Fórum témák
» Több friss téma |
A Rádiotechnika újság nem szabad mű, így utánközlése a kiadó írásos beleegyezése nélkül tilos. A topik, egy elfeledett cikk idejének-helyének megkeresésére fenntartott, nem szkennelt változatok utánközlésésre.
Köszönjük!
Szép estét Mindenkinek!
Keresem az Emitter 2004/6 számát. Sajnos sehol nem találom, de hátha valaki ismeri a rejtekhelyét Köszönöm!
Sziasztok!
Keresem a RádióTechnika 92/12. Számát , amennyiben valaki megtudna vele dobni, nagyon szépen megköszönném A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2013
Szia! Elküldöm az egész évet, az a biztos.
Szia! Köszi , örök hálám
Sziasztok valaki lenne olyan kedves és elküldené nekem a rádiótechnika évkönyv 1992,és a 2005- ös számát, nagyon hálás lennék érte.
Köszönettel: Lajos A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2013
Keresném a Rádiótechnika folyóiratok 1961-1983-ig számait.Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönöm. (link, stb) Ezek hiányoznak a teljes gyűjteményből.
A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2013
Kedves Gyűjtő!
Édesapám gyűjtötte a folyóiratot, át tudom adni 1968- tól 2000-ig összegyűjtött lapjait. Üdvözlettel: Marika
Sziasztok! Keresném a "Kis Technikus Könyvtár" sorozat könyveit (pdf, djvu, vagy esetleg letöltési link)!Cserébe más szakirodalmat tudok felajánlani! Köszi!
2014 -es ÉK a szokott helyen...
A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2014
Én nem találom. Segítenél? Előre is köszönöm.
Tisztelt Urak, a '96/6, 96/7 RT-ben megjelent V-FET végfok dokumentációit keresem.
Köszönöm, megkaptam! Jövök Neked (is) eggyel!
Kedves elektron kergető barátok!
Keresem az Rt. Ék. 2009-2010-2011 számait elektronikus formátumban. Cserébe a többi megvan válogass belőle. DX 73 Peca.
Nekem megvannak.Privát írj,hogy miként adjam át.
Sziasztok kedves fórumozótársak!
keresem a Rádiótechnika 2003 évi példányait, tudtok segíteni? Igazából a tavaszi számokban megjelent Piret Endre, kettős csatolású 10 W-os csöves erősítő leírása és a kimenőtrafókról írt értekezése érdekel nagyon! Ha valaki megépítette, véleményt szívesen várok! Segítségeteket előre is köszönöm! zolifoto A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2014
Nem a 2013 számokat keresi, a 2003 a nyerő !
Ha valakit érdekel!
http://kickass.to/radiotechnika-1992-2006-iso-t3875333.html
Sziasztok.
A rádiótechnika című folyóirat 2002-es évfolyamára volna szükségem, a 2003/1 számra és ha lehetséges, akkor a Elektronika Füzetek sorozat, 2005-ös fémkereső-k re. A válaszokért előre is hálás köszönet!
Megtalálod a tárhelyen, regisztrálnod kell
http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_1601945.html#1601945
Sziasztok, valakinek nincs meg a RT1975 8. száma? Abból is a VEF rádió átalakítása amatőr sávvevővé cikk érdekel. A 4shared-en nincs meg. Illetve számomra értelmezhetetlen formátumban van ott. Mindenképp az augusztusi kellene, mert a januáriban lévő cikkben szét kell szerelni a forgókondenzátort, azt pedig nem akarom.
Ezt ismerem. Megpróbáltam még egyszer, de jól emlékeztem ezt a formátumot amiben ott van nem tudja a számítógépem megnyitni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |