Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Murphy:
Idézet: „A férfi lába mindig büdösebb, mint a nőé. Ha ez véletlenül nem így volna, akkor is a férfi megy el lábat mosni.”
Uraim, ezekszerint a házilag termelődött biológiai illóanyagok ekkora pusztitásra képesek
Csak aztán nehogy rámtörjön éjjszaka a terrorelhárító osztag, hogy biológiai fegyvert készítek otthon.
Idézet: „Az is rémlik hogy úgy lettek utódók hogy lombikban fejlődtek” Azthiszem ebben a filmben is így történt, de Arnold biztos nem játszott benne. Valami olyan rémlik még, hogy a "fő nő" tul képp egy férfi volt, de ez csak a végén derült ki. Azthiszem Szárnyasnak igaza van a filmcímmel kapcsolatban. Legalábbis ismerősnek tűnik. Rákeresek, hátha lesz találat.
Meglett a múlt héten a főbűnös alkatrész.
Nézzétek csak megfelé, mit tud okozni egy, belül megrepedt elosztófedél! :eek2: (Kívülről nem látszik a repedés egyáltalán!)
Tökéletes prezentációs darab volna, bármelyik suliba.
Az áram meg ugye nem hülye, arra megy, amerre neki könnyebb...
Igen, ez így van. És még csodálkoztak azon (én a vizsgálat nagyrészében nem voltam jelen), hogy a 4-es henger gyertyája miért csupa kormos, miközben a többi meg normális kinézetű?! Hát mert a repedés miatt szinte csak a 4-es gyertya kapta a szikrák javarészét, azt is össze-vissza... (amúgy a múlt héten azért kellett kötelező módon átvizslatni a kocsit, mert apám alatt egyszercsak "lerohadt", azaz nullára megállt, semmi aktivitást nem mutatott, tehát se rángatás, és beindulni sem volt hajlandó már. Valószínűleg akkor következett be a teljes átrepedés.)
Sziasztok! Talán ezt a fórumot nézik a legtöbben, ezért itt teszem fel a kérdésem (és nem is tudtam hogyan kereshetnék rá). Tehát: valami olyan cucc kellene nekem, amivel fólián lehetne a "vezetékeket" javítani. Nagyon nem tudom konkretizálni a dolgot, de mellékletben raktam fel képet, hogy hogyan is néz ez ki. Ezek egyébként egy Logitech G15 billentyűfóliái. A csatlakozóknál "lekopott" róluk ez a vezető rész, ezt kellene pótolni. Valamikor hallottam, hogy pl a kocsik hátsószélvédő fűtését valami alapesetben kenhető cuccal javítottak szálszakadás(kopás,repedés) esetén, és száradás után mint az új... Valami hasonló kellene nekem is (szerintem), csak kisebb mennyiségben... Létezik? Előre is köszi: Crime
A lap tetején középtájon van a keresés...
Bővebben: Link
uhh... jó árban van... köszönöm, ez az amire gondoltam. A keresést tudom hol van, csak nem tudtam mit keres(s)ek!
na ez mégjobb! köszönöm! száradás után mennyire "hajlékony" ez szerintetek? Meg kell mozgatnom, mikor visszadugom a csatiba, és hát még ha merevített is az a része, azért csak egy vékony fóliáról van szó, nem szélvédőről...
Miért van ez? az én böngészőmmel van a gond, vagy az oldallal. Egyébként, ezt nem mindig csinálja, csak mikor rájön az 5perces (A fórumtémák szövegei ki vannak csúszva)
Igazából ez egy mai napig meg nem magyarázott hiba, ami csak FireFox-al jön elő... Ugyanis két táblázat egymás melletti mezője fizikailag nem zsúszhat egymás alá... Ez ilyen kis firefox paradoxon, amit a hosszú szöveg okoz.
Nem kötöszködni akarok, de ez IE alatt is előfordult nálam (akkor szokott, ha állítom a hagyítást, például 150%ra, mert már ki akar esni a szemem). Ezen segít, ha kicsit meggörgetem a görgőt(skroll) az egéren.
Üdv. Tóbi Ui: most nem tudom megnyitni deguss oldalát
Nagyon köszönöm a Jókivánság mailt, Nagyon-Jól-esett!
