Fórum témák
» Több friss téma |
Bocs. Osszekevertem az egyel regebbi szeriaval es nem neztem utana mielott irtam. Nezd ha ugy erzed, hogy megeri akkor vegyel hozza egy LVDS kabelt. A te kabeleddel ne kezdj semmit sem. Nemlehet atalakitani es akkor is meg kell egy csatlakozo..... Ez igy teljesen hulyeseg. Venni kell egy masik LVDS kabelt es kesz. A regi kabeledet meg lobald meg aztan repul ameddig repul. Az masik gephez van. Mire azt kimered, lerajzolod, csatlakozot szerzel, atkotod, osszemokold, bedrotozod, addigra megerkezik a mukodo hozza valo kabel is. Nezz korul ebay-en mert tuti, hogy talalsz.
A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2015
Szia. Nézd meg ezeket. A kábelen van azonosító is, a leírásban is ott van. Hasonlítsd össze, s ha teljesen egyezik, akár meg is veheted (vagy én, aztán haverom hazahozza(Németország) és itthon elpostázza. de azért betettem figyelőbe). 10 Euro nem egy nagy összeg.
A te kábeledet meg fel kell tenni e-Bay-re. Bővebben: Link Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2015
A masodik peldaul 5,60€-ert elpostazza Magyarorszagra. Igy 3-5 nap alatt megerkezik. Persze csak ha kompatibilis.
Szia.
A rajta levő matricán a szám egyértelműen azonosítható, illetve segíthetnek a(nem túl jó) fényképek is.
Sziasztok!
Van egy Toshiba satellite C660D-12T laptopom, egyik napról a másikra történt, mikor bekapcsolom a ventilátor felpörög majd leáll után megint felpörög és folyamatosan megy. Próbáltam akkumulátor nélkül, hálózatról indítani semmi változás. HDD-t és a memóriát másik gépbe teszteltem mind a kettő tökéletes. A gépet rákötöttem egy külső monitorra sehol se jelent meg kép. Processzor nem nagyon tudom, hogy lehetne tesztelni, de a ventilátor langyos levegőt fúj gondolom akkor dolgozik a processzor. Én ezek után alaplap hibára tippelnék, esetleg valakinek valami ötlete mit érdemes még tesztelni? A gép eléggé fiatal szóval csodálkozom, hogy tönkrement.
Sziasztok! Szükségem lenne egy toshiba c650-107 (hm55 chipset; i3 proci) bios tartalomra, hogy összehasonlítsam a gépen lévővel, mert jelenleg nem indul a gép, ha valaki tud segíteni benne megköszönném.
Sziasztok. Adott egy ASUS X501U típusú gép. Vadonat új. Illetve 2 évig volt a szekrényben bontatlanul. December 28-án járt le a garancia. Első bekapcsolás történt. A gép elindul és azonnal a BIOS kezelő felületét adja be. Mentés és újraindítás után ismét csak a BIOSban vagyok. A billentyűzet jó nincs leragadva. Elvileg a gépen előtelepített Windows 8. van. Mit tegyek, hogy elinduljon a Windows, vagy (ha nincs rajta) szóljon, hogy nincs oprendszer. Köszi.
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2015
Be van állítva, hogy honnan töltse a rendszert?
Túl sok lehetősége nincs. Nem is próbálkozik. Egyenest be a BIOSba. Papír szerint, ha F9-et nyomok, akkor válaszható a boot forrása. De ez azonnal bemegy a BIOSba és az ottani F9-et hajtaná végre.
Szép napot mindenkinek.Egy olyan problémám van hogy a Laptop-ba most vásároltam új akkumulátort de....Az akkut első alkalommal be üzemelt de amíg volt benne energia addig működőt a gép de a töltést már nem fogadta.Az írja a jobb alsó sarkában hogy nem észlelhető telep. Próbáltam hogy az illesztő szoftvert letöröltem és újból telepítettem de semmi változás.Hozzáértő szakit kérdezem hogy mit kell vagy hogy kell csinálni hogy az új aksit el fogadja.????Válaszokat előre is köszönöm.
Visszavinni az akkut a vásárlás helyére a géppel együtt. Oldják meg, vagy adják vissza az árát. Az akkuban komoly elektronika van. Ha az nem kommunikál a géppel, vagy nem kompatibilis vele, akkor nem tölti.
köszönöm a választ...DE a gond csak annyi hogy Német-böl hozattam az aksit.Érdekes hogy minden adat megegyezik a rajta írtakkal az eredetivel.Első lemerülésig működőt most meg nem tölti.A töltőt is elellenőriztem és tökéletes. Végül is a régi akkut most is tölti.
A gépben is, és az akuban is van egy töltésvezérlő elektronika, mint 'pjg' is írta, de ha régit tölti, csak erő kevés benne, akkor csakis az őj packkal lehet a gond.
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2015
Biztos, hogy az uj akkuval van a problema. Kuld vissza nekik. Erdemes mindig kicsit utananezni mert nalam is elofordult mar jopar eset amikor nem toltodik az utangyartott akku. A masik utangyartott pedig hibatlanul teszi a dolgat. Sokszor elegge nagy szerencsejatek ha plussz koltseget jelent a visszakuldese az akkunak. En tobbynire Mtec (nemet ceg, nyilvan kinaban gyartat de legalabb nem teljesen "noname") akkukat hasznalok azokkal eddig nem volt problemam.
Helló.Én is a vissza küldésébe gondolkodom....de a gépet is vitetem vele hogy ott helyben kilehet probálni.Köszi a válaszod
Utolsó próbaként egy BIOS beállítást megváltoztatva elindult. Már ketyeg rajta a Windows 8.1.
Azt nem is feltételeztem, hogy az ottani beállításokat nem nézted. Az első kérdésem is erre utalt. De most már mindegy, sok sikert hozzá.
Üdv mindenkinek.Szeretném meg kérdezni,hogy nem e tud valaki segiteni Acer Travelmate 5620-as laptop lcd (lvds)kábel rajza kéne.
Szia! Próbáld meg, hogy csak akkuról próbálod indítani (töltő nélkül). Ha így elindul, akkor a proci alatt az alaplap másik oldalén lévő kondi hibás. Ahogy néztem a képeket ezen a lapon is NEC TOKIN 0E907 vagy 0E128 van, az lesz cserés.
Többször is átnéztem az összes beállítást, de ezzel még nem találkoztam.
A kapcsrajzot csatoltam. De gondolom ez mar megvolt eddig. Aztan kell az LCD tipusa vagy egy kompatibilis LCD tipusa. A szerint pedig kell egy pinout-ot vadaszni. Mart most szolok, hogy el fogsz verezni azzal, hogy bekabelezd es beforraszd az osszes vezeteket. Nem azert mert rosszindulatu akarok lenni, hanem mert ezt ugy kell kivitelezned, hogy stabil is legyen es megbizhato. Az eredeti csatlakozok nelkul eselytelen. Valamelyik vezetek felszakad, zarlat, MUX halott vagy 3V zarlat aztan az egesz egyre egyre bonyolultabb lesz. Ha jol nezem igy kutyafuttaban akkor kb 28 vezeteket kellene megbizhatoan forrasztani olyan helyre ami nem erre lett kitalalva. ..Szerintem egyszerubb venni egy LVDS kabelt hozza..
Lehetoseg 2. 19,50€ postaval egyutt Magyarorszagra. A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2015
Sziasztok.Dell Inspiron 3537 laptop nem kapcsol be.Vagyis konkrétan annyi történik,hogyha megnyomom a bekapcsoló gombot,akkor a baloldali led elkezd folyamatosan világítani,de nemtörténik semmi.Még a proci venti sem indul el.Ha rádugom a töltőt,annyiban változik az egész,hogy ugyanez a led kb 10 másodpercenként felváltva villog.Mi lehet a probléma?
Ezer dolog lehet. rajz szerint ellenorizd 3V 5V-ot. Ha ott minden OK akkor KBC korul 3-4 meresbol kiderul, hogy merre kell tovabb ellenorizni. Pontosan ugy ahogy szinte mindegyik lapnal menni kell a sablonos dolgok ellenorzesen.
Az a problémám,hogy nemtaláltam rajzot hozzá.
Ilyenkor mindig az a recept amit mar sokszor hangoztattunk itt. NEM a gep tipusa hanerm az alapalp tipusa szerint kell keresni. Mi a tipusa? Gondolom valami Compal lap.
szerk: LA-9981P A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2015
Szia. Azt hittem, már régen vettél egy kábelt.
Egyszer én is próbálkoztam ezzel. Egy másik típusú LCD-t akartam illeszteni, aztán utánaolvastam, mi is az az LVDS...... jobbnak láttam, ha hagyom, ez nem hobbi kategória. Idézet: „Szia. Nézd meg ezeket. A kábelen van azonosító is, a leírásban is ott van. Hasonlítsd össze, s ha teljesen egyezik, akár meg is veheted (vagy én, aztán haverom hazahozza(Németország) és itthon elpostázza. de azért betettem figyelőbe). 10 Euro nem egy nagy összeg. A te kábeledet meg fel kell tenni e-Bay-re. Bővebben: Bővebben: Link Bővebben: Bővebben: Link” |
Bejelentkezés
Hirdetés |