom neked protelben.
Sziasztok! Végigolvastam a topicot, átkutattam az általam ismert helyeket, de sehol nem találom a Rádiótechnika Évkönyve 1994-es számát. Ha jól emlékszem abban volt egy cikk modellmotorok elektronikus vezérlése címmel. Nekem konkrétan ez a cikk kellene a kapcsolási rajzokkal. Megvolt papíron már egyszer, de a legutóbbi nagytakarításnál valószínűleg kidobódott. Ha valakinek meglenne az ominózus cikk, és elküldené nekem, azt megköszönném.
Szia!
Itt csak rádiótechnika évfolyamokat találtam, nekem a 94-es évkönyv kellene, abban volt a cikk.
Szia!
Nem, ott nem újságok vannak, hanem évkönyvek.
Ez érdekes.... Akárhányszor kattintok a linkre mindig más és más mappa nyitódik meg a MEGA oldalon belül.... Ötödik megnyitásra megnyílott az évkönyves mappa, köszönöm a linket
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlen, hogy melyik újságban (újságokban) volt az analóg szintetizátor építése?
Nekem megvan az összes RT és HE, nem emlékszem, hogy azokban lett volna építés. Könyvről tudok, Örley Gábor: Elektronikus szintetizátorok. Nekem megvan, a 80-as években sokat kísérleteztem a modulokkal, végül összeállt egy monofon szerkezet
|
Bejelentkezés
Hirdetés |