Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm a segítséget!
Erre a teljes ház-kiürítésre, alaplap-kiszedésre még lélekben rá kell készülnöm, ilyen mértékben még sose nyúltam hozzá egy géphez Sőt, először beszerzem ezt a keretet, és megvan, aztán látok neki...
Ajánlott még a processzort újrapasztázni. Ehhez is vegyél hővezető pasztát.
Köszi, olyat se csináltam még, de hát egyszer ezt is el kell kezdeni...
Ha a másik oldalát levéve hozzáférsz a csavarokhoz, akkor nem kell az alaplapot kivenni. Ha mégse, akkor a kártyákat kiveszed, tápokat kihúzod az alaplapról, adatkábelek maradhatnak, és csak kibillented a lapot, a drótok fogják majd, vigyázni kell. Van ház ahol még a hűtőt se lehet kivenni a táptól, de ez nem az.
Hali!
Mielőtt bármit is csinálnál, töltsd le a lap manualját (kezelési) hogy tudd mit hová kell vissza tenned.
Köszi, minden infó jól jön, így fogom csinálni.
@belfi2: Manual? Na, manuallal még soha nem szereltem semmit, de lehet most tényleg elkél majd Amúgy az van, hogy most nincs sok időm, mert kicsit összesűrűsödtek a dolgaim, valószínűleg hétvégén fogok nekilátni a mekkmesterkedésnek. Momentán oldalára van fordítva a gép, és a gravitáció tartja a helyén a hűtő-egységet, de ez nyilván csak egy átmeneti szükségmegoldás, hétvégén kiderül meg tudom-e hegeszteni.
Szia!
Ez wifi-re nem képes. Sima "adat-mobiltelefon".
Hali!
478-as hűtő keretet nem tudom kapsz e valahol. ha van a környéken PC bontó ott esetleg vagy kidobott régi lapon. Nem feltétlen kell a lapot kiemelned a házból, bár kétségtelen az lenne a legjobb megoldás. Ha levetted a hűtőt (és a proci benn maradt a foglalatban) akkor látsz a képen látható keretet. A négy fehér , vagy bármilyen színű kis "dugókat" ki kell venned. Ha szerencséd van akkor némi húzással a keret kijön a helyéről.Ha nem, akkor ki kell venned a lapot , és a lapból kiálló "pöcköket" összenyomva ki lehet húzni a keretet.
Még egy jótanács: mielőtt valamit kihúzol, kiszerelsz, stb. csinálj róla fényképet.
Valahogy össze is kell raknod Vegyél egy kis üveg sebbenzint, a beszáradt pasztát könnyű vele lemosni! A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2015
Nekem is lenn egy-két tanácsom: amíg szerelsz, ne legyen rajtad műszálas ruha. Ha kiveszed az alaplapot, jól nézd meg mire rakod, nehogy rövidzár legyen alatta, vagy fel tudjon töltődni. Inkább a panel szélét fogjad meg, vagy esetleg a proc. hűtőnél fogva. A csavarokat se keverd össze. Az alaplapot metrikus csavarok tartják, a dobozt, a kártyákat meg speciális menetű csavarok. A csavar fejek nehogy rövidzárt csináljanak.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Sajnos sem egy másik táp, sem a videokártya külső megtáplálása nem segített. Végül belenyugodtam abba, hogy nem lehet mindig győzni és egy aukciós site-on vettem egy használt alaplapot. Ezzel már rendesen megy a videokártya.
Végül úgy döntöttem,hogy a 100GB-os particion hagyom a Windowstt.
Az az egy baj van vele,hogy ha egy file-hoz akarok társitani programot,akkor nem menti el. Mellékeltem egy videot is. Aki tudja,hogy mi a baja,annak a válaszát előre is köszönöm. Elnézést kérek,ha még a video feldogozás alatt van.
Sziasztok! Segítségeteket kérném! Van egy laptop és már 2 napja ezen lovagolok ezen a wifi driveren,ami a képen is van de nem sok sikerrel pedig a Fujitsu oldalán kezdtem.
A gép egy Fujitsu L7310W ,már találtam egy csomó drivert ami erre utalt de egy sem volt jó. Ja és xp van a gépen. Ha valaki tud valamit azt megköszönöm!
Egy nem hivatalos Atheros oldal. Itt minden drivert megtalálsz. Bővebben: Link
A download gomb megnyomása után kicsit kell várni míg feldobja a letöltést. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2015
Ha a TotalCMD-ben probálom,akkor az 'Associate with---New type---Notepad++.exe---Open' után eltünik a file megnyitása,és nem történik semmi se.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2015
Köszönöm szépen!!! És lőn világosság működik. Úgy képzeld tegnap jártam ezen az oldalon,na de mivel nem dobta fel mentem is tovább.
Még egyszer köszönöm!
Talán ha először beírnád a fájltípust, amit meg szeretnél nyitni, utána a new type... és megkeresed az exe-t vagy a windows mappában, vagy ahová telepítetted azt a progit...
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2015
Sziasztok!
Nemgondoltam, hogy valaha ide írok. Lenne egy problámám amivel már lassan egy éve együttélek. Egy éve használok egy Fujitsu Celsius w480-at, amibe az első pillanattól egy PCi wifi szolgáltatja a netet Win 7 alatt. A gondom az, hogy kb. 3 ujraindítás után látja csak a PCi -hoz csatolt eszközt. Próbáltam már az elején több mindet, de semmi sem segített. ( Slotból a másikba, driver cserebere) Biost is buhervásztam annak idején, de már nem emlékszem hogy miket próbáltam. Lenne köztetek egy bűvész aki egyből rávágja, hogy látott már ilyet? Gyári fujitsu 8 magos xeonnal.
Nálam csak hasonló volt egy régebbi gépemnél a D-Link AirPlus DWL-G520 (rev.B) kártyát néha egyszerű PCI vezérlőnek látta. Azthiszem csak teljes áramtalanítás után tért magához, de ez nem 100%-ig biztos. Ugyan ez a kártya most teljesen jól üzemel egy HP DC7700-ban. Szóval, vagy a kártya, vagy az akkori alaplap nem volt százas (pedig ASUS volt).
Sziasztok!
A következő problémával fordulok hozzátok: Rendeltem egy ilyen generátort. Az eladó elküldte hozzá a programot. Megpróbáltam felrakni a laposra, de a következő hibaüzenetet kaptam: "A windows installer szolgáltatás nem érhető el". Az installer 4.5 letöltöttem , feltelepítettem, de a helyzet változatlan. Az asztali gépre minden gond nélkül sikerült felraknom. Mind a két gépen XP van. Van valakinek valami ötlete, hogy hol keressem a hibát?
Szia!
A 3-as szervizcsomag fel van telepítve az XP-hez?
De gondolom, hogy az itt fellelhető összes módszert kipróbáltad.
Igen. A microsoft oldalakat végig böngésztem.
Ha egyik megoldás sem jött be, akkor telepítsd újra a Windows-t.
Sziasztok!
Van egy pendrive amin gpt partíció lett csak nem tudom hogy hogyan hogy tudnám vissza hozni fat 32 re? |
Bejelentkezés
Hirdetés |