Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „de most visszanézegetem [epyn] hozzászólásait hogy tisztában legyek a dolgokkal... És mégvalami:mindennek mondanám de bunkónak semmiképp nem,ugyanis személyesen ismerem...” Még jó, hogy személyesen ismered, ha azonos IP címről vagytok fenn, mind a ketten...
Egy smiley többször is szererpel a listában Ez miért van így?Pl.:
Nem ki nevetni, együttérezni!Hahahaha...
Akinek van ájvájvja vessen egy pillantást ennek az agyvirágnak az adatlapjára.
Tipikus világtalan. Születési névnél 1982, beszélt nyelveknél magyar...
Ja igen bocs, erre nem hívtam fel a figyelmet. Gyenge idegzetűeknek az nem ajánlott.
:banplz: mármint nem téged hanem ezt a vadbarmot
Születésnap 2007-ben, évente javítgatja...?
A beszélt nyelveknél a magyar megjelölése sokaknál van, és tekintettel néhány hsz írójának "stílusára", még teljesen jogos is lehetne A képek tényleg elég húzósak...
12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett
Küldjek meghívót?
Amúgy ne izgulj semmi szépről nem maradtál le. Gusztustalansággal, meg deviáns hulladékokkal amúgy is tele az internet.
Igaza van Lucifernek semmit se ér az iwiw én se nagyon használom egy hónapba egyszer megnézem hogy mi van.
Ja és ha valakinek még kell meghívó nekem is van egy...
Amúgy én sem vagyok fent csak read only módban.
Viszont néha jó az... Pont az ilyenekre. Megkeresni az ilyeneket és jót röhögni az adatlapjukon.
Sziasztok!
Attól hogy ha belenézek az optikai egér fényébe lehet valami látáskárosodást szenvedni? Üdv!
Nem lehet, de nem-jó neki! Gondolod engednék hanem árusítani az egeret? De Ne váljék szokásá.
Na ennek örülök ugyanis vannak ........ osztálytársaim akik ezzel szórakoznak számtech. órán.
A....... szerintem van mindenkinek elég fantáziája
Sziasztok,
nekem is van iwiw-re meghívóm, ha kell valakinek. Én elvagyok vele, megtaláltam egy raklapnyi volt osztálytársamat, akiket cirka 20 éve nem láttam. Ilyen szempontból előnyös dolog. Meg persze engem is megtalált pár ember a múltból, akikre nem annyira vagyok/voltam kíváncsi... TaTa
Az iwiw kamaszgyerekek idióta helyévé vált már... ki is töröltem az összes ismerősöm és minden adatomat róla. Csak azért nem léptem ki végleg, hogy le tudjam mások adatát hívni, ha kell... szépen nyomozgatni alkalomadtán.
Volt osztálytársak megtalálása? Én is megtaláltam sokat. Eggyel sem váltottam egy mondatot sem, azóta sem. Akkor meg mi értelme... Aki meg számított, azzal előtte is tartottam személyesen a kapcsolatot. Iwiwen meg sosem. Bejelölt minden hülye baromság, tele lett a hócipőm vele. Nem értem az embereket... sportot űznek belőle, kinek hány ismerőst sikerült összeharácsolnia, mintha valami vetélkedő lenne... noooormális?? Ha meg kitörlöm, mert az életben nem láttam, (csak ismeri a nickemet egy fórumról) vérig sértődik... noooormális?? Áhhh, szánalmas csitri játszótér...
Szia még1MbR,
Neked is igazad van, egyéne válogatja, ki hogyan áll a dologhoz. Én mostanában azzal szórakozok, hogy van egy rakás hülye, aki weboldalakat reklámoz körüzenetekben, meg ötleteket küldözget, hogy hogyan legyél gazdag, meg szép, meg amit akarsz, és ezeket mind bejelentem, hogy kéretlen üzeneteket kapok tőlük, aztán kitörlik őket jól... Lehet, hogy gonosz vagyok...? TaTa Idézet: „Lehet, hogy gonosz vagyok...?” Lehet, igen, de jó ötletet adtál! Köszi!
Szép meg jó dolog, hogy manapság ennyi csatorna áll rendelkezésre a kommunikációhoz, de valahol rossz is.
Eleinte nekem is tetszett, de ma már idegesít. e-mail, msn, skype, iwiw, mobil, vezetékes telefon, stb.. Ha az ember nem figyel, egész nap zuhognak a hívások, intéznivalók, kérések ... Hamar eljutottam oda, hogy nyista msn, skype... a mobilt is kilövöm, ha hétvége van. Ha pedig délután pihenni akarok, mindent ki kell lőnöm, még a csengőt is, hogy ne zavarjon valami idióta ügynök. Rászállnak az emberre, folyton csesztetik valamivel. A telefont már fel sem veszem, ha ismeretlen számot ír ki. Ha szól a kapucsengő, csak kinézek és ki sem megyek, ha nem a leolvasó vagy előre bejelentkezett ember jön. Szépen védekezem a nyugalmam érdekében
Tökéletesen igazad van. Én már nem is tudom, mikor voltam utoljára MSN-en, és skype-ot se telepítettem.
A mobilomon csak azt a hívást veszem fel, aminél kiírja a számot, tehát az inkognítós/anonimes számokat nem. A vezetékes telót kikapcsoltattam, már régen, mert azért nem fizetek, hogy telemarketinges pipik csacsogását, és politikai pártok vezetőinek előre magnóra vett nyekegését hallgassam. A melóhelyen és otthon is van net, e-mail spam szűrője kiváló (néha kicsit túl kiváló) munkát végez. Aki egyszer szemetet küld, azt egyszer s mindenkorra automatice kivágja a szemétküldők közé, és minden bejövő levelét azonnal, kérdés nélkül kitörli. Szerencsére vidéken lakom, kertes házban, és van egy szép nagy kutyánk, kellően ádáz (kinézettel), amúgy jámbor, de a házalókat nem csípi, nagyon nem. A postás a levelet be tudja dobni kintről, a leolvasó hagyjon üzenetet, a különféle beszedők dobjanak be csekket, más meg szóljon előre, ha jönni akar. Van kapucsengő, de csak a házon kívül (kert felé) szól. Érdekes módon, mégsem hidegültem el az emberektől, van társaságom, nem vagyok magányos. Csak védem az intim szférám.
Így van!
E-mail esetén ugyanez van nálam is Ha valaki nem tölti ki a tárgy mezőt, nem köszön, nincs eleje-vége a levélnek, stb. és nem szedte ki esetleg a szűrő, akkor én vágom ki olvasatlanul Majd megtanulja... Élőben is kell a spamszűrés, nincs mese, legyen az telefon, vagy bármi... több idő marad tavasszal a boronatárcsás sütögetésre a baráti körrel |
Bejelentkezés
Hirdetés |