Nem-gondoltam, hogy a HE -n ilyen is van, meglepett. Még1x köszönöm, modik-fórumtársak! (amgy honnan tudtátok meg? vagy az szakmai titok)
Mi vagyunk a NAGY-TESTVÉR
Mindig, mindenkiről mindent tudunk...
Nagyon jó dolog mindenkiről mindent tudni, de mit szól ehhez az érintett?
Az adatvédelmi ombudsman(us)ról ne is beszéljünk! A CIA, NBH, KGB ..stb. meg térdenállva könyörög adatokért! Idézet: „de mit szól ehhez az érintett?” Az érintett nem tud róla, és nem fáj neki...
Ha van egy kis esze, akkor tud róla az érintett. De különben evvel a jókívánsággal nagyon le lehet süni, ha valaki regisztráláskor rosz születési adatot ad meg. Ugyanis a rendszer autómatikusan küldi el a jókívánságot (szerintem).
Üdv. Tóbi
2T bütykölök help:help:
stihl 040 gép, karbin van H és L betűk, meg egy alapjárati gázkart állító csavar. Nos egyik hapi azt mondta a H -t csavarjam be teljesen, a másik L -el állítsak alapjáratot. Beállítottam úgy, hogy van alapjárat, pöfög szépen -lánc nem fut, nem áll le a moci, de ha gázt adok, akkor nem pörög fel teljesen, ez most a gyújtás miatt van? Messze van a fhp-hoz? Mert ha utó gyuszi lenne, akkor csattogna, lángcsóva jönne a kipufogóból de ez nincs Mert a H-t kicsavarom akkor sok benyát kap csak alapjárata megy, gázra lefullad.
szia
mellékelek 3 képet ezek alapján állitsd be a gépet. ne tévesszen meg az ábra a képen.de ez volt kéznél üdv Sergei
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Mrex-nek, aki feszültségszabályzó készítésével kapcsolatosan nyitott témámra azonnal és önzetlenül felajánlotta segítségét!
Segítsége abban nyilvánult meg, hogy nem műszaki kifejezésekkel bombázott, hanem önként felajánlotta, hogy elkészíti számomra a feszültségszabályzót. Meglepetésemre ingyenesen és 10 munkanapon belül postázta a szabályzót. A készülék profi módon az igényeimnek megfelelően lett kivitelezve, állítható feszültségekkel, kifogástalanul működteti a fényképezőeimet egy 12 voltos akkumulátorról. Azt gondolom, hogy a fórumon sok hozzám hasonló,- az elektronikához semmit sem értő - felhasználó található, akiknek jól jönne pár Mrex-hez hasonló mentalitással rendelkező barát. Percsich Tamás természetfotós
Köszi, de azt hiszem nem én vagyok a rossz, hanem a karbi nagyon kopott vagy valami ilyesmi, mert nem akkar jó lenni :no:
Ha erősen meghúztad a csavarokat behajtáskor, könnyen elmehet a kúposságuk, a furatról nem is beszélve, onnantól szinte lehetetlen normálisan beállítani.
Előgyújtás, gyertyahézag, benzinpumpa-membrán, légszűrő, rendszerbe került és letapadt fűrészpor ellenőrizve?
Nem téptem meg :no: csak koppig betekertem, majd ki.
Idézet: „benzinpumpa-membrán, légszűrő, rendszerbe került és letapadt fűrészpor ellenőrizve?” Ezek jók, a membrán új, a többit kipucoltam. KB fél liter benzint eljátszottam már sztem gyújtás a rossz, mert többször odáig elmentem hogy, alapjárat jó, gáz adok, elengedem jó, de ha tartósan fogom a gázt, akkor szaggatottan megy -> felpörög, lelassul, felpörög, lelassul, felpörög, lelassul és ereje na az nincs sehol
Eléggé úgy hangzik, mintha akadozna a benzinellátás, de túl nagy előgyújtás is lehet. Mivel állítottad és hová?
Ja, és ha membráncsere volt, előfeszített állapotban lett lehúzva, vagy csak bele lett téve és rögzítve? A szükséges löketet csak az első esetben tudja biztosítani. |
Bejelentkezés
Hirdetés |