Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   38 / 3597
(#) kobold válasza abraboro hozzászólására (») Jan 27, 2008 /

Murphy:
Idézet:
„A férfi lába mindig büdösebb, mint a nőé. Ha ez véletlenül nem így volna, akkor is a férfi megy el lábat mosni.”
(#) Iszkakof István hozzászólása Jan 27, 2008 /

Uraim, ezekszerint a házilag termelődött biológiai illóanyagok ekkora pusztitásra képesek
(#) abraboro válasza Iszkakof István hozzászólására (») Jan 27, 2008 /

Csak aztán nehogy rámtörjön éjjszaka a terrorelhárító osztag, hogy biológiai fegyvert készítek otthon.
(#) titi válasza szasza10 hozzászólására (») Jan 27, 2008 /

Idézet:
„Az is rémlik hogy úgy lettek utódók hogy lombikban fejlődtek”

Azthiszem ebben a filmben is így történt, de Arnold biztos nem játszott benne.

Valami olyan rémlik még, hogy a "fő nő" tul képp egy férfi volt, de ez csak a végén derült ki.
Azthiszem Szárnyasnak igaza van a filmcímmel kapcsolatban.
Legalábbis ismerősnek tűnik.
Rákeresek, hátha lesz találat.
(#) titi válasza titi hozzászólására (») Jan 27, 2008 /

Megtaláltam!
(#) kobold hozzászólása Jan 29, 2008 /

Vannak benne jók
(#) Norberto válasza kobold hozzászólására (») Jan 29, 2008 /

Meglett a múlt héten a főbűnös alkatrész.

Nézzétek csak megfelé, mit tud okozni egy, belül megrepedt elosztófedél! :eek2:

(Kívülről nem látszik a repedés egyáltalán!)
(#) kobold válasza Norberto hozzászólására (») Jan 29, 2008 /

Tökéletes prezentációs darab volna, bármelyik suliba.
Az áram meg ugye nem hülye, arra megy, amerre neki könnyebb...
(#) Norberto válasza kobold hozzászólására (») Jan 29, 2008 /

Igen, ez így van. És még csodálkoztak azon (én a vizsgálat nagyrészében nem voltam jelen), hogy a 4-es henger gyertyája miért csupa kormos, miközben a többi meg normális kinézetű?! Hát mert a repedés miatt szinte csak a 4-es gyertya kapta a szikrák javarészét, azt is össze-vissza... (amúgy a múlt héten azért kellett kötelező módon átvizslatni a kocsit, mert apám alatt egyszercsak "lerohadt", azaz nullára megállt, semmi aktivitást nem mutatott, tehát se rángatás, és beindulni sem volt hajlandó már. Valószínűleg akkor következett be a teljes átrepedés.)
(#) Crime hozzászólása Jan 30, 2008 /

Sziasztok! Talán ezt a fórumot nézik a legtöbben, ezért itt teszem fel a kérdésem (és nem is tudtam hogyan kereshetnék rá). Tehát: valami olyan cucc kellene nekem, amivel fólián lehetne a "vezetékeket" javítani. Nagyon nem tudom konkretizálni a dolgot, de mellékletben raktam fel képet, hogy hogyan is néz ez ki. Ezek egyébként egy Logitech G15 billentyűfóliái. A csatlakozóknál "lekopott" róluk ez a vezető rész, ezt kellene pótolni. Valamikor hallottam, hogy pl a kocsik hátsószélvédő fűtését valami alapesetben kenhető cuccal javítottak szálszakadás(kopás,repedés) esetén, és száradás után mint az új... Valami hasonló kellene nekem is (szerintem), csak kisebb mennyiségben... Létezik? Előre is köszi: Crime
(#) vicsys válasza Crime hozzászólására (») Jan 30, 2008 /

A lap tetején középtájon van a keresés...
Bővebben: Link
(#) Crime válasza vicsys hozzászólására (») Jan 30, 2008 /

uhh... jó árban van... köszönöm, ez az amire gondoltam. A keresést tudom hol van, csak nem tudtam mit keres(s)ek!
(#) levii válasza Crime hozzászólására (») Jan 30, 2008 /

Szia!
Itt is van és olcsóbb is
Bővebben: Conrad
(#) Crime válasza levii hozzászólására (») Jan 30, 2008 /

na ez mégjobb! köszönöm! száradás után mennyire "hajlékony" ez szerintetek? Meg kell mozgatnom, mikor visszadugom a csatiba, és hát még ha merevített is az a része, azért csak egy vékony fóliáról van szó, nem szélvédőről...
(#) jdani hozzászólása Feb 1, 2008 /

Miért van ez? az én böngészőmmel van a gond, vagy az oldallal. Egyébként, ezt nem mindig csinálja, csak mikor rájön az 5perces (A fórumtémák szövegei ki vannak csúszva)

névtelen.JPG

(#) Szárnyas válasza jdani hozzászólására (») Feb 1, 2008 /

Szerintem... Link
(#) Topi válasza Szárnyas hozzászólására (») Feb 1, 2008 /

Igazából ez egy mai napig meg nem magyarázott hiba, ami csak FireFox-al jön elő... Ugyanis két táblázat egymás melletti mezője fizikailag nem zsúszhat egymás alá... Ez ilyen kis firefox paradoxon, amit a hosszú szöveg okoz.
(#) KTobi válasza Topi hozzászólására (») Feb 1, 2008 /

Nem kötöszködni akarok, de ez IE alatt is előfordult nálam (akkor szokott, ha állítom a hagyítást, például 150%ra, mert már ki akar esni a szemem). Ezen segít, ha kicsit meggörgetem a görgőt(skroll) az egéren.

Üdv. Tóbi

Ui: most nem tudom megnyitni deguss oldalát
(#) valve hozzászólása Feb 2, 2008 /

Nagyon köszönöm a Jókivánság mailt, Nagyon-Jól-esett!
Nem-gondoltam, hogy a HE -n ilyen is van, meglepett. Még1x köszönöm, modik-fórumtársak!
(amgy honnan tudtátok meg? vagy az szakmai titok)
(#) Norberto válasza valve hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

Mi vagyunk a NAGY-TESTVÉR

Mindig, mindenkiről mindent tudunk...
(#) oldman válasza Norberto hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

Nagyon jó dolog mindenkiről mindent tudni, de mit szól ehhez az érintett?
Az adatvédelmi ombudsman(us)ról ne is beszéljünk!
A CIA, NBH, KGB ..stb. meg térdenállva könyörög adatokért!
(#) vicsys válasza oldman hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

Idézet:
„de mit szól ehhez az érintett?”

Az érintett nem tud róla, és nem fáj neki...
(#) KTobi válasza vicsys hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

Ha van egy kis esze, akkor tud róla az érintett. De különben evvel a jókívánsággal nagyon le lehet süni, ha valaki regisztráláskor rosz születési adatot ad meg. Ugyanis a rendszer autómatikusan küldi el a jókívánságot (szerintem).

Üdv. Tóbi
(#) szabi83 hozzászólása Feb 2, 2008 /

2T bütykölök help:help:

stihl 040 gép,

karbin van H és L betűk, meg egy alapjárati gázkart állító csavar.

Nos egyik hapi azt mondta a H -t csavarjam be teljesen, a másik L -el állítsak alapjáratot.

Beállítottam úgy, hogy van alapjárat, pöfög szépen -lánc nem fut, nem áll le a moci, de ha gázt adok, akkor nem pörög fel teljesen, ez most a gyújtás miatt van? Messze van a fhp-hoz? Mert ha utó gyuszi lenne, akkor csattogna, lángcsóva jönne a kipufogóból de ez nincs

Mert a H-t kicsavarom akkor sok benyát kap csak alapjárata megy, gázra lefullad.

(#) Sergei válasza szabi83 hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

szia

mellékelek 3 képet ezek alapján állitsd be a gépet.
ne tévesszen meg az ábra a képen.de ez volt kéznél

üdv Sergei
(#) percsich hozzászólása Feb 2, 2008 /

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Mrex-nek, aki feszültségszabályzó készítésével kapcsolatosan nyitott témámra azonnal és önzetlenül felajánlotta segítségét!

Segítsége abban nyilvánult meg, hogy nem műszaki kifejezésekkel bombázott, hanem önként felajánlotta, hogy elkészíti számomra a feszültségszabályzót. Meglepetésemre ingyenesen és 10 munkanapon belül postázta a szabályzót.
A készülék profi módon az igényeimnek megfelelően lett kivitelezve, állítható feszültségekkel, kifogástalanul működteti a fényképezőeimet egy 12 voltos akkumulátorról.
Azt gondolom, hogy a fórumon sok hozzám hasonló,- az elektronikához semmit sem értő - felhasználó található, akiknek jól jönne pár Mrex-hez hasonló mentalitással rendelkező barát.
Percsich Tamás
természetfotós
(#) szabi83 válasza Sergei hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

Köszi, de azt hiszem nem én vagyok a rossz, hanem a karbi nagyon kopott vagy valami ilyesmi, mert nem akkar jó lenni :no:
(#) kobold válasza szabi83 hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

Ha erősen meghúztad a csavarokat behajtáskor, könnyen elmehet a kúposságuk, a furatról nem is beszélve, onnantól szinte lehetetlen normálisan beállítani.
Előgyújtás, gyertyahézag, benzinpumpa-membrán, légszűrő, rendszerbe került és letapadt fűrészpor ellenőrizve?
(#) szabi83 válasza kobold hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

Nem téptem meg :no: csak koppig betekertem, majd ki.

Idézet:
„benzinpumpa-membrán, légszűrő, rendszerbe került és letapadt fűrészpor ellenőrizve?”

Ezek jók, a membrán új, a többit kipucoltam.

KB fél liter benzint eljátszottam már

sztem gyújtás a rossz, mert többször odáig elmentem hogy, alapjárat jó, gáz adok, elengedem jó,
de ha tartósan fogom a gázt, akkor szaggatottan megy -> felpörög, lelassul, felpörög, lelassul, felpörög, lelassul
és ereje na az nincs sehol
(#) kobold válasza szabi83 hozzászólására (») Feb 2, 2008 /

Eléggé úgy hangzik, mintha akadozna a benzinellátás, de túl nagy előgyújtás is lehet. Mivel állítottad és hová?
Ja, és ha membráncsere volt, előfeszített állapotban lett lehúzva, vagy csak bele lett téve és rögzítve? A szükséges löketet csak az első esetben tudja biztosítani.
Következő: »»   38 / 3597
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